reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Deli a ten wózek to ten z funkcją obracania spacerowki? No i gondola duża, mnie się bardzo podoba ten wózek.

Die_perle ma racje. Bardzo dużo zależy od genów. Moja mama i siostra nie mają ani jednego rozstępu, ja puki co (odpukać w niemalowane) też jeszcze nie mam ani jednego na brzuchu. A używam tylko oliwka.jpg
Jedyne rozstępy jakie mam to pamiątka z okresu dorastania (na biodrach) bo za szybko urosłam.

Załączniki

• oliwka.jpg
    oliwka.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 17
Kamcia to piąteczka, bo ja tez mam rozstępy po okresie dorastania tyle tylko, że na tyłku, a teraz doszła mi okropna blizna na dekolcie po wycięciu tarczcycy - poczekam aż urodzę i wszystkie niedoskonałości pociążowe + blizna usunę jak się już tak porządnie zdenerwuję ;D Narazie używam kremu z MUSTELI (dodatkowo dziś zamówiłam próbki tego kremu) I jak narazie to był jedyny mój zakup, uważam, ze ekonomiczny, bo przeszukałam chyba wszystkie apteki internetowe no i w końcu wybrałam najtańszą ofertę ;)

Jesli chodzi o kremy na rozstępy, to ja nigdy nie miałam i nie wiem jak to bedzie teraz. Oczywiście posłuchałam doświadczonej siostry :-D i używam tego kremu co ona używała (i nie ma wogóle rozstępów). To jest krem "ELANCYL na rozstępy dla kobiet w ciąży". Wydajny i szybko się wchłania. Znalazłam mega promocję w DOZ-ie [bo 150ml kosztuje ok 70zł) a tu 500ml (+ suchy szampon :-D) 149zł i to na pewno wystarczy na 3-4 miesiące.
Na warsztatach pani bardzo polecała jeszcze MUSTELE a przede wszystkim krem do brodawek (na potem ;-)) a ten krem na brodawki to nawet położna-od laktacji też bardzo polecała.

Dziewczyny zakochałam się w wózkach MUTSY i INGLESIMA.

Kamcia u mnie dokładnie tak samo. Mama i siostra zero rozstępów w ciąży i ja na razie również, a używam tylko oliwki. Ale mam rozstępy na biodrach z okresu dorastania.

reklama
Do góry