Dziewczyny
świetne zakupy. Wózeczki prześliczne.
Chwalicie się zgromadzonymi zakupkami,więc i ja coś dodam ;-)
- Jeżeli chodzi o koszule do karmienia-jestem zaopatrzona po synku. Kupiłam na allegro. Mam różową i brzoskwiniową. O takie->
KOSZULA NOCNA 164 do karmienia dla karmiących (3337611682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- Matki poprodowe również mi zostały,bo kupiłam wielorazowe siateczkowe i nic się z nimi w praniu nie działo. Mam kilka sztuk takich ->
HARTMANN Wielorazowe majtki poporodowe XL do 160cm (3376019194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu trzeba pamiętać,że jak lekarz chodzi z wizytą, to niestety trzeba być bez majtek :/
Kupiłam też podkłady na łóżko ostatnio,ale się nie przydały.Wykorzystałam je później do łóżeczka.
- Wkładki laktacyjne polecam z BabyOno ->
BABYONO wkładki laktacyjne MEGA PAKA 60 szt (3376071420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Miałam też BellaMama,ale nie byłam z nich zadowolona.
- Krem na pękające i obolałe brodawki - zdecydowanie BEPANTHEN. Jak zostanie,można go używac również do smarowania pupy niemowlakowi.
- Jeśli chodzi o chusteczki nawilżające, zdecydowanie najlepsze są BAMBINO i NIVEA. Po pampersowych oboje moich dzieci miało uczulenie.
- Krem na odparzenia - najelpszy sudocrem,bepanthen i maść robiona w aptece.
- Kosmetyki do pielęgnacji maluszka - zwykła oliwka Bambino, a do kąpieli Emolium lub Oilatum.
- Proszek do prania dziecięcych ubranek - zdecydowanie DZIDZIUŚ. Uwaga na lovellę-może uczulać.
- Butelki - ja polecam z firmy AVENT i szerokie z firmy NUK ->
Akcesoria dla niemowląt marki NUK - Smoczki do butelek NUK
- Wózek mamy Baby World model V-TRAVEL-> taki jak tu,ale wersja czerwona
Baby World V-Travel wózek wielofunkcyjny - Wózki - Baby World V-Travel wózek wielofunkcyjny cena od 0.00zł . Kupiliśmy, bo młody wykończył poprzedni
- Fotelik przetrwał po dzieciach. Mamy taki 0-18kg firmy RAMATTI, seria animals. Taki jak tu ->
ramatti mars 0-13 (3404074978) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- A łóżeczko niestety też nie przetrwało (a mieliśmy dwa drewniane), więc teraz stawiamy na turystyczne. Będzie takie, wersja czekoladowa ->
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (3375186904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To na razie tyle ;-)