reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

nula super kołyska ! pozazdrościć !
die przyłączam się do tematu, gdzie się można zarejestrować na rossmanie?
tosienka bardzo podoba mi się twój faworyt !

reklama
Dzięki Die Perle;) Warto poytać w Rossmanie, a może w ogóle stworzymy wątek, w którym będziemy wrzucać linki z próbkami? Można i tu z braku laku, bo w końcu prawie jak zakupy ;D
Mówie Wam Dziewczyny - tak mnie urzekł tenm beżyk z brązem, że ach i oh - wiecie to takie "łał" kiedy kobieta wie, że to na pewno ten. Ewentualnie podoba mi się też zeberka (tym bardziej, że nasze dziecko to podobno wg mnie "choroba tropikalna", a ten wózek taki egzotyczny ;p)
Cały wózek z gondlolą waży 12 kg, więc chyba nie dużo? (Poprawcie mnie jak się mylę, bo nie znam się do końca) Sama gondola 4kg, a więc stelaż to jakieś 8kg... Aż mi się humor poprawia jak lookam na tą brykę ;p

Tosienka - wozek faktycznie wyglada bardzo fajnie:) waga jak najbardziej ok! nie znam tej formy- ale ja sie malo orientuje w poslkich wozkach- ale wyglada naprawde bardzo solidnie- a wizulanie bardzo atrakcyjnie:)

Ja! ja mam taki rożek. Jest rewelacyjny! Ostatnio mój mąż się nawet o niego bije ze mna :-D bo też mu podpasował! ja na razie używam go do spania. Owijam sobie go przed brzuchem i pomiędzy nogi i super mi się śpi. A teraz służy mi jako poduszka gdy siedzę przed laptopem :)

"słuchajcie a czy któasd z Was uzywala lub moze chce sobie sprawic takiego banana- poduszke dla ciezarnej a potem do karmienia dla dzidziusia? ponoc swietna sprawa Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl[/QUOTE]"

reklama
Do góry