reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

No kurcze dzwonię od rana po Super pharm :-D czy jeszcze jest Oilatum i żeby mi odłożyli, bo nie chcę na darmo jechać, to nie mogą :wściekła/y::wściekła/y: Fajnie, ze Wam też się podoba hustaweczka. Tylko dopiero zwróciłam uwagę ze jest do 9kg. No, ale to później najwyżej przesadzę synka do leżaczka Fisher Price "lew", bo dostanę, hm?

reklama
persefona mam ten sam płyn do kąpieli nivea no i podkłady poporodowe i chce kupić taki sam podgrzewacz, mówisz że dobry? to tym bardziej :)
oskaa huśtawka prezentuje się świetnie :)

eh ja to stresu nie mam bo u mnie nie ma super pharm :/ co za wiocha....

U mnie też nie ma Super Pharm, ale kupiłam Pampersiaki New Born rozm.2 w Polo Markecie. Zapłaciłam 42zł za 80 sztuk, to chyba i tak niezła cena ;)
Dodatkowo kupiłam herbatkę z HIPPA koperkową od 1 tygodnia.

Joanna_84 kupiłam ten podgrzewacz zupełnie w ciemno. Miałam kupić używany,ale w ogłoszeniach używane były droższe od tego nowego, więc zaryzykowałam. Masz 4 regulacje ciepła na butelkę i osobne regulacje na słoiczki. Dodatkowo koszyczek do wyciągania słoiczków,żeby się nie oparzyć. Firma BabyOno daje na niego 2 lata gwarancji.

Oskaa huśtawka fajna :)

nula wiem,że ten płyn jest od 1 miesiąca,ale ja będę go używać od razu.Zacznę po prostu od maleńkiej ilości i będę patrzeć na reakcję. Jak ma coś uczulić to i tak uczuli. Tak było w przypadku mojego synka, którego uczuliła zwykła oliwka Bambino.

persefona zamówię więc na pewno :) i też chyba zaryzykuje z tym nivea od razu

ja się ostatnio zaopatrzyłam sie na allegro w:
- sudocrem 400g za 27,99 !!!!! (ważny do 2017r.)
- groszke do nosa
- zestaw do paznokci
- nivea plyn z oliwka
- majtki poporodowe
- wkladki laktacyjen bella
- patyczki higieniczne
- maść bepanthen dla malej i na brodawki
- podkłady poporodowe bella
- pampersy new born 43 sztuki za 22,50 zl, chociaż wiem ze byla teraz promocja na tańsze no ale wszystkiego się nie da przewidziec

dostałam gratis jakies próbki kosmetyków, kurier przyjechał szybko, także mogę polecić sprzedającego "aptekawrynku"

Hej dziewczyny. Ja też się pochwalę swoimi zakupami :)
Wczoraj wylicytowałam podgrzewacz o taki
3487372254.jpg za bagatela 21.99 :-D

i zakupiłam woombie, o którym marzyłam od początku ciązy
images.jpg

oraz dla siebie szlafrok i koszule do karmienia
KOMPLET_SZLAFROK+KOSZULA CIĄŻOWA _OKAZJA_M (3462965393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i właściwie też już jestem zapięta na ostatni guzik, jeśli chodzi o wyprawkę...Teraz to tylko czasami wyskoczę do ulubionego lumpka i kupuję rzeczy które wpadną mi w oko...takie malutkie perełki :D

Załączniki

• 3487372254.jpg
    3487372254.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 41
  • images.jpg
    images.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 38
Cieszę się, ze podoba Wam się huśtawka, którą wypatrzyłam :-)
Pojechałam do Super Pharm i kupiłam jeszcze 2szt Oilatum :-D i jestem szczęśliwa :-) Mam 3, więc na razie wystarczy. I zostałam obsłużona bez kolejki :tak::-) Jak miło!

ewelinkowska ładny komplecik.

reklama
No widzisz, a ja Magnolie mam pod domem, a wczoraj ta pinda mi powiedziała "nie ma i nie będzie". No, ale ja sobie pojechałam do rynku dziś i kupiłam :-)

Zrobiłam pierwsze dzidziusiowe pranie :-) pięknie pachnie ta Lovela.

Do góry