reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Dziewczyny piękne zakupy :-)

Ja na razie jestem na etapie oglądania pościeli do łóżeczka bo chce na początek nowe mieć a później będę używać tych po Maciejku.

A na dzień dziecka Maciuś nie dostaje prezentu bo zabawek ma od groma także jak już znajdziemy mieszkanie to kupię mu nowe łóżko.

reklama
ja mam wybrane łozeczko na zamówienie juz od jakiegos czasu
ło takie
4,.jpg3,.jpg2,.jpg1,.jpg

Załączniki

• 4,.jpg
    4,.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 3,.jpg
    3,.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 26
  • 2,.jpg
    2,.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 24
  • 1,.jpg
    1,.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 24
Żabcia moja na kalendarzu skreśla dni i liczy ile zostało do Dnia Dziecka więc bez prezentu by nie przeszło tym bardziej, że po raz pierwszy powiedziała co chce i cierpliwie czeka już miesiąc.

Perle bardzo ładne, podoba mi się i ciągnie mnie do białego, ale nie wiem czy kupić, bo chce do kompletu komodę,z przebijakiem, a nie wiem czy całe białe meble będą się dobrze prezentować

die piękne łóżeczko. Mi też bardzo podobają się białe mebelki. Dostanę mebelki dla małego od siostry z jasnego drewna i właśnie sie zastanawiam nad pomalowaniem na biało.

bosmanka ta milchpumpe nazywa sie MEDELA MINI ELECTRIC- nie mam pojecia czy to dobre czy nie:p ale jak daja trza brac jak bija uciekac:D

Ostatnia edycja:
boziu wyszperalam jeszcze takie kocyki, szlafroczki nie wiem czy znacie moze koce davida fussenegera? czasem tez sa dostepne na allego- sa stosunkowo niedorgie- a takie cuda ze wam mówie- wklejam na pocieszenie oczków :) (kolrystycznie podciagnelam pod takie jakie pasuja mi- ale tam jest cala masa roznych kolorków)
kocykauta.jpgautkakocyk.jpgkocykdf.jpgkocykptaszki.jpgkocykzwierze.jpg

Załączniki

• kocykauta.jpg
    kocykauta.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 20
  • autkakocyk.jpg
    autkakocyk.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 26
  • kocykdf.jpg
    kocykdf.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 21
  • kocykptaszki.jpg
    kocykptaszki.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 20
  • kocykzwierze.jpg
    kocykzwierze.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 22
musze nowy post :p przepraszam ze tak dodaje jedne pod rugim ale nie da sie tylu zdjec na jednym wsadzic:)

kocyksowa.jpgkocykdf1.jpgpodusiasowa.jpgpodusiekotki.jpgreczniczekzkap.jpg

Załączniki

• kocyksowa.jpg
    kocyksowa.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 20
  • kocykdf1.jpg
    kocykdf1.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 20
  • podusiasowa.jpg
    podusiasowa.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 22
  • podusiekotki.jpg