reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
ja dzis pierwsza noc z takim spalam..wygodne, ale pod pupą z rana bolało.. więc nie pomoże mi na nerw kulszowy..Ale miło się śpi z nią na boczku..

właśnie przelecialam amazon.de i znalazlam fajna podusie ale kosztuje 66 euro...hmmmmmmmmm troszku duzo..sama nie wiem?http://www.amazon.de/Motherhood-100...8&qid=1368039127&sr=8-11&keywords=stillkissen

Nie kupuj!!! na allegro jest o wiele taniej :)
MOTHERHOOD KOJEC-PODUSZKA DLA KOBIET + 7 GRATISÓW (3256637116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Świetna sprawa! mam podobne...może nie ma sensu przepłacania?

Ewelinko ja juz mam tę poduszke:) mąż mi zakupił- wiem ze na allegro jest taniej- niemnjednak z przesyłka z poslki do niemeic wychodzi na to samo...a i jeszcze jedna rzecz okazała sie przy okazji- kolezanka ma moothergooda z polki ja z niemeic- róznica w jakości jest znaczna- nie wiem jakim cudem- ta sama frima ten sam rogal- a moja jest świetna a jej przecietna...

Już zauważyłam. Szalona jestem, a może to szalejące we mnie hormony sprawiły że nie doczytałam dalej, tylko odpowiedziałam :) hahah..ja mam taką, tylko mniejszą i właśnie się zastanawiam, czym się różnią i czy nie lepiej mieć tej większej...?

Słuchajcie dziewczyny! przewaliłam dziś cały wątek o zakupach:) trochę tego było.
Jestem ciekawa Waszej opinii:
Woombie - otulacz i dziecko przesypia noc! Nie chce spać? Budzi się w nocy? Nie zasypia? Płacze? Woombie 100% satysfakcji.

czy któraś z Was się na to natknęła? są to otulacze które tak jakby przedłużają maleństwu pobyt w brzuszku a zarazem uczą w pierwszych miesiącach zaklimatyzować się poza nim. Dużo na ten temat czytałam i dużo jest pozytywnych opinii. Sceptycznie podchodziły osoby które nie miały z tym nic wspólnego. Chciałabym takie cóś zamówić aby sprawdzić czy naprawdę to działa :tak: co Wy na to?

A ja caaały dzień spędziłam na szukaniu darmowych próbek - tam gdzie mogłam napisałam i pozostaje mi czekać ;p Lecę looknąć na rogala ;D

Ja specjalnie kupilam ten duzy rogal- zeby byl poducha ciążową, potem poducha do karmienia oraz kojcem w razie wu- jak np dziecie poloze na kanapie- to dookola rozloze rogala i zabezpiecze boki dziecka:) Mysle ze to sie tez moze fajnie sprawdzaj w duzym łózeczku dla noworodka- dzieci lubia byc otulone....i teraz płynnie przechodze do otulacza- tak wiele czytalam na ten temat- ogladalam widzialam- uwazam ze to fajne- tyle ze otulacza nie kupie- bo uwazam ze tak samo mozna dziecko otulic rozkiem czy czym tam innym- kasy na specjalne "woombie" ktore jest drogie mi szkoda:p Pierwsze dziecie tez owijalam- mala nie miala nigdy kolki, przesypiala noce, i byla mega spokojnym dzieckiem..byc moze dzieki owijaniu- czula sie spokojna i bezpieczna jak w brzusiu:)

reklama
A wchodziłam na różniaste strony:
Hipp, Bebiko, JohnsonBaby, Mustela, Bebilon, Family Service, Lovela, spodobała mi się stronka pampers i tam też się zapisałam. Die perle a czym owijałaś dzieciątko?

Do góry