reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
A ja wzięłam się za licytacje fotelików Maxi Cosi Cabrio Fix. Stwierdziłam, że kupię używany i dokupię do niego nową tapicerkę łącznie z wkładką dla niemowlaczka.
Właśnie listonoszka przyniosła mi paczuszkę z BEBILON, a w niej..... kołysanki instrumentalne ;) Jestem, mile zaskoczona ;)

Zalogowałam się na ich strońce. Spodziewałam się misia i jakiegoś poradnika, ale widocznie od tego roku przesyłają kołysanki (rok nagrania 2013). Zapomniałam dodać, że przesłali to w takim fajnym pudełku, które można wykorzystać na dokumenty ciążowe, np. badania - ja na pewno je zagospodaruje w taki właśnie sposób ;)

Tosieńka a ja z bebilonu dostałam jakąś durnowatą maskotkę niedźwiedzia, której nawet nie dam dziecku na początek, bo ma za długie kłaki... Myślałam, że wszystkim te misie wysyłają, ale jak widać inni mają więcej szczęścia...

Antiope a kiedy rejestrowałaś się na ich stronie? Może od niedawna zaczęli wysyłać te płyty, bo tak jak wcześniej napisałam w 2013 je nagrywali... Ja zarejestrowałam się dokładnie 21.05.

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów :-) ja mam tylko wózek póki co a z resztą czekam do lipca jak na zwolnieniu będę i będę miała dużo czasu :-) za to moi teściowie zwariowali na punkcie zakupów... teść już jeździ łóżeczka oglądać... na razie czytam wasze opinie co warto i gdzie kupić :happy2:

Posciel dla Adasia, ochraniacz + poszewki :) DSC_0117.jpg

Załączniki

• DSC_0117.jpg
    DSC_0117.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry