reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Die tak podłacza się go do odkurzacza Ale niema ciągu takiego jak odkurzać, się reguluje i ciągnie delikatnie Dla mnie genialna sprawa.
die_perle
no wlasnie patrze ze na ten delikatny ciag.....bo na takim mocnym przez nos można by kiszki dziecku oczyszczac hm..... ciężko mi to ogarnąć moim skromnym rozumkiem..musilabym chyba najpierw sprobowac sama jak to jest kozy z nosa odkurzaczem wyciagc
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Mnie jakoś ten do odkurzacza nie przekonuję dziecko potem będzie miało traumę widząc odkurzacz.
Ja fridę testowałam na sobie jak sobie raz zassałam to myślałam że mi mózg wypłynie a lekko krew z nosa poszła i wtedy wiedziałam że dziecku mam lekko ciągnąc
Ja fridę testowałam na sobie jak sobie raz zassałam to myślałam że mi mózg wypłynie a lekko krew z nosa poszła i wtedy wiedziałam że dziecku mam lekko ciągnąc
agnieszkaala
Moja Ala traumy niema widząc odkurzacz Przy odkurzaczu ciąg jest niednostajny, delikatny i szybciutko się odciąga katar. Ja jestem zadowolona bardzo ale zależy kto co lubi. Jedyny minus, że jest głośno i np jak dziecko jest zaspane to może się wystraszyć,ale wtedy nakłada się koc na odkurzacz i się odciąga.
tosienka88
Żabcia dzięki za info o sile ciągu I za przetestowanie - już zakupiłam fridę, katarek mnie nie przekonał ze wzgledu na ten odkurzacz ;D Zresztą mam kota, który panicznie boi się odkurzacza, dosłowine przeciwieństwo tego tu: Upodobania – Demotywatory.pl
Ja dosłownie płaczę oglądając ten filmik ;D
A i jakby któraś chciała używać chemii firmy JELP to na gruponie jest promocja: Proszki Jelp
Ja dosłownie płaczę oglądając ten filmik ;D
A i jakby któraś chciała używać chemii firmy JELP to na gruponie jest promocja: Proszki Jelp
nnatalie04
Die no ja mam takie samo zdanie na temat "babcinych koszul" mam z 4takie bo w szpitalu jak byłam je nosiłam ale w domu nigdy takich nie założe... Nie nie nie ja lubię dzis sie seksi nawet w łóżku a mojemu S tez takie pizamki sie podobają
Ten strój na porodowce robil furorę ja do nosa tak jak deli kupiłam fride
Joanna153 tez widziałam taka gruszke przecięta na pól w jakimś artykule... Przeraziłam sie co tam sie znajduje...
wozeczki sliczne! Ja na swój jeszcze poczekam troche
Ten strój na porodowce robil furorę ja do nosa tak jak deli kupiłam fride
Joanna153 tez widziałam taka gruszke przecięta na pól w jakimś artykule... Przeraziłam sie co tam sie znajduje...
wozeczki sliczne! Ja na swój jeszcze poczekam troche
zajrzała zobaczyć co napisałyście i chciałam się ustosunkować do tematu gruszki tudzież innych akcesoriów do nosa...
w jednej hurtowni rozmawiałam z Panią właśnie an temat tego nieurządzania które się pod odkurzacz podłącza i powiedziała że przy bardzo gęstej i dużej ilości wydzieliny to się może sprawdzić natomiast przy "normalnym" użytkowaniu dość łatwo przesadzić z siła ssania i może właśnie do krwawienia dojść... tak więc generalnie nie polecała a ja chyba bym się bała cokolwiek pod odkurzacz podłączać tym bardziej że mamy naprawdę bardzo porządny odkurzacz natomiast ten zestaw Canpola polecała bo raz ma dobrą cenę, dwa tam są chyba różne wielkości końcówek co też sprawę ułatwia i podobno mamy sobie chwalą... wiec ja kupię tego canpola
a co koszul... boże dziewczyny jak ja nienawidzę koszul nocnych... mam jakaś traumę chyba... ale pocieszam się że koszula to tylko do szpitala w domu jakoś inaczej dam sobie radę :-)
w jednej hurtowni rozmawiałam z Panią właśnie an temat tego nieurządzania które się pod odkurzacz podłącza i powiedziała że przy bardzo gęstej i dużej ilości wydzieliny to się może sprawdzić natomiast przy "normalnym" użytkowaniu dość łatwo przesadzić z siła ssania i może właśnie do krwawienia dojść... tak więc generalnie nie polecała a ja chyba bym się bała cokolwiek pod odkurzacz podłączać tym bardziej że mamy naprawdę bardzo porządny odkurzacz natomiast ten zestaw Canpola polecała bo raz ma dobrą cenę, dwa tam są chyba różne wielkości końcówek co też sprawę ułatwia i podobno mamy sobie chwalą... wiec ja kupię tego canpola
a co koszul... boże dziewczyny jak ja nienawidzę koszul nocnych... mam jakaś traumę chyba... ale pocieszam się że koszula to tylko do szpitala w domu jakoś inaczej dam sobie radę :-)
reklama
Pannacota
Tosienka popłakałam się ze śmiechu, uwielbiam tego kota! Moja też się boi odkurzaczy, jak tylko dotykam odkurzacza to kot znika..
Ja do nosa kupiłam Fridę. U mojego podopiecznego się sprawdzała. Ale może kupię też gruszkę, byle przezroczystą
Die strój idealny do porodu!
Ja do nosa kupiłam Fridę. U mojego podopiecznego się sprawdzała. Ale może kupię też gruszkę, byle przezroczystą
Die strój idealny do porodu!