reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Kamcia ja na 62 mam bluzę dresową, 2 polarki, ale takie fajne cienkie, a zarazem cieplutkie i jeden sweterek.
Teraz kupuję na 68, bo żal nie kupować jak na wyprzedaży sweterki 20-30 zł kosztują.

Agnieszkaala koszula śliczna, bluzka również.

Natalii buciki za całe 9 zł w coccodrillo

Paulinek dziękuje

No to pójdę we wrześniu do H&M po stanik :-)

A ja nie mogłam się powstrzymać i mimo, że bida aż piszczy to kupiłam 2x6pak tych chusteczek pampers, jedne zwykłe, jedne sensitive... I chyba póki co nie kupuję więcej, postaram się w domu ich nie używać, to może na trochę starczą..

W H&M są super te staniki do karmienia. Miałam jeden, ale już za mały w obwodzie i trochę w miseczkach więc oddałam koleżance. Ale jak tak przymierzyłam to ekstra był. Tylko ja miękki miałam. Ciekawe ile kosztują w HM te staniki, słyszałam że drogie. W Lidlu czasem można spotkać taniochę :)

Nie no w stanik zawsze jest dobrze zainwestować. W pierwszej ciąży też nie patrzyłam ile tylko na jakość. Teraz w sumie też chce jakiś lepszy w sumie na co dzień też nie lubię byle czego nosić - takie zboczenie.

patrzyłam na stronę h&m ale kurcze tam tylko do rozmiaru 85E mają czyli dla mnie za małe :( a szkoda bo niektóre fajne. U mnie z kupnem biustonosza do karmienia pewnie nie będzie prosta sprawa... bo już teraz mam rozmiar 85F i zaczyna robić się mały :( eh te głupie cycki

reklama
Tulipania
- butelki Avent naturally
- smoczki uspokajające Avent
- kosmetyki J&J, a w razie bardzo suchej skórki to na początek Oiliatum.
- laktator Avent
- sterylizator Avent (ale to tylko na pokaz dla położnej)
- Podgrzewacz mothercare

A oto moje dzisiejsze zakupy
1111.jpgręczniczki.jpg Ręczniczki z misiem wzięłam dwa dla Maciusia zielony a dla Kacperka niebieski :-)
Teraz jestem na etapie poszukiwania czapeczki na wyjście ze szpitala mam cienką bawełnianą i mam grubą zimową a nie mam takiej po środku.

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 40
  • ręczniczki.jpg
    ręczniczki.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 42
Do góry