reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

ja też mam tylko 1 kombinezon i to właśnie taki grubszy na zimę... nie wiem czy nie będzie później mały bo jest na metce rozmiar 62/68... nie wiem jak takie dziecko szybko rośnie niestety :( u mnie w szpitalu z tego co wiem też tylko trzeba mieć ciuszki na wyjście, co do pieluch itd to jeszcze nie pytałam

reklama
Bardzo fajne te zestawy TT i ceny nie są wysokie. Patrzyłam z kolei na ceny w galerii w Puławach i tam takie wszystko drogie. Za dwie butelki TT bym więcej zapłaciła niż za taki zestaw przez Allegro. Może też się kiedy skuszę.
W tej galerii mała wanienka w jakości przeciętnej prawie za 50 zeta! Niby po bratanku została taka solidna seledynowa, ale wcześniej nie sądzili, że może by się jeszcze komu przydała i obecnie tam ogórki kładą, gdy przygotowują do kiszenia, więc może im będzie żal oddawać, haha. :D

deli no ja bede robić wszystko zeby mleczko miec i moc karmić małe swoim mlekiem. W szpitalu jest poradnia laktacyjna do pomocy no i koleżanka Polozna mówiła ze jak nie będzie na dyżurze a bede potrzebować pomocy mam śmiało dzwonić i przyjdzie z pomocą więc liczę ze będzie mleczko :)

reklama
Ja chyba też poczekam aż urodzę z zakupem laktatora, na początku i tak nie będę młodego zostawiać. Jak zakończę połóg to pomyslę, może na rocznicę ślubu poproszę męża o laktator i karnet na siłownię ;)

Nnatalie ja zaczęłam karmić po 5 dniach, jak wróciłyśmy do domu. Bałam się że nie dam rady, a tak się zaparłam że udało się. Ważne jest nastawienie, jak się nie będzie chciało to z karmienia nic nie będzie.

A widziałyście takie cudo? Ekspres do mleka "Bib Expresso"

Ostatnia edycja:
Do góry