reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Tulipania ja mam zamiar kupić:
- butelki Avent natural
- smoczek Avent
- kosmetyki kupiłam z Nivei, a do pupy zamierzam stosować Linomag zapobiegawczo i Alantan Plus na odparzenia, gdy już się pojawią.
- laktator ręczny też z Aventu (wypróbowany przy Kubie)
- podgrzewacz Baby ono lub Canpol Babies (nie pamiętam do którego pasują wszystkie butelki :sorry2:)

Dziewczyny ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?

reklama
Kamea, ja zakupiłam z BabyOno wielorazowe majteczki siateczkowe (opakowanie ma 2 sztuki) i z tej samej firmy opakowanie jednorazowych (5 sztuk). Myślę, że tyle wystarczy. W razie czego dokupi się więcej w aptece. Wkłady poporodowe mam również z BabyOno.

Muszę się pochwalić, własnie kupiłam fotelik samochodowy Maxi Cosi Pabble używany za 261 zł :)) 3384334084.jpg3384334084_3.jpgpabble.jpg

Jeszcze muszę łóżeczko z materacem kupić i idę do przodu.

Załączniki

• pabble.jpg
    pabble.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 40
  • 3384334084.jpg
    3384334084.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 3384334084_3.jpg
    3384334084_3.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 42
ja kupie tylko te "drobne" podpaski i mam majtki bawełniane :) :)
Sony fajny fotelik i za b atrakcyjna cene :)
to tak jak ja kupiłam parasolke MAclarena :) za 350zł a kosztuje prawie 800zł :D

Dżaga powiem Ci że cieszę się jak dziecko. Zdjęcia są od sprzedającego, oby towar był zgodny z foto.

Co do majtek itp, to myślę że zwykłe podpaski z Bella wezmę, albo te na noc sobie kupię. Jeszcze podpytam koleżanek jak to u nich wyglądało, ale pamiętam jak jedna męża goniła po zwykłe podpaski a nie poporodowe.

reklama
Do góry