reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Bosmanka ja mam mini laktator z medeli elektryczny i uważam,że jest ok. co do butelek to jedną miałam w zestawie i reszte kupiłam tommetippiee (niewiem czy tak się dokładnie pisze). Ale laktator sam w sobie jest fajny.Teraz krąży po rodzinie i też kuzynki zadowolone.

No to super :) Dużo jest używanych tych laktatorów dostępnych na rynku w świetnych cenach. U nas w pobliżu jest sporo takich komisów dziecięcych (tak jak już kiedyś gdzieś pisałam, mieszkam w bardzo dzieciatej okolicy). Ostatnio do takiego jednego weszłam i właśnie były dwa te używane laktatory po 160zł.
Tylko powiedz mi ten minielectic nie ma regulowanej mocy ssania?
Może jeszcze uda mi się w razie co ten model wyżej SWING wyhaczyć używany w dobrej cenie...

reklama
tosienka moja siostra kupiła sobie dzisiaj te chusteczki z pampers i mówiła, że się opłaca bo są bardzo dobre. Ja sobie jutro je kupie jak pojadę z mężem do tesco :)

nula piękne ciuszki :) bardzo fajne. W którym miejscu jest ten sklep. Z tego co pamiętam to chyba blisko siebie mieszkamy ;p

die ja uważam, że baldachim dodaje uroku i łóżeczko wydaje się hmm przytulniejsze :-D ja na pewno będę chciała łóżeczko z baldachimem.

Ja nie mam zamiaru kupować laktatora. Moja siostra sobie kupiła i tylko raz go użyła bo nie był potrzebny. Jakby co to pożyczę od niej :-p

Dzisiaj wybrałam się z siostrą i mama na zakupy. A to efekty :
wyprawka- rożek.jpg rożek, ręcznik z kapturkiem, 4 pieluchy tetrowe, skarpetki i 2 pary rajstop. Staram się kupować wszystko w uniwersalnych kolorach.

Załączniki

• wyprawka- rożek.jpg
    wyprawka- rożek.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 39
To nasze pierwsze Dziecko, więc wszystko musimy kupic, tym bardziej że nie za bardzo od kogo mamy pożyczyć ;/ I tez słyszałam, ze moja mama chce wózek kupić ;) Ale jakby co to na liście jest. I też zamierzam zapisywać - kiedy gdzie ile i na co wydałam

No to super :) Dużo jest używanych tych laktatorów dostępnych na rynku w świetnych cenach. U nas w pobliżu jest sporo takich komisów dziecięcych (tak jak już kiedyś gdzieś pisałam, mieszkam w bardzo dzieciatej okolicy). Ostatnio do takiego jednego weszłam i właśnie były dwa te używane laktatory po 160zł.
Tylko powiedz mi ten minielectic nie ma regulowanej mocy ssania?
Może jeszcze uda mi się w razie co ten model wyżej SWING wyhaczyć używany w dobrej cenie...

Można moc ssania regulować. Jest kilka poziomów regulacji. Ja też kupiłam używany, szkoda było mi kasy na nowy.

kamcia mówi Ci coś miejscowość Zator? to w niej jest ten sklep. Ja jak widać troszkę niebieskich rzeczy też kupiłam bo wiemy na pewno, że będzie synek ale nie tylko, w innych też staram się kupować :) śliczne rzeczy kupiłaś :)
tosieńka nasze też pierwsze dziecko także pomimo tego, że ja sama mam 3 braci a mój mąż brata i siostrę to ani moja mama ani teściowa nic nie mają :( zła jestem na moją mamę, że wszystko rozdała bo mój brat miał piękne ciuszki... ale trudno.

tosienka pochwal się mebelkami, co to za cudo, bo strasznie drogie jak dla mnie.

sliczne rzeczy kamcia:)

bosmanka- jak tylko kolezanka mi odpisze to dam znac co to za milchpumpe bo bij zabij niepamietam- zdaje sie ze z aventu ale pewnosci nie mam wiec zapytalam- jak odp. to dam ci znac:)

komplet zakupilam :) i bardzo sie ciesze 140 euro poszłooooooooo ale co tam:p mialam nie mówic męzowi ale oczywsicie nie wytrzymalam- i mówie ze chcialam to kupic ale chyba za drogie - pokazalm mu - a on nie no fajne kup cena nie taka zla..no to jak nie taka złą to mi 2 razy nie trzeba powtarzac:D

die Twój Małż jest super :) widzisz a obawiałaś się, że powie, że drogie :-D a u proszę pozwolenie dostałaś :-D
ja jak policzyłam to póki co za wyprawkę dałam 400 zł ale jeszcze duuuużo mi brakuje

reklama
Do góry