reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
No i wyszłam na chwilkę z domu, by kupić prezencik dla Zosi, bo mój wieczorkiem będzie jechał. Miałam upatrzony komplecik i miałam tylko wejść i wyjść, bo mąż miał jeszcze coś załatwić.
Podchodzę do kasy, daje pani komplecik, a pani się pyta czy nie chciałam bym sobie jeszcze czegoś wybrać, bo druga rzecz gratis <szok> więc wzięłam na szybko spodnie dla synka, a jutro tam idę zrobić dodatkowe zakupy córkowo-syneczkowe :-). Jak tu nie kupować jak same promocje dookoła.

a to moje co nie co ... teraz juz ostatnie zakupy i koniec. chociaz tak sie mowi ostatnie - ale zakupy nigdy sie nie skoncza...

DSC_0176.jpgDSC_0177.jpgDSC_0180.jpgDSC_0181.jpgDSC_0182.jpgDSC_0183.jpgDSC_0184.jpgDSC_0185.jpgDSC_0186.jpg posciel w dinusie a wczesniej to niebieskie to taki lekki kocyk. I najprostrza jasno niebieska wanienka.

Załączniki

• DSC_0109.jpg
    DSC_0109.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0176.jpg
    DSC_0176.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0177.jpg
    DSC_0177.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0180.jpg
    DSC_0180.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0181.jpg
    DSC_0181.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0182.jpg
    DSC_0182.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0183.jpg
    DSC_0183.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0184.jpg
    DSC_0184.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0185.jpg
    DSC_0185.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0186.jpg
    DSC_0186.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 55
die twój strój do porodu jest wręcz idealny !!!
deli
dlatego ja coraz częściej unikam sklepów :p
Rajani
super zakupki!

ja na razie stopuje bo wczoraj zadzwoniła do mnie "teściowa" czy nie chce nowego łóżeczka i wanienki, gdyż siostra mojego D. ma 3-miesięczną córeczkę, która nie chce spać w łóżku a kąpią ją w brodziku + laktator który raz użyła, jakieś smoczki itp. itd. wszystko to, co się nie przydało, więc poczekam co przywiozą :D, cieszę się bo mała będzie obławiana przez starszą o pół roku kuzynkę :)

rajani bardzo fajne zakupy:)

a ja dzis dostałam ofertę te smyka ze jest -50% no i moja mama i siora zasiadly do kompa i kupiły dwie kurtki i dwie sukienki;) faktycznie wszystko -50% więc zamiast za kurteczke dać 100zl dały 50zl. Jedyne co to kupiły dwie takie same sukienki i kurtki tak im sie podobały xD kurtki miałyby inne ale różowa w groszki była niedostępne w rozmiarze 68:/ no ale raz mogą miec coś takiego samego. Najwyżej bedą nosić w inne dni i tyle :)
a to zdjęcia sukienki o kurteczki:
image.jpg

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
ja kupilam w auchanie czapeczke dla noworodka za 2zł i rekawiczki niedrapki za 1zł :p wow ale się obkupiłam hahaha :)

dziewczyny super zakupy :))

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry