reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
tosienka88 te mebelki są piękne. Zawsze o takich marzyłam dla mojego dzidziusia. Ale komplet (łóżeczko, przewijak, słupek) to koszt 1000zł. Ja dużo rzeczy dostanę od siostry (wózek, mebelki, ciuszki...). Myślałam, zeby mebelki pomalować, dodać jakieś fajnie naklejki (takie specjalne na mebelki), zmienic uchwyty i chyba tak zrobimy.

Malta ja wole takie leżaczki-bujaczki z oparciami po bokach. Wydają sie bezpieczniejsze.

Znalazłam fajny na allegro FISHER PRICE KOŁYSKA ŁÓŻECZKO LEŻACZEK OD RĘKI (3246970899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i podobają mi się jeszcze takie kołyski kolyska coneco simplicity, karuzela plus gratisy (3243859386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kosze mojżesza też są super, tylko stojaki do nich mi się nie podobają.
My mamy małe mieszkanko (39m2), więc chyba łożeczko dzidzi wystarczy. Leżaczek z FP dostanę od szwagra, po ich synku, ale chyba wolałabym tą kołyskę z pierwszego linka.

Zobaczcie jeszcze jakie cudo znalazłam http://allegro.pl/lozeczko-kolyska-fisher-price-zen-i3189164319.html ale drogie :szok:

Ostatnia edycja:
Co do leżaczków to my mamy łącznie 3 :-)
Dla Maciusia mieliśmy taki i jestem z niego bardzo zadowolona do tej pory bo dalej użytkujemy
Mamy dino seledyn Mikrus BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kgProdukt Polski (3176330880) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamy jeszcze taki ale ten sjest tylko dla malutkiego dziecka bo się strasznie ugina nisko jak dla mnie takie zdanie Fisher Price Leżaczek Las Tropikalny W2810 SKLEP (3222104375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I jeszcze jeden z Kubusia Puchatka z regulowanym oparciem :-)

A u mnie była dziś kuzynka, która prowadzi komis z dziecięcymi rzeczami i obiecała, że jak tylko będzie mieć coś atrakcyjnego, to mi będzie dawać znać. Fajnie, że ktoś za mnie będzie trzymał rękę na pulsie w sprawie okazji.

Osska sliczne te rzeczy co wkleilas- te kolyske zen z fp znam- jest bardzo fajna :)
My mamy taki kosz na kólkach- cos takiego jak tutaj w linku LozeczkaDlaDzieci.com - Wiklinowy kosz dla niemowląt Kocham szaro - turkusowe
o taki jak ten po prawej stronie ten w kolorze drewna z posciela i budką kosz-wiklinowy.jpg no i do tego poki co łózeczko dostawne takie ło dostawne.jpg

Załączniki

• kosz-wiklinowy.jpg
    kosz-wiklinowy.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 25
  • dostawne.jpg
    dostawne.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 30
die_perle ale ten biały kosz śliczny i taki ładny stelaż. A takie łóżeczko pierwszy raz widzę :-) a są do niego barierki?
Qrcze, ja się chyba napaliłam na ten leżaczek z mojego pierwszego linka :-)

Mnie tez sie ten baily koszyk podoba- ale dostalismy inny- wiec darowanemu koniwoi nie zaglada sie ...:)
Z tymi łozeczkami dostawnymi jest tak ze one maja najczesciej opuszczany calkiem na dno jeden bok- i taki monter do łozka rodzicow zeby sie nie suwalo. Fajne to ejst bo do malsuzka nie trzeba wstawac w nocy- tylko bierzesz za fraki przysuwasz sie do bąbla cyca na wierch i karmisz na spiocha- w moim przypadku bardzo prkatyczne bo niepwoinnam wstawac w nocy i sie szczegolnie rozbudzac.
Boczną barierke mozna uniesc do góry np w dzien jesli chcemy zeby lozeczko stalo samodzielni- te lozeczka sa malutkie i zgrabniutkie na pierwsze miesiace sprawdzaja sie esktra:)
dokladnie wyglada to mniej wiecje tak Łóżeczko dostawne Bedside Crib | LuluBaby - Łóżeczka i meble dla dzieci Troll Nursery

Właśnie zakupiłam dzisiaj łóżeczko dostawne, i udałooo mi się kupić na aukcji, Pani mówi, że jej dziecko jednej nocy nie przespało całej w łóżeczku, więc po prostu spało ciągle z nimi w łóżku, bo tylko cyc i cyc:)) I zapłaciłam całe 50 zł z materacem :))) Dam znać jak już będzie u mnie ... nananana:))

Dziewczyny przyznam się wam do zbrodni jaką wczoraj popełniłam:baffled:! Obiecałam sobie, że zakupy zacznę robić dopiero w czerwcu- lipcu bo w maju mam za dużo wydatków, ale wczoraj wygrałam aukcję MEGA_paki z ciuszkami dla dziewczynek. 126 sztuk ubranek + kojec turystyczny gratis za 285zł
Złamałam swoje zasady, ale nie mogłam przepuścić takiej okazji. Pochwale się wam zdjęciem jak przyjdzie paczka.

reklama
Do góry