reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

hej :) postanowiłam się Wam pochwalić jaką kołyskę wczoraj pożyczyliśmy od znajomych :)
2013-05-20 13.01.22.jpg2013-05-20 13.01.05.jpg

i jeszcze mam laktator ręczny avent o taki:
AVENT natural Laktator Ręczny NOWOŚĆ (3234582535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Załączniki

• 2013-05-20 13.01.22.jpg
    2013-05-20 13.01.22.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 26
  • 2013-05-20 13.01.05.jpg
    2013-05-20 13.01.05.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Nula - fajna kołyska! A jakiej jest szerokości ? Na zdjęciach wygląda na taką na prawdę szeroką:)) super! Będziesz miała na początek :)

pietrucha ona faktycznie jest dość szeroka bo ma 67 cm plus płozy. Wiesz co ja chcę ją tylko na początek, pierwsze 3-4 miesiące a później planujemy, że Kubuś będzie spał w drugim pokoju

Po pierwsze ja tutaj z "pretensjami" do Pietruchy!!1 Ty piczko fuskiaro jedna no! :) super!!! naprawde masz szczescie..albo inaczej- masz łeb na karku- i kupujesz z glowa- kłaniam sie za to w pas!! lubie to!!!

Nulka-
twoja kolyska boska- ja juz pislam na głownym- Mloda sie praktyczniew ychowala w koslysce- rewelacja i tyle a jeszcze taak piekna leko stylizowana- super! gratki :)

Paulinek- oczywsicie gratulacje zakupu wozka- jako fanka quinnkow zazdraszam chociaz tez juz quinnka mam:p limonkowy to jeden z najcudniejszych kolroklow!

aja sie zamedlowlam na stronie rosmanna- i jutro ide odebrac moja paczke powitalan dla przyszlej mamy- z ksometyakmi probkami i jakismis tam pierdami- potem wam napisze co w niej bylo :)

Nula cudna ta kołyska - a mogłabyś podpytać znajomych gdzie ją nabyli? Jest tak piękna, klasyczna - no zazdraszczam ;)
Die perle - hmmm jakieś próbki z rossmana? Ja widze, że częściej musze tu zaglądać bo nie nadążam - już lecę na stronę rossmana ;D
A tak ogólnie to looknęłam tu do Was z samego rana i tak mnie natchnęłyście, że postanowiłam że choćby nie wiem co - dziś będzie TEN i dzień!!! I udało się - dosłownie po 4 godzinach szperania w necie natrafiłam na moje wózkowe cudo. Już wcześniej pisałam coś o Tutku, ale kolorystyka mnie nie przekonała. A dziś znalazłam - ideał ;) Tylko proszę napiszcie mi czy to moje cudo będzie praktyczne? GRANDER DECO Ależ jestem podjarana no ;D

reklama
Tosieńka dzięki za linka, już wysłałam zamówienie :-)
Wózek wygląda naprawdę fajnie, może sama go wezmę pod uwagę. Nie znalazłam tylko informacji ile waży sam stelaż.

Do góry