reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

tosienka akurat fotelik, który kupiłaś pasuje do prawie każdego wózka :-) Ja pytałam siostry i ona mówi, ze dziecko może tak do ok 8-9 miesiąca w takim foteliku. Wiadomo, ze zimą to nie, ale potem wiosną czy wczesnym latem... :baffled::baffled::baffled: Nie wiem nie wiem nie wiem:baffled: Ja mam w sumie wszystko blisko domu, bo i lekarz i sklepy. Większe centrum handlowe to od domu 3minutki autem, to nawet nie wiem czy dzidzia zdąży usnąć. No, ale fotelik nowy prawie 500zł a ten używany 200,-

reklama
die to ja wtedy z Tobą pisałam :-) że szukam nowej w dobrej cenie a teraz znalazłam używaną w dobrym stanie i z dobrą ceną.

Kurcze tak myślę i myślę i może faktycznie na razie sobie odpuszczę ten fotelik... Jak już będziesz synek i stwierdzę, że przydałby się, to może trafi się okazja i kupię.

Ostatnia edycja:
Ja nie znam nikogo kto używałby kołyski. Wszyscy mają łóżeczka, więc nie pomogę. Sama jeszcze nie mam, ale niedługo zamówię- tym razem turystyczne, bo bardziej wytrzymałe i łatwe w złożeniu.

A mi dziś przyszły pierdółki dla maluszka i dla mnie do szpitala.
Oto moje zakupki:
- wkładki laktacyjne baby ono
- płyn do kąpieli z oliwką NIVEA
- chusteczki nawilżane NIVEA z pudełeczkiem
- podgrzewacz BabyONO z koszyczkiem (jest super!)
- podkłądy poporodowe BELLA MAMA
- szczotka + grzebyk Canpol OCEAN (szczoteczka ma mięciutkie włosie,jest idealna)
- klips do smoczka autko
- smoczek Canpol Babies świecący w nocy zielony z sówką ;)
wkladki.jpgnivea.jpgnivea_chusteczki_pude_ko.jpgpodgrzewacz_elektryczny_babyono.jpgpodklady.jpgszczotka.jpgKlips-Autko-074.4927.jpg

Załączniki

• wkladki.jpg
    wkladki.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 39
  • nivea.jpg
    nivea.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 56
  • nivea_chusteczki_pude_ko.jpg
    nivea_chusteczki_pude_ko.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 42
  • podgrzewacz_elektryczny_babyono.jpg
    podgrzewacz_elektryczny_babyono.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 39
  • podklady.jpg
    podklady.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 53
  • szczotka.jpg
    szczotka.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 51
  • Klips-Autko-074.4927.jpg
    Klips-Autko-074.4927.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 35
  • smok.jpg
    smok.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Ja w super-farmie dziś zakupiłam, chusteczki nawilżone, CLEANIC 11.99 za 216szt, wiec tanio po 0.05gr, wzięłam 2 takie sety, w ogole dzis i jutro w super-farmie niezłe cenki, wyszłam obładowana i pierwszy raz skorzystałam z pierwszeństwa w kasie
biggrin.gif
laugh.gif
a kolejka na koniec sklepu, po pieluchy lecę jutro
yes2.gif

W realu nie było 1 i 2, od 3 sie zaczynało szaleństwo w pieluchach...

hmm tak czytam co kupujecie i widzę, że sporo osób chce korzystać z kosmetyków nivea dla dzieciaczków tylko kurcze nie wiem czy zauważyłaś persefona, że ten płyn z oliwką można stosować dopiero od 1 miesiąca życia... ja to właśnie zauważyłam i chyba kupię na początek ziajkę bo też jest płyn z oliwką a można stosować od 1 dnia życia dziecka

Szyszunia no co ty :-( nie ma już w realu pieluch :-( szlak :wściekła/y: , zaraz powiem mężowi niech zobaczy w Lubinie. Chyba że w Super Pharm jest ta promocja na kartę Life, że paczka pieluch 62szt za 29,99,-? I były jeszcze 1 i 2?

persefona fajne zakupki :-)

reklama
Do góry