reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

ja narazie wydałam 367 euro (wózek 3funkcyjny, łozeczko dostawne, posciel +kocyk z h&m, oraz ten dzisiejszy zestaw - posciel, osłonka, przescieradelko i worek do spania) z grubszych wydatkow zostalo mi w zasadzie niewiele (lezaczko bujaczek, karuzelka nad łozeczko, biały baldachim ze stelazem jeszcze jedn cieply kombinezonik, i bujaczko lezaczek,)- i tak to juz chyba wszytko mam. jakos na poł roku po urodzeniu grocha zamówie juz upatrzone łozeczko zeby go przetrasnportowac do wiekszego modelu- przerabianego potem na tapczanik:)

reklama
die to ja właśnie takie łóżeczko chce kupić:
Łóżeczko tapczanik 2w1 Łukasz z szufladą, 3 kolory (3273570221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w kolorze sosnowym chce je mieć :)
ciuszków troszkę jeszcze będę musiała kupić a później to właśnie łóżeczko z całym zestawem do niego, wózek+fotelik, rożek. Chyba tyle z takich większych i droższych rzeczy... bujak mam nadzieje, że dostanę od brata, karuzeli chyba nie kupuje albo kupie w komisie jakąś używaną

nula też zastanawiałam się nad tym samym łóżeczkiem co ty, ale stwierdziłam, że u mnie to będzie nie opłacalne bo mam mało miejsca, a że planujemy od razu drugie dziecko to muszę szukać czegoś piętrowego.

kamcia my też planujemy mieć 2 dzieci ale drugie dopiero za jakieś 3 lata. Miejsca mamy dość sporo także my zostajemy przy tym tapczaniku. Jaką chcesz mieć różnicę wieku między dziećmi? ja myślałam właśnie o 3 latach różnicy.

Widzę, że zakupy pełną parą idą :-)

Perle piękny komplecik :-)

Nula ładne rzeczy i miło trafić na sklep gdzie można tanio kupić

Tosienka ja też muszę wszystko kupić

Ja na razie jestem na etapie zastanawiania się czy białe, a może brązowe mebelki?
Co do ciuszków czekam na potwierdzenie :-)

A jeśli mowa o Dniu Dziecka to myśmy już pokupowali wcześniej:

Oli - My Little Pony
MY LITTLE PONY KSIĘŻNICZKA CADANCE MÓWI (CELESTIA) (3256856922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MY LITTLE PONY - CELESTIA I PINKIE PIE A2656 (3259162645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - od mojej siostry już dostała, bo wyjeżdzała
MY LITTLE PONY CHODZĄCA PINKIE PIE MÓWI PL A1384 (3270297910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Barbi niestety jest tyle modeli, że nawet nie będę szukać na allegro

Dla Zosi PIANINKO ORGANKI ZE ZWIERZĄTKAMI KUBUŚ 2 KOLORY (3268475259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. coś podobnego :-)

deli widzę, że panuje moda na koniki pony :-D ja jestem ciekawa co będzie u nas ale znając mojego męża to będą wozy strażackie :-D

U nas chopaki dostali ubrania. Cale wyprawki na podwórko.
A jutro mamy w miescie organizowany dzien dziecka. dostana drobiniaki na karuzele czy lody. I na tyle. musi im starczyc. Zabawek maja do wyboru ze nie wiedza czym sie bawic.

landrynka ja też jestem za tym, że jeśli zabawki dzieci maja to lepiej im kupić właśnie ubrania bo one są niestety drogie i dzieci szybko z nich wyrastają

reklama
Moja też ma pełno zabawek, ale ostatnio coś jej się zaczęły koniki podobać to kupiłam, a ciuchy dostała w zeszłym miesiącu i na lato ma pełną szafę :-).

Do góry