reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

ja też mam tylko 1 kombinezon i to właśnie taki grubszy na zimę... nie wiem czy nie będzie później mały bo jest na metce rozmiar 62/68... nie wiem jak takie dziecko szybko rośnie niestety :( u mnie w szpitalu z tego co wiem też tylko trzeba mieć ciuszki na wyjście, co do pieluch itd to jeszcze nie pytałam

reklama
Bardzo fajne te zestawy TT i ceny nie są wysokie. Patrzyłam z kolei na ceny w galerii w Puławach i tam takie wszystko drogie. Za dwie butelki TT bym więcej zapłaciła niż za taki zestaw przez Allegro. Może też się kiedy skuszę.
W tej galerii mała wanienka w jakości przeciętnej prawie za 50 zeta! Niby po bratanku została taka solidna seledynowa, ale wcześniej nie sądzili, że może by się jeszcze komu przydała i obecnie tam ogórki kładą, gdy przygotowują do kiszenia, więc może im będzie żal oddawać, haha. :D

deli no ja bede robić wszystko zeby mleczko miec i moc karmić małe swoim mlekiem. W szpitalu jest poradnia laktacyjna do pomocy no i koleżanka Polozna mówiła ze jak nie będzie na dyżurze a bede potrzebować pomocy mam śmiało dzwonić i przyjdzie z pomocą więc liczę ze będzie mleczko :)

reklama
Ja chyba też poczekam aż urodzę z zakupem laktatora, na początku i tak nie będę młodego zostawiać. Jak zakończę połóg to pomyslę, może na rocznicę ślubu poproszę męża o laktator i karnet na siłownię ;)

Nnatalie ja zaczęłam karmić po 5 dniach, jak wróciłyśmy do domu. Bałam się że nie dam rady, a tak się zaparłam że udało się. Ważne jest nastawienie, jak się nie będzie chciało to z karmienia nic nie będzie.

A widziałyście takie cudo? Ekspres do mleka "Bib Expresso"

Ostatnia edycja:
Do góry