reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Oprócz czapeczek i półspiochów kupiłam jeszcze:
kaftaniki.jpg 2 kaftaniki z allegro za 17,5 z przesyłką
sweterek w kaczuszki.jpg nowiutki sweterek za 23,5 sprzedawca napisał, że nie zdążyli ani razu założyć bo córa wyrosła :-)

Załączniki

• kaftaniki.jpg
    kaftaniki.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 45
  • sweterek w kaczuszki.jpg
    sweterek w kaczuszki.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
A ja poszalałam wczoraj, ale dla siebie :-) miałam oszczędzać dla maluszka, ale teraz takie wyprzedaże, ze aż żal nie kupić ;-) Kupiłam trzy bluzki i dwa komplety bielizny (cycolinki urosły, więc musiałam kupić nowe i to miseczkę C i D :tak:).

sony sliczna ta pościel!!!!! ja teraz molestuje kochana landrynke żeby mi dopomogla zakupić pościel do "kolyski" czyli taka malutka by pasowala do mojego łóżeczka dostawnego - napaliłam się na serie BRUIN I LOVE ME BEAR po tym jak za grosze wygrzebałam w lumpiku "obrazki na scine" z tej serii miski.jpg teraz mi się mazy taka pościel i love me bear.jpg no i jeszcze karuzelke do kompletu karuzelka ilmb.jpg niestety ani u mnie w dojczlandzie ani w poslce nie ejst to dostępne wiec okupuje gumetree i brytyjskiego Ebaya- może wytargam jakas fajna tania uzywke:) podoba mi się to straszetnie

Załączniki

• miski.jpg
    miski.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 43
  • i love me bear.jpg
    i love me bear.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 48
  • karuzelka ilmb.jpg
    karuzelka ilmb.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 42
Die cudne te co wkleiłaś. Muszę po lumpach zacząć latać we wrześniu jak wymienią kolekcję już na jesień, bo teraz letnie ciuchy są tylko. Znów dziś jeszcze reklamówkę mi podrzuciła ciuszków, oszaleję. Do roku małego już mam zapewnione, tylko nie mam gdzie trzymać bo mieszkanie malutkie. Dobrze, że do rodziców do domu mogę wywieź. :-)
Oskaa ja ze stanikami to się wstrzymuję, bo jeszcze moje piersi moga się zmienić, ale zakupy dla siebie cieszą.

Dziewczyny śliczne rzeczy kupujecie i dostajecie :-)

Die nie dziwię się że zakochałaś się w tej misiaczkowej serii bo widziałam ją na żywo jest śliczna. Zerknij sobie tu w tym sklepie jest ta seria http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%3F&fh_view_size=10&media=web&fh_location=//trus/en_GB/categories%3C{trus_trus}/itemtype=product/%24s=I\u0020LOVE\u0020ME\u0020BEAR&fh_start_index=0

A oto co mój synek wczoraj zakupił dla braciszka IMG_3488.jpg Maciuś chyba ma nadzieję że braciszek podzieli jego Tomkową pasję :-)

Załączniki

• IMG_3488.jpg
    IMG_3488.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 36
Agnieszkala ja tez bede staniki kupować w H&M :) bynajmniej taki usztywniany, a do spania taki miękki kupię zwykły :)
Tez lepiej czuje sie w usztywnianym staniku:) jakoś zawsze wolałam sztywne :)

Zabcia śliczne reczniczki :) ja muszę kupić dwie czapeczki do szpitala bo akurat czapeczek nie maja a wiadomo jak sie okno otworzy zeby przewietrzyc to czapeczek na głowę lepiej założyć ;)
Oo proszę jak Macius dba o braciszku :) myśle ze napewno z takim bratem polubi Tomka ;)

Pannacota ja tez lubię staniki kupować w esotiq ;)ostatnio była rewelacyjna promocja- moja siora kupiła bieliznę za 500zl i zapłaciła 250zl bo powyżej 300zl było minus 50% :):)
Ja muszę poczekać na kolejna taka promocje :)

Ja kupiłam sobie majtki poporodowe, ale dowiedziałam sie ze wszystko jest w szpitalu- podpasek i podkladow pod dostatniem, koszule dają swoje (więc nie muszę kupować bo w domu w takich bym nie spała) i wymieniają koszule na świeże za każdym razem jak sie chce więc zostaje mi kupienie stanikow do karmienia no i środki mające :)

Kamcia śliczny sweterek:) kaftaniki tez
Fajowskie:)

Sony jak juz wypakujesz wszystko to koniecznie zrób zdjęcia! Pościel fajna :)

Oskaa ja bym chciała kupić coś sobie ale poczekam na zimowe wyprzedarze :) bo teraz nie mam jak chodzić po sklepach a chętnie pochodziłabym, zreszta i tak w nic bym nie weszła :p a ciazowych rzeczy juz kupować nie bede bo mam dość ;)

Die pościele bardzo ładne :) zreszta cała reszta tez:)

reklama
Do góry