reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

A ja mam 5flanelowych, 5białych tetrowych- lepszej jakości (grubsze) i 10 zwykłych kolorowych tetrowych, dodatkowo dokupiłam te pielucho-ceratki. I właśnie dziś prałam wszystkie pieluchy w LOVELI, a jak będzie bądź nie będzie z uczuleniem to się już niedługo okaże :tak:

reklama
Ja właśnie muszę też kupić pieluchy tetrowe bo mam tylko 3 kolorowe i to takie cienkie... a no i 2 flanelowe. Chciałam jeszcze kupić te flanelowe ceratki no i z 15 tetrowych albo 20 bo to zawsze się przyda. Mam zamiar w środę wybrać się do Smyka i kupić te grubsze tetrowe bo dużo osób je poleca :)

Ja mam pampersów "1" 86szt i na razie nie kupuję więcej, a "2" 240szt. I w sumie te 1 z 2 to prawie na siebie nachodzą, chodzi mi o to, ze "1" są 2-5kg a "2" 3-6.

Ja jestem bardzo zadowolona z jakości tetrowych z firmy "bobobaby".

A i ja wszystko dla synka piorę w mleczku Lovella.

Ostatnia edycja:
Pampkow jeszcze nie kupilam, ale pamietam ze na poczatku to tak zuzywalismy ok 8-10 na dobe. Zreszta dokupic to zaden problem.

Do czego chcecie uzywac pieluch tetrowych? Mysmy je mieli do karmienia, bo wieksze niz sliniaki, a pozniej do usypiania. I maly nadal nie zasnie bez tetry, choc to juz prawie 6-ciolatek, duzy chlopczyk:tak: I tak T mial biale to teraz kupilam kolorowe i w kwiatki dla odroznienia szt 5. A pozatym to nie wiem do czego jeszcze. Flanelowych nawet tu nie widzialam.

reklama
I zawsze można sobie w cycki wsadzić jak nawał pokarmu :p one są bardziej na później jak obiadki zagoszczą w menu maluchów :) ja mam 30 szt, ale kupiłam za dużo, myślę że 20 starczy. Na allegro podwójnie tkaną...

Do góry