reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

o i jeszcze wapdlam naten aspirtor katarek- jego się podlacza do odkurzacza?????????????????????????????????? ale ze serio serio?????????

reklama
no wlasnie patrze ze na ten delikatny ciag.....bo na takim mocnym przez nos można by kiszki dziecku oczyszczac:p hm..... ciężko mi to ogarnąć moim skromnym rozumkiem..musilabym chyba najpierw sprobowac sama jak to jest kozy z nosa odkurzaczem wyciagc:p

Mnie jakoś ten do odkurzacza nie przekonuję dziecko potem będzie miało traumę widząc odkurzacz.

Ja fridę testowałam na sobie jak sobie raz zassałam to myślałam że mi mózg wypłynie a lekko krew z nosa poszła i wtedy wiedziałam że dziecku mam lekko ciągnąc :-D

Moja Ala traumy niema widząc odkurzacz:-D Przy odkurzaczu ciąg jest niednostajny, delikatny i szybciutko się odciąga katar. Ja jestem zadowolona bardzo ale zależy kto co lubi. Jedyny minus, że jest głośno i np jak dziecko jest zaspane to może się wystraszyć,ale wtedy nakłada się koc na odkurzacz i się odciąga.

Ja chyba jednak kupie gruszke ale nie taka standardowa. Tylko mala silikonowa przezroczysta i ktora latwo i bez problemu sie czysci.

Żabcia dzięki za info o sile ciągu ;) I za przetestowanie - już zakupiłam fridę, katarek mnie nie przekonał ze wzgledu na ten odkurzacz ;D Zresztą mam kota, który panicznie boi się odkurzacza, dosłowine przeciwieństwo tego tu: Upodobania – Demotywatory.pl
Ja dosłownie płaczę oglądając ten filmik ;D
A i jakby któraś chciała używać chemii firmy JELP to na gruponie jest promocja: Proszki Jelp

Die no ja mam takie samo zdanie na temat "babcinych koszul" mam z 4takie bo w szpitalu jak byłam je nosiłam ale w domu nigdy takich nie założe... Nie nie nie;) ja lubię dzis sie seksi nawet w łóżku a mojemu S tez takie pizamki sie podobają:)
Ten strój na porodowce robil furorę:) ja do nosa tak jak deli kupiłam fride:)

Joanna153 tez widziałam taka gruszke przecięta na pól w jakimś artykule... Przeraziłam sie co tam sie znajduje...

wozeczki sliczne! Ja na swój jeszcze poczekam troche:)

zajrzała zobaczyć co napisałyście i chciałam się ustosunkować do tematu gruszki tudzież innych akcesoriów do nosa...
w jednej hurtowni rozmawiałam z Panią właśnie an temat tego nieurządzania które się pod odkurzacz podłącza i powiedziała że przy bardzo gęstej i dużej ilości wydzieliny to się może sprawdzić natomiast przy "normalnym" użytkowaniu dość łatwo przesadzić z siła ssania i może właśnie do krwawienia dojść... tak więc generalnie nie polecała a ja chyba bym się bała cokolwiek pod odkurzacz podłączać tym bardziej że mamy naprawdę bardzo porządny odkurzacz :-D natomiast ten zestaw Canpola polecała bo raz ma dobrą cenę, dwa tam są chyba różne wielkości końcówek co też sprawę ułatwia i podobno mamy sobie chwalą... wiec ja kupię tego canpola

a co koszul... boże dziewczyny jak ja nienawidzę koszul nocnych... mam jakaś traumę chyba... ale pocieszam się że koszula to tylko do szpitala w domu jakoś inaczej dam sobie radę :-)

reklama
Tosienka popłakałam się ze śmiechu, uwielbiam tego kota! Moja też się boi odkurzaczy, jak tylko dotykam odkurzacza to kot znika..
Ja do nosa kupiłam Fridę. U mojego podopiecznego się sprawdzała. Ale może kupię też gruszkę, byle przezroczystą :)
Die strój idealny do porodu!

Do góry