reklama
Landrynka_80
Fanka BB :)
die wklejaj... delucha zachwycona
lania nie bedzie... hihi
lania nie bedzie... hihi
die_perle
wiedzialm ze dleucha mnie nieskrzyczy w nastepnym mjiesiacu sobie zamowie kocyk, jeszcze jeden spiworek i ze dwa reczniczki z kapturkiem od tego davida fussenegera (murzynskiestopy- ale ma nazwisko) i chyba tego królkia do ciumkania go za uszy
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
die naprawde są boskie te rzeczy inne niż wszystkie
Dżaga
moja córka ma w pokoju biale łóżeczko i białą komode i wygladaja super
do drugiego małego pokoju chyba zrobimy Wenge kolor bo musimy odswiezyć łózeczko i wiem ze na biało marnie wyjdzie wiec trzeba na ciemny kolor.
Die łóżeczko swietne tez takie chcialam dopoki nie dostaliśmy łózeczka
do drugiego małego pokoju chyba zrobimy Wenge kolor bo musimy odswiezyć łózeczko i wiem ze na biało marnie wyjdzie wiec trzeba na ciemny kolor.
Die łóżeczko swietne tez takie chcialam dopoki nie dostaliśmy łózeczka
P
_pietrucha_
Gość
Matkooooooooooooo!!!!
Ile tu pięknych rzeczy nawrzucałyście! Piękna wyprawka... każda ma widzę swoje typy.... tylko ja jakoś niezdecydowana - chyba kupię materiał - o ile znajdę swój najpiękniejszy i sama zrobię pościel
Ile tu pięknych rzeczy nawrzucałyście! Piękna wyprawka... każda ma widzę swoje typy.... tylko ja jakoś niezdecydowana - chyba kupię materiał - o ile znajdę swój najpiękniejszy i sama zrobię pościel
reklama
Dziewuszki, dzisiaj w ciupku internetowym NiumNium.pl - Używane ubranka dla dzieci jest promocja na dzień dziecka - 20% po wpisaniu do okienka na kod rabatowy "kokardka". Zamawiałam tam raz. Rzeczy są w świetnym stanie, każda osobno zapakowana w folijkę i od razu wyprana w proszku dla niemowląt (z atestem). Dostałam też gratis jeansiki.