reklama
Kamcia śliczne ciuszki.
Ja dostałam wczoraj od znajomej 3 wory, w tym pościel i kołdrę, śpiochy itp. Jeszcze nie przejrzałam, ale pościel była na górze i cykłam fotę. Zobacz załącznik 571754
Ja dostałam wczoraj od znajomej 3 wory, w tym pościel i kołdrę, śpiochy itp. Jeszcze nie przejrzałam, ale pościel była na górze i cykłam fotę. Zobacz załącznik 571754
Ostatnia edycja:
Oskaa
Fanka BB :)
A ja poszalałam wczoraj, ale dla siebie :-) miałam oszczędzać dla maluszka, ale teraz takie wyprzedaże, ze aż żal nie kupić ;-) Kupiłam trzy bluzki i dwa komplety bielizny (cycolinki urosły, więc musiałam kupić nowe i to miseczkę C i D ).
Ktoś o tym ostatnio pisał więc wklejam Kolekcja 100% Bambus - SamiBoo - Recommended by moms tanie nie jest,a le jak to nasza wspólna koleżanka tak zachwaliła, ze pozwalam sobie wkleić.
To akurat mi się na FB wyświetliło i przesyłka teraz za 0 zł.
Dziewczyny super zakupy i "dary" :-)
To akurat mi się na FB wyświetliło i przesyłka teraz za 0 zł.
Dziewczyny super zakupy i "dary" :-)
die_perle
sony sliczna ta pościel!!!!! ja teraz molestuje kochana landrynke żeby mi dopomogla zakupić pościel do "kolyski" czyli taka malutka by pasowala do mojego łóżeczka dostawnego - napaliłam się na serie BRUIN I LOVE ME BEAR po tym jak za grosze wygrzebałam w lumpiku "obrazki na scine" z tej serii teraz mi się mazy taka pościel no i jeszcze karuzelke do kompletu niestety ani u mnie w dojczlandzie ani w poslce nie ejst to dostępne wiec okupuje gumetree i brytyjskiego Ebaya- może wytargam jakas fajna tania uzywke podoba mi się to straszetnie
Załączniki
Die cudne te co wkleiłaś. Muszę po lumpach zacząć latać we wrześniu jak wymienią kolekcję już na jesień, bo teraz letnie ciuchy są tylko. Znów dziś jeszcze reklamówkę mi podrzuciła ciuszków, oszaleję. Do roku małego już mam zapewnione, tylko nie mam gdzie trzymać bo mieszkanie malutkie. Dobrze, że do rodziców do domu mogę wywieź. :-)
Oskaa ja ze stanikami to się wstrzymuję, bo jeszcze moje piersi moga się zmienić, ale zakupy dla siebie cieszą.
Oskaa ja ze stanikami to się wstrzymuję, bo jeszcze moje piersi moga się zmienić, ale zakupy dla siebie cieszą.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Dziewczyny śliczne rzeczy kupujecie i dostajecie :-)
Die nie dziwię się że zakochałaś się w tej misiaczkowej serii bo widziałam ją na żywo jest śliczna. Zerknij sobie tu w tym sklepie jest ta seria http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%3F&fh_view_size=10&media=web&fh_location=//trus/en_GB/categories%3C{trus_trus}/itemtype=product/%24s=I\u0020LOVE\u0020ME\u0020BEAR&fh_start_index=0
A oto co mój synek wczoraj zakupił dla braciszka Maciuś chyba ma nadzieję że braciszek podzieli jego Tomkową pasję :-)
Die nie dziwię się że zakochałaś się w tej misiaczkowej serii bo widziałam ją na żywo jest śliczna. Zerknij sobie tu w tym sklepie jest ta seria http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%3F&fh_view_size=10&media=web&fh_location=//trus/en_GB/categories%3C{trus_trus}/itemtype=product/%24s=I\u0020LOVE\u0020ME\u0020BEAR&fh_start_index=0
A oto co mój synek wczoraj zakupił dla braciszka Maciuś chyba ma nadzieję że braciszek podzieli jego Tomkową pasję :-)
Załączniki
nnatalie04
Agnieszkala ja tez bede staniki kupować w H&M bynajmniej taki usztywniany, a do spania taki miękki kupię zwykły
Tez lepiej czuje sie w usztywnianym staniku jakoś zawsze wolałam sztywne
Zabcia śliczne reczniczki ja muszę kupić dwie czapeczki do szpitala bo akurat czapeczek nie maja a wiadomo jak sie okno otworzy zeby przewietrzyc to czapeczek na głowę lepiej założyć
Oo proszę jak Macius dba o braciszku myśle ze napewno z takim bratem polubi Tomka
Pannacota ja tez lubię staniki kupować w esotiq ostatnio była rewelacyjna promocja- moja siora kupiła bieliznę za 500zl i zapłaciła 250zl bo powyżej 300zl było minus 50%
Ja muszę poczekać na kolejna taka promocje
Ja kupiłam sobie majtki poporodowe, ale dowiedziałam sie ze wszystko jest w szpitalu- podpasek i podkladow pod dostatniem, koszule dają swoje (więc nie muszę kupować bo w domu w takich bym nie spała) i wymieniają koszule na świeże za każdym razem jak sie chce więc zostaje mi kupienie stanikow do karmienia no i środki mające
Kamcia śliczny sweterek kaftaniki tez
Fajowskie
Sony jak juz wypakujesz wszystko to koniecznie zrób zdjęcia! Pościel fajna
Oskaa ja bym chciała kupić coś sobie ale poczekam na zimowe wyprzedarze bo teraz nie mam jak chodzić po sklepach a chętnie pochodziłabym, zreszta i tak w nic bym nie weszła a ciazowych rzeczy juz kupować nie bede bo mam dość
Die pościele bardzo ładne zreszta cała reszta tez
Tez lepiej czuje sie w usztywnianym staniku jakoś zawsze wolałam sztywne
Zabcia śliczne reczniczki ja muszę kupić dwie czapeczki do szpitala bo akurat czapeczek nie maja a wiadomo jak sie okno otworzy zeby przewietrzyc to czapeczek na głowę lepiej założyć
Oo proszę jak Macius dba o braciszku myśle ze napewno z takim bratem polubi Tomka
Pannacota ja tez lubię staniki kupować w esotiq ostatnio była rewelacyjna promocja- moja siora kupiła bieliznę za 500zl i zapłaciła 250zl bo powyżej 300zl było minus 50%
Ja muszę poczekać na kolejna taka promocje
Ja kupiłam sobie majtki poporodowe, ale dowiedziałam sie ze wszystko jest w szpitalu- podpasek i podkladow pod dostatniem, koszule dają swoje (więc nie muszę kupować bo w domu w takich bym nie spała) i wymieniają koszule na świeże za każdym razem jak sie chce więc zostaje mi kupienie stanikow do karmienia no i środki mające
Kamcia śliczny sweterek kaftaniki tez
Fajowskie
Sony jak juz wypakujesz wszystko to koniecznie zrób zdjęcia! Pościel fajna
Oskaa ja bym chciała kupić coś sobie ale poczekam na zimowe wyprzedarze bo teraz nie mam jak chodzić po sklepach a chętnie pochodziłabym, zreszta i tak w nic bym nie weszła a ciazowych rzeczy juz kupować nie bede bo mam dość
Die pościele bardzo ładne zreszta cała reszta tez
reklama
deli- ceny tych bambusowych rzeczy w tym sklepie obłędne mają ja mam z tej firmy Strona firmy Texpol - tworzymy ręczniki dla Was. ale widzę że nie mają sklepu internetowego wiec lipa :-(