reklama
die_perle
Fanka BB :)
wiecie co szuklalam na polskiej stronie rossmana ale nie znalazlam- niew iem czyw poslce tez tak jest- ale wkladam linka na niemeickiego rossmana- gdzie mzona sie zaresjetrowac- moze sie zapytacie w polskim rossmmanie czy tez tak jest Rossmann Babyclub, Baby Bonusprogramm, Babybonus | Rossmann babywelt
tosienka88
Dzięki Die Perle Warto poytać w Rossmanie, a może w ogóle stworzymy wątek, w którym będziemy wrzucać linki z próbkami? Można i tu z braku laku, bo w końcu prawie jak zakupy ;D
Mówie Wam Dziewczyny - tak mnie urzekł tenm beżyk z brązem, że ach i oh - wiecie to takie "łał" kiedy kobieta wie, że to na pewno ten. Ewentualnie podoba mi się też zeberka (tym bardziej, że nasze dziecko to podobno wg mnie "choroba tropikalna", a ten wózek taki egzotyczny ;p)
Cały wózek z gondlolą waży 12 kg, więc chyba nie dużo? (Poprawcie mnie jak się mylę, bo nie znam się do końca) Sama gondola 4kg, a więc stelaż to jakieś 8kg... Aż mi się humor poprawia jak lookam na tą brykę ;p
Mówie Wam Dziewczyny - tak mnie urzekł tenm beżyk z brązem, że ach i oh - wiecie to takie "łał" kiedy kobieta wie, że to na pewno ten. Ewentualnie podoba mi się też zeberka (tym bardziej, że nasze dziecko to podobno wg mnie "choroba tropikalna", a ten wózek taki egzotyczny ;p)
Cały wózek z gondlolą waży 12 kg, więc chyba nie dużo? (Poprawcie mnie jak się mylę, bo nie znam się do końca) Sama gondola 4kg, a więc stelaż to jakieś 8kg... Aż mi się humor poprawia jak lookam na tą brykę ;p
die_perle
kusi mnie zeby zamówic :
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
i taki duzy bialy baldahim http://www.amazon.de/Christiane-Weg...e=UTF8&qid=1369126371&sr=8-14&keywords=himmel
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
Product Detail | H&M DE
i taki duzy bialy baldahim http://www.amazon.de/Christiane-Weg...e=UTF8&qid=1369126371&sr=8-14&keywords=himmel
nnatalie04
die ale superaśne! u nas hm niestety nie ma takich produktów :/
cynamonka20
Aktywna w BB
die - ten kocyk ostatni, jest przecudowny
ewelinkowska
Ja! ja mam taki rożek. Jest rewelacyjny! Ostatnio mój mąż się nawet o niego bije ze mna bo też mu podpasował! ja na razie używam go do spania. Owijam sobie go przed brzuchem i pomiędzy nogi i super mi się śpi. A teraz służy mi jako poduszka gdy siedzę przed laptopem
"słuchajcie a czy któasd z Was uzywala lub moze chce sobie sprawic takiego banana- poduszke dla ciezarnej a potem do karmienia dla dzidziusia? ponoc swietna sprawa Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl[/QUOTE]"
"słuchajcie a czy któasd z Was uzywala lub moze chce sobie sprawic takiego banana- poduszke dla ciezarnej a potem do karmienia dla dzidziusia? ponoc swietna sprawa Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl[/QUOTE]"
reklama
Pieknaszyszunia
dziewczyny maja i testują, kilka postów wcześniej pisały, ja czekam na swoja i z tego co słyszałam godna polecenia:-)