reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Udało się :-) Mąż zahaczył o real w Lubinie i kupił Pampersy 1 i 2 w fajnej promce - 1 43szt za 19,99 a 2 80szt za 39,99. Chyba ok nie? I mleczko do pranie Lovela też kupił :-) To teraz ja zasuwam do Super Pharm po Oilatum :-) A tak z ciekawości w jakich proszkach/mleczkach pierzecie dla dzidzi ubranka do koloru czy białego?

reklama
karoola we Wrocławiu w Super Pharm szał szał szał :szok: kolejka przez cały sklep i wykupione Oilatum :-:)-( Udało się zgarnąć ostatni z półki a chciałam 2-3.

persefona fajne zakupy :-)
Szkoda,ze ja mam nie daleko siebie tylko biedronke lidla i carrefoura,a na razie na pampersy i proszek do prania tam promocji nie ma :baffled:

Ale i tak sie ciesze bo dziś dokupiłam resztę rzeczy dla młodego i już smiało mogę powiedzieć,ze w 100% jestem przygotowana na pojawienie się maluszka :tak:
dziś w sumie dokupiłam pare pierdołek,ktore mi wcześniej umkneły
-nakładka silikonowa na brodawkę(kupiłam,bo pamiętam do dziś ten ból jak dziecko dziąsełkami poharata sutka,aż łzy same lcą z bólu podczas karmienia,dlatego wolę się wczesniej zabespieczyć)
-podkład poporodowy
-gruszka do nosa
-podkład nieprzemakalny do łóżeczka maluszka
-i jeszcze kilka tetrowych pieluszek (tego nie za duzo) kilka wziełam z kolorowymi nadrukami,b takie śliczne były:-) plus jeszcze jedna flanelowa

A i dzis mi już przyszła wyprawka i pokrowiec na przewijak,więc już wszystko :tak:

Tylko będę musiała mieć okona promocje z pamperuchami i proszkiem dla maluszka :-)

Pięknaszyszunia a o której byłaś w realu? I na jakiej ulicy byłaś w SuperPharm? Koło korony? Ja byłam o 18:00 i kupiłam wszystko co chciałam - w Realu było jeszcze wtedy mnóstwo pampersów - wzięłam dwójki za 50zł (108szt.)
A w SuperPharm dla Dzidziusia kupiłam Oilan - krem (30%taniej) i właśnie Oilatum za te 17,99zł dla siebie lakier do paznokci za 2,99, zmywacz, krem do demakijażu z NIVEA - także to co chciałam to kupiłam.
Oska wydaje mi się, że w SuperPharm te pampersy to tylko akctive Baby - promocja nie obejmuje NewBorn, ale pewna nie jestem, bo nie sprawdzałam:tak:
A no i przede wszystkim zakupy zaczęłam od selgrosu i pralki w promocji, więc później jeździliśmy z nią wszędzie:-D
I oczywiście też skorzystałam z pierwszeństwa - Mąż w szoku, że ja tak szybko wyszłam, bo kolejki autentycznie na całą długość sklepu, że ciężko było między regałami przechodzić:szok: (choć już wcześniej też korzystałam z pierwszeństwa - odkąd zachorowałam na nowotwór złośliwy, przyznali mi najwyższą grupę inwalidzką no i zaszłam w ciażę - mam 3 niezbite podstawy do pierwszeństwa i jestem strasznie roszczeniowa :-)) A mój Krzysiek tylko się uśmiechał jak ludzie wychodzili nie z jedną a czterema czy sześcioma paczkami pieluch, ale nie ma co się dziwić, bo bardzo fajna t promocja! Oby takich więcej:-D

Pięknaszyszunia a o której byłaś w realu? I na jakiej ulicy byłaś w SuperPharm? Koło korony? Ja byłam o 18:00 i kupiłam wszystko co chciałam - w Realu było jeszcze wtedy mnóstwo pampersów - wzięłam dwójki za 50zł (108szt.)
A w SuperPharm dla Dzidziusia kupiłam Oilan - krem (30%taniej) i właśnie Oilatum za te 17,99zł dla siebie lakier do paznokci za 2,99, zmywacz, krem do demakijażu z NIVEA - także to co chciałam to kupiłam.
Tak na "młynie byłam" godzina 14-15.
I wtedy wlasnie zero 1 i 2, a 3-5 byly spokojnie.
Moze dolozyli;-)

Oskaa u nas też w super pharm był szał, kolejka masakryczna... więc pierwszy raz skorzystałam z przywileju bycia w ciąży i nie stałam w kolejce :-D Oilatum do kąpieli zgarnęłam 2 ostanie z półki natomiast papmersy widziałam że cały czas dokładali więc może dziś uzupełnią zapasy na półkach bo jeszcze dziś obowiązuje ta promocja :-)
a huśtawka wygląda rewelacyjnie

reklama
Do góry