reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Natalii życzę by wszystko poszło po twojej myśli. U mnie niestety mleka nie było i nic nie pomogło.
Teraz nie będę się spinać jak ostatnio jak nie będzie to nie będzie, a jak znów będą się wymądrzać co niektórzy to powiem im do słuchu i się nie będę przejmować.

reklama
carla ja kupiłam laktator juz teraz bo po pierwsze był w komplecie w fajnej cenie, to jeszcze jak bede sama to dwójkę będzie mi lepiej karmić z butelki odciagnietym mlekiem a z cyca jak sie uda jak bede sama to super a jak nie to bede czekać aż ktoś mi poda drugie dziecko ;)

Natalie, wydaje mi się, że przy bliźniętach rzeczywiście laktator może usprawnić karmienie. Zestaw TT z nim bardzo tani, a często sam laktator o wiele więcej złotych kosztuje w jakimś Smyku, więc zakup udany. :) A propos laktacji, to Medela organizuje co środę czat z doradcą laktacyjnym, więc pojutrze możesz zapytać o kwestię karmienia bliźniąt itd. :) Link podałam w "ważnych linkach".

Hej, wysyłam swoje zakupy :)

DSC_0324.jpgDSC_0325.jpgDSC_0326.jpgDSC_0328.jpgDSC_0329.jpgDSC_0331.jpg

Załączniki

• DSC_0324.jpg
    DSC_0324.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0325.jpg
    DSC_0325.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_0326.jpg
    DSC_0326.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47