reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

oooooooooooooooo widze ze pomiędzy ciuszkami w końcu zaczęłaq przewijać się ciezka altyrelia :) wózeczki:) piękne dziewczyny piękne:)

natka-ja widze ze co do piżam masz identyczny gust jak ja- nie jestem w satnie dobrze się czuc w "bacinej koszuli" (przepraszam jak kogos uraziłam)- jestem malopraktyczna w tym aspekcie-i wole się pomeczyc w sexi plexi fizycznie (choć się nigdy nie meczylam) niż psychicznie w bawełnianym worku::p ajm sory jeszcze raz :D

a co do stroju do porodu- przypomniało mi się cos - na 30 urodziny dostałam od moich kumpelek krejzolek szynke - zaraz zademosntruje- idealnie przystosowany stroj porodowy :D szynka.jpg

no a teraz pytanie za 100 punktów!!!

czy wy kupujecie dla bobasow GRUSZKI????? (dla mnie to narzedzie tortur..a do tego kiedyś czytałam artykol co tamw srodku zyjhe w takiej gruszce....i nie wiem czy jest jaks alternatywa????)

Załączniki

• szynka.jpg
    szynka.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Die, mój facet by chyba oszalał z radości widząc na mnie taką kreację :D, a położne padły na zawał. :>

Co do gruszki, to widziałam raz na zdjęciu, co się znalazło w środku po dłuższym używaniu - całe wnętrze w grzybku. :/ A ja jestem alergiczką, jak i mój partner, więc w żadnym wypadku żadnych gruszek. Kupiłam aspirator do noska. Ogólnie polecana jest Frida, ale ja zamówiłam z Canpol Babies, też ponoć b. dobry:

Canpol babies, Aspirator do nosa - Canpol sp. z o.o. - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ostatnia edycja:
Kamcia zamówiłam u nas w Oświęcimiu w bobolandzie. Cały zestaw z fotelikiem kosztuje coś 1350 zł. ...

nula wiesz może jak się nazywa sklep meblowo-dziecięcy w Oświęcimiu?- opiszę jadąc od strony Bierunia - zjeżdżam z tego dużego ronda na moście koło centrum handlowego Niwa i jadąc w stronę centrum Oświęcimia mam mieć po lewej stronie szkołę z cegły. Hmm nie wiem jak ci to jeszcze dokładniej opisać.

o wlasnie ja cos o tych apsiratorach czytalm- musze jeszcze raz to pogladac...bo te gruszki to jakas maskra dla mnie.....

a co do szynki...jak ja raz się w to odzialam to mój malz się poplakal ze smeichu..ja tez:p ja nie wiem czy to ma w zamysle być seksowne..ale jest tak komiczne ze naprawdę rzelismy oboje jak młode zrebaki....oczywscie nie dalo rady koipulowac no bo jak....:p

Wózi super. Ja mam zwykły chyba z bobo merc. Napewno z polskiej firmy w kolorze czerwono szarym. Nam zależało, żeby na nasze wertepy(jeszcze wtedy kostki nie mieliśmy wokół domu) się nadawał i dało się w nim dziecko bujać i już zostanie on dla Filipa, a na wiosne mamy juz spacerówke.
Co do gruszki to i ja nie używałam. Dla mnie to niepotrzebne męczenie dziecka. My mamy Katarek Katarek
Die strój idealny na poród. Wycięcia ma gdzie trzeba, przewiewny też jest:-D Ideał.

Die ja też chyba fridę kupię taką jak deli w linku podała. Koleżanki mówiły, że się sprawdza więc chyba tak zostanie. W sierpniu jak dostanę kaskę to będę ostatnie zakupy robić, te wszystkie podkłady, majciochy do szpitala, koszule i inne takie pierdoły. Znalazłam spoko sprzedawce na allegro, który ma wszystko co mnie interesuje także zamówię u niego i będzie z głowy.

reklama
die strój pierwsza klasa w sam raz do porodu :-D

Elektroniczny aspirator to jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto u mnie nie spisał siew ogólę dziecko więcej się denerwowało niż to coś odciągało katarku mam taki i leży w kącie

http://www.ebay.co.uk/itm/Graco-Nasal-Clear-Nasal-Aspirator-/310707048641?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item48579550c1

Co do gruszki kupuję tak na zaś żeby w razie W była w domu, ale bardziej polecam aspiratorek Fridy mam i używałam dopóki mój syn się nie zaczął buntować, ale bardzo ładnie oczyszcza nosek. Heh mi się jeszcze nie zdarzyło wciągnąć kozuchy na końcu fridy są filtr które w razie co hamują i kozuch się nie przedostanie. O mam taką

FRIDA Aspirator do noska dla niemowląt + 4 filtry (3374377269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Do góry