reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

u was widze szał zakupowy :)
my w zasadzie wiekszosc mamy...
ale ja kupiłam jedną paczuszke pampersów babydream 1 ... mama ma mi w niemczech dokupić Pampersy 1 i 2 :) bo u nich są duzo lepsze. z ciekawości kupiłam butelke AVENT natural 260ml bo malych zwykłych mam dużo, i jeden smoczek aventu do szpitala :)
z tych powazniejszych zakupów to napewno przewijak twardy i rożek gruby oraz kosmetyki tak to na start w zasadzie mam wszystko :)

reklama
no a ja jak narzekam teraz na brak kasy tak robią te promocje najpierw w biedronce teraz w lidlu a wczoraj przypadkiem weszłam do sklepu z akcesoriami i odzieżą dla dzieci i niemowląt i się okazało że likwidują ten sklep i wszystko -20% :crazy: a jak będę chciała kupować to nie będzie promocji :baffled:

no a ja jak narzekam teraz na brak kasy tak robią te promocje najpierw w biedronce teraz w lidlu a wczoraj przypadkiem weszłam do sklepu z akcesoriami i odzieżą dla dzieci i niemowląt i się okazało że likwidują ten sklep i wszystko -20% :crazy: a jak będę chciała kupować to nie będzie promocji :baffled:
noooo to dlatego trzeba korzystać z okazji póki są....

Carla - już kiedyś wrzucałam właśnie ten link:) Jest kilka stron wcześniej. Na prawdę polecam!

Pietrucha o widzisz, musiałam pominąć mimo że na bieżąco Was czytam :) Jak widać po analizach tej kobiety Rossmann rządzi :)

To i ja sie przyznam do zbrodni. Wczoraj zamowilam wozek quinny buzz limonkowy.

Ta stronka z analiza kosmetykow juz tu krazyla i tez polecam. Jedynie czasami mam wrazenie ze te analizy sa bardzo jednostronne i pisane jakby na zamowienie. No ale po przeczytaniu wywalilam pare kosmetykow z szafek. Niestety nie mam dostepu do kosmetykow z rossmanna.

Paulinek też bym chciała już wózek mieć na stanie, ale czekam do października żeby gwarancji było jak najwięcej.

Dziś dostałam paczkę z Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty którą bardzo polecam!
Sobie zamowiłam Centrum Materna z DHA, a mężowi Desmoxan, za przesyłkę kurierem DPD 9,99 zl i za niecałe 70 zł mam coś, za co w aptece drugie tyle byśmy zapłacili. Zamówiłam w środę wieczorem, a dziś już dostałam.

reklama
Carla faktycznie on line wychodzi taniej nawet z przesylka. Ja musze skoczyc do Holandii po kosmetyki bo sa duzo tansze niz tu. Na szczescie to tylko mala godzina samochodem. Pozatym tu w szpitalu daja wyprawke z kosmetykami dla nemowlakow z Galenco.

Do góry