reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

oooooooooooooooo widze ze pomiędzy ciuszkami w końcu zaczęłaq przewijać się ciezka altyrelia :) wózeczki:) piękne dziewczyny piękne:)

natka-ja widze ze co do piżam masz identyczny gust jak ja- nie jestem w satnie dobrze się czuc w "bacinej koszuli" (przepraszam jak kogos uraziłam)- jestem malopraktyczna w tym aspekcie-i wole się pomeczyc w sexi plexi fizycznie (choć się nigdy nie meczylam) niż psychicznie w bawełnianym worku::p ajm sory jeszcze raz :D

a co do stroju do porodu- przypomniało mi się cos - na 30 urodziny dostałam od moich kumpelek krejzolek szynke - zaraz zademosntruje- idealnie przystosowany stroj porodowy :D szynka.jpg

no a teraz pytanie za 100 punktów!!!

czy wy kupujecie dla bobasow GRUSZKI????? (dla mnie to narzedzie tortur..a do tego kiedyś czytałam artykol co tamw srodku zyjhe w takiej gruszce....i nie wiem czy jest jaks alternatywa????)

Załączniki

• szynka.jpg
    szynka.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Die, mój facet by chyba oszalał z radości widząc na mnie taką kreację :D, a położne padły na zawał. :>

Co do gruszki, to widziałam raz na zdjęciu, co się znalazło w środku po dłuższym używaniu - całe wnętrze w grzybku. :/ A ja jestem alergiczką, jak i mój partner, więc w żadnym wypadku żadnych gruszek. Kupiłam aspirator do noska. Ogólnie polecana jest Frida, ale ja zamówiłam z Canpol Babies, też ponoć b. dobry:

Canpol babies, Aspirator do nosa - Canpol sp. z o.o. - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ostatnia edycja:
Kamcia zamówiłam u nas w Oświęcimiu w bobolandzie. Cały zestaw z fotelikiem kosztuje coś 1350 zł. ...

nula wiesz może jak się nazywa sklep meblowo-dziecięcy w Oświęcimiu?- opiszę jadąc od strony Bierunia - zjeżdżam z tego dużego ronda na moście koło centrum handlowego Niwa i jadąc w stronę centrum Oświęcimia mam mieć po lewej stronie szkołę z cegły. Hmm nie wiem jak ci to jeszcze dokładniej opisać.

o wlasnie ja cos o tych apsiratorach czytalm- musze jeszcze raz to pogladac...bo te gruszki to jakas maskra dla mnie.....

a co do szynki...jak ja raz się w to odzialam to mój malz się poplakal ze smeichu..ja tez:p ja nie wiem czy to ma w zamysle być seksowne..ale jest tak komiczne ze naprawdę rzelismy oboje jak młode zrebaki....oczywscie nie dalo rady koipulowac no bo jak....:p

Wózi super. Ja mam zwykły chyba z bobo merc. Napewno z polskiej firmy w kolorze czerwono szarym. Nam zależało, żeby na nasze wertepy(jeszcze wtedy kostki nie mieliśmy wokół domu) się nadawał i dało się w nim dziecko bujać i już zostanie on dla Filipa, a na wiosne mamy juz spacerówke.
Co do gruszki to i ja nie używałam. Dla mnie to niepotrzebne męczenie dziecka. My mamy Katarek Katarek
Die strój idealny na poród. Wycięcia ma gdzie trzeba, przewiewny też jest:-D Ideał.

Die ja też chyba fridę kupię taką jak deli w linku podała. Koleżanki mówiły, że się sprawdza więc chyba tak zostanie. W sierpniu jak dostanę kaskę to będę ostatnie zakupy robić, te wszystkie podkłady, majciochy do szpitala, koszule i inne takie pierdoły. Znalazłam spoko sprzedawce na allegro, który ma wszystko co mnie interesuje także zamówię u niego i będzie z głowy.

reklama
die strój pierwsza klasa w sam raz do porodu :-D

Elektroniczny aspirator to jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto u mnie nie spisał siew ogólę dziecko więcej się denerwowało niż to coś odciągało katarku mam taki i leży w kącie

http://www.ebay.co.uk/itm/Graco-Nasal-Clear-Nasal-Aspirator-/310707048641?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item48579550c1

Co do gruszki kupuję tak na zaś żeby w razie W była w domu, ale bardziej polecam aspiratorek Fridy mam i używałam dopóki mój syn się nie zaczął buntować, ale bardzo ładnie oczyszcza nosek. Heh mi się jeszcze nie zdarzyło wciągnąć kozuchy na końcu fridy są filtr które w razie co hamują i kozuch się nie przedostanie. O mam taką

FRIDA Aspirator do noska dla niemowląt + 4 filtry (3374377269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Do góry