reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Jeszcze dla pomocy - można sprawdzić co i w jakiej cenie znajduje się w Pl marketach. Myślę, że przydatne, zawsze można sprawdzić co, gdzie i za ile ;)
PromoBaby.pl

reklama
Kupiłam sobie kremik na rozstępy i szoruję się szczotką w okolicach pupy dwa razy dziennie.. myślicie że to wystarczy?
IMG_2891.jpg

Załączniki

• IMG_2891.jpg
    IMG_2891.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 23
tez mam ten krem z ziajki- ale jeszcze niestosowalam:p a czy wystrczy to zalezy od tendencji genetycznych- albo sie ma skłonnosci albo nie:) i niestety najlpesze krewmy nie pomogą jak ma sie tendencje do rozstępow

Deli ja też używam tylko oliwki. Mam nadzieję, że rodzinnie rozstępów mieć nie będę, bo ani mama ani siostra nie miały.

Eh, ja smaruje od początku ciąży praktycznie oliwką na rozstępy. No i mam rozstępy... i mieć będę.. Miałam po pierwszej ciaży - od razu mi się pojawiły, a teraz.. hmm. chyba są bardziej czerwone:/
najwyżej mąż będzie miał wydatek po ciąży, co by żonie laser ufundować;)
Nic na to nie poradzę. Oczywiście, że bardzo chciałabym nie mieć.. no ale skoro moje ciało ma w poważaniu moje żądania...cóż począć...

reklama
Moje dzisiejsze zakupy :D

piel..pngkocyk.pngposcielka.png

Załączniki

• piel..png
    piel..png
    31,9 KB · Wyświetleń: 34
  • kocyk.png
    kocyk.png
    68,1 KB · Wyświetleń: 26
  • poscielka.png
    poscielka.png