reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Spoko loko wiem, że się inaczej nie da...
Same piękności :-) autka mi się podobają i sowa najbardziej

reklama
Landrynka widząc takie śliczności posty nawet jakby ich było z 16 by mi nie przeszkadzały :-)

:D wiedzialm ze dleucha mnie nieskrzyczy:p w nastepnym mjiesiacu sobie zamowie kocyk, jeszcze jeden spiworek i ze dwa reczniczki z kapturkiem od tego davida fussenegera (murzynskiestopy- ale ma nazwisko) i chyba tego królkia do ciumkania go za uszy:D

moja córka ma w pokoju biale łóżeczko i białą komode i wygladaja super :)
do drugiego małego pokoju chyba zrobimy Wenge kolor bo musimy odswiezyć łózeczko i wiem ze na biało marnie wyjdzie wiec trzeba na ciemny kolor.
Die łóżeczko swietne tez takie chcialam dopoki nie dostaliśmy łózeczka o_O

Matkooooooooooooo!!!!
Ile tu pięknych rzeczy nawrzucałyście! Piękna wyprawka... każda ma widzę swoje typy.... tylko ja jakoś niezdecydowana - chyba kupię materiał - o ile znajdę swój najpiękniejszy i sama zrobię pościel;)

ja mam pościel Feretti jestem bardzo zadowolona :) zielone króliki i na zmiane poszewki NINO różowego kotka :)

reklama
Do góry