reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Tosienka- Mloda urodzila sie w maju- na pocztaku jak dni czasem bywaly zimne- to w rozek- tak caisno, ale jak gorąco bylo to zawijalam ją w pieluche tetrowa

reklama
Mnie przywiezli dzis moj wozeczek. Jest przesliczny:-p Jeszcze czekam na moj bujak czy tam lezaczek zwal jak zwal. Nie ma to jak dawkowanie przyjemnosci:tak:

Pamietam ze La Mari pisala dawno temu o tym Woombi i nie powiem bo sie zastanawialam na tym. Rozka na pewno nie kupie. Po pierworodnym mam kilka spiworkow. T jest z listopada wiec sezonowo ok.

Ostatnia edycja:
Ja odebralam moją paczuszke dla werdene mutter z rossmana- a w niej- list gratulacyjny :p małe buteleczki z róznymi olejkami, balsamami, kremami itp- dla kobiet ciezarnych i maleństwa, 2 op. tamponów?? hm..., książeczka z kuponami rabatowymi na produkty pielegnacyjne oraz pieluchy kupowane w rossmanie, czasopismo dla rodzicow oraz płyta z muzyką relaksacyjną dla mamy, brzuszka i małego dzidziusia- Mozart :) fajnie:)

te sie zastanawiaqm WTF z tymi tamponami??? hmmmm moze jak masz wzdęcia i pierdzisz nagminnie to se zakorkowac odbyt trzeba?

Ja nie miałam otulaczka przy Oliwii i teraz raczej tez nie kupię, bo są inne sposoby.

Byłam dziś w sklepie i widziałam wózek Coletto bardzo fajny.

Dzisiaj sobie poszłam do księgarni Matras po jakiś prezent dla mojego bratanka na dzień dziecka i przy okazji - tak głównie na razie z ciekawości, bo jestem bibliofilem i ciekawią mnie książeczki dla dzieci :) - wzięłam książeczkę tzw. "kontrastową" dla niemowlaka. Pod tytułem "Świat dzidziusia". :D Gdzieś wyczytałam, że stymulują rozwój dziecka, jego wzroku.

http://www.granice.pl/ksiazka,Swiat-dzidziusia--ksiazeczki-kontrastowe,283347

http://www.empik.com/ksiazki,31,s?q=Swiat%20dzidziusia%20%20ksiazeczki%20kontrastowe&qtype=basicForm&utm_source=salesmedia

reklama
Joanna w sklepie troszkę nim pojeździłam i prowadził się lekko. Spacerówka akurat była załozona i ściagała się bardzo łatwo i szybko. Złożenia wózka też bezproblemowo i cena kusi.

Do góry