reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Udało się :-) Mąż zahaczył o real w Lubinie i kupił Pampersy 1 i 2 w fajnej promce - 1 43szt za 19,99 a 2 80szt za 39,99. Chyba ok nie? I mleczko do pranie Lovela też kupił :-) To teraz ja zasuwam do Super Pharm po Oilatum :-) A tak z ciekawości w jakich proszkach/mleczkach pierzecie dla dzidzi ubranka do koloru czy białego?

reklama
karoola we Wrocławiu w Super Pharm szał szał szał :szok: kolejka przez cały sklep i wykupione Oilatum :-:)-( Udało się zgarnąć ostatni z półki a chciałam 2-3.

persefona fajne zakupy :-)
Szkoda,ze ja mam nie daleko siebie tylko biedronke lidla i carrefoura,a na razie na pampersy i proszek do prania tam promocji nie ma :baffled:

Ale i tak sie ciesze bo dziś dokupiłam resztę rzeczy dla młodego i już smiało mogę powiedzieć,ze w 100% jestem przygotowana na pojawienie się maluszka :tak:
dziś w sumie dokupiłam pare pierdołek,ktore mi wcześniej umkneły
-nakładka silikonowa na brodawkę(kupiłam,bo pamiętam do dziś ten ból jak dziecko dziąsełkami poharata sutka,aż łzy same lcą z bólu podczas karmienia,dlatego wolę się wczesniej zabespieczyć)
-podkład poporodowy
-gruszka do nosa
-podkład nieprzemakalny do łóżeczka maluszka
-i jeszcze kilka tetrowych pieluszek (tego nie za duzo) kilka wziełam z kolorowymi nadrukami,b takie śliczne były:-) plus jeszcze jedna flanelowa

A i dzis mi już przyszła wyprawka i pokrowiec na przewijak,więc już wszystko :tak:

Tylko będę musiała mieć okona promocje z pamperuchami i proszkiem dla maluszka :-)

Pięknaszyszunia a o której byłaś w realu? I na jakiej ulicy byłaś w SuperPharm? Koło korony? Ja byłam o 18:00 i kupiłam wszystko co chciałam - w Realu było jeszcze wtedy mnóstwo pampersów - wzięłam dwójki za 50zł (108szt.)
A w SuperPharm dla Dzidziusia kupiłam Oilan - krem (30%taniej) i właśnie Oilatum za te 17,99zł dla siebie lakier do paznokci za 2,99, zmywacz, krem do demakijażu z NIVEA - także to co chciałam to kupiłam.
Oska wydaje mi się, że w SuperPharm te pampersy to tylko akctive Baby - promocja nie obejmuje NewBorn, ale pewna nie jestem, bo nie sprawdzałam:tak:
A no i przede wszystkim zakupy zaczęłam od selgrosu i pralki w promocji, więc później jeździliśmy z nią wszędzie:-D
I oczywiście też skorzystałam z pierwszeństwa - Mąż w szoku, że ja tak szybko wyszłam, bo kolejki autentycznie na całą długość sklepu, że ciężko było między regałami przechodzić:szok: (choć już wcześniej też korzystałam z pierwszeństwa - odkąd zachorowałam na nowotwór złośliwy, przyznali mi najwyższą grupę inwalidzką no i zaszłam w ciażę - mam 3 niezbite podstawy do pierwszeństwa i jestem strasznie roszczeniowa :-)) A mój Krzysiek tylko się uśmiechał jak ludzie wychodzili nie z jedną a czterema czy sześcioma paczkami pieluch, ale nie ma co się dziwić, bo bardzo fajna t promocja! Oby takich więcej:-D

Pięknaszyszunia a o której byłaś w realu? I na jakiej ulicy byłaś w SuperPharm? Koło korony? Ja byłam o 18:00 i kupiłam wszystko co chciałam - w Realu było jeszcze wtedy mnóstwo pampersów - wzięłam dwójki za 50zł (108szt.)
A w SuperPharm dla Dzidziusia kupiłam Oilan - krem (30%taniej) i właśnie Oilatum za te 17,99zł dla siebie lakier do paznokci za 2,99, zmywacz, krem do demakijażu z NIVEA - także to co chciałam to kupiłam.
Tak na "młynie byłam" godzina 14-15.
I wtedy wlasnie zero 1 i 2, a 3-5 byly spokojnie.
Moze dolozyli;-)

Oskaa u nas też w super pharm był szał, kolejka masakryczna... więc pierwszy raz skorzystałam z przywileju bycia w ciąży i nie stałam w kolejce :-D Oilatum do kąpieli zgarnęłam 2 ostanie z półki natomiast papmersy widziałam że cały czas dokładali więc może dziś uzupełnią zapasy na półkach bo jeszcze dziś obowiązuje ta promocja :-)
a huśtawka wygląda rewelacyjnie

reklama
Do góry