reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

o i jeszcze wapdlam naten aspirtor katarek- jego się podlacza do odkurzacza?????????????????????????????????? ale ze serio serio?????????

reklama
no wlasnie patrze ze na ten delikatny ciag.....bo na takim mocnym przez nos można by kiszki dziecku oczyszczac:p hm..... ciężko mi to ogarnąć moim skromnym rozumkiem..musilabym chyba najpierw sprobowac sama jak to jest kozy z nosa odkurzaczem wyciagc:p

Mnie jakoś ten do odkurzacza nie przekonuję dziecko potem będzie miało traumę widząc odkurzacz.

Ja fridę testowałam na sobie jak sobie raz zassałam to myślałam że mi mózg wypłynie a lekko krew z nosa poszła i wtedy wiedziałam że dziecku mam lekko ciągnąc :-D

Moja Ala traumy niema widząc odkurzacz:-D Przy odkurzaczu ciąg jest niednostajny, delikatny i szybciutko się odciąga katar. Ja jestem zadowolona bardzo ale zależy kto co lubi. Jedyny minus, że jest głośno i np jak dziecko jest zaspane to może się wystraszyć,ale wtedy nakłada się koc na odkurzacz i się odciąga.

Ja chyba jednak kupie gruszke ale nie taka standardowa. Tylko mala silikonowa przezroczysta i ktora latwo i bez problemu sie czysci.

Żabcia dzięki za info o sile ciągu ;) I za przetestowanie - już zakupiłam fridę, katarek mnie nie przekonał ze wzgledu na ten odkurzacz ;D Zresztą mam kota, który panicznie boi się odkurzacza, dosłowine przeciwieństwo tego tu: Upodobania – Demotywatory.pl
Ja dosłownie płaczę oglądając ten filmik ;D
A i jakby któraś chciała używać chemii firmy JELP to na gruponie jest promocja: Proszki Jelp

Die no ja mam takie samo zdanie na temat "babcinych koszul" mam z 4takie bo w szpitalu jak byłam je nosiłam ale w domu nigdy takich nie założe... Nie nie nie;) ja lubię dzis sie seksi nawet w łóżku a mojemu S tez takie pizamki sie podobają:)
Ten strój na porodowce robil furorę:) ja do nosa tak jak deli kupiłam fride:)

Joanna153 tez widziałam taka gruszke przecięta na pól w jakimś artykule... Przeraziłam sie co tam sie znajduje...

wozeczki sliczne! Ja na swój jeszcze poczekam troche:)

zajrzała zobaczyć co napisałyście i chciałam się ustosunkować do tematu gruszki tudzież innych akcesoriów do nosa...
w jednej hurtowni rozmawiałam z Panią właśnie an temat tego nieurządzania które się pod odkurzacz podłącza i powiedziała że przy bardzo gęstej i dużej ilości wydzieliny to się może sprawdzić natomiast przy "normalnym" użytkowaniu dość łatwo przesadzić z siła ssania i może właśnie do krwawienia dojść... tak więc generalnie nie polecała a ja chyba bym się bała cokolwiek pod odkurzacz podłączać tym bardziej że mamy naprawdę bardzo porządny odkurzacz :-D natomiast ten zestaw Canpola polecała bo raz ma dobrą cenę, dwa tam są chyba różne wielkości końcówek co też sprawę ułatwia i podobno mamy sobie chwalą... wiec ja kupię tego canpola

a co koszul... boże dziewczyny jak ja nienawidzę koszul nocnych... mam jakaś traumę chyba... ale pocieszam się że koszula to tylko do szpitala w domu jakoś inaczej dam sobie radę :-)

reklama
Tosienka popłakałam się ze śmiechu, uwielbiam tego kota! Moja też się boi odkurzaczy, jak tylko dotykam odkurzacza to kot znika..
Ja do nosa kupiłam Fridę. U mojego podopiecznego się sprawdzała. Ale może kupię też gruszkę, byle przezroczystą :)
Die strój idealny do porodu!

Do góry