reklama
Landrynka_80
Fanka BB :)
Perle natchnełaś mnie... chyba zakupie taka różowiutka długą na to czerwcowe wesele. I dokupie coś na ramiona...
Co do tej krótszej nie wiem czy się brzuch by zmieścił. A jak tak to napewno podniosła by sie do góry.
Chyba raczej trzeba mierzyć.
Bardzo dobry pomysł dzieki za podpowiedz.
Co do tej krótszej nie wiem czy się brzuch by zmieścił. A jak tak to napewno podniosła by sie do góry.
Chyba raczej trzeba mierzyć.
Bardzo dobry pomysł dzieki za podpowiedz.
Antiope
die_perle[FONT="] sukienki piękne, zwłaszcza ta długa, ale nie wiem czy by się nadały. Ta szara może tak, to zależy jaka ona długa i ile się podniesie na brzuchu. Z kolei z długą może być problem z biustem. Jak w późniejszych miesiącach jeszcze zacznie rosnąć, to nie wiem, czy ta sukienka zda egzamin.[/FONT] natomiast ta trzecia to mi się nie wydaje, że da radę na późniejsze miesiące.
Zakupki zrobione :-) kupione dwie kiecki jedną mi mężuś kupił :-) Oliwia dostała buciki, kalosze i dwie nowe lale z którymi poszła spać :-)
Die czerwona kiecka super i zda egzamin. Moja panterka bardzo podobna
Szara bardzo ładna na potem
Niestety ta trzecia chyba nie zda egzaminu na brzuszek
Die czerwona kiecka super i zda egzamin. Moja panterka bardzo podobna
Szara bardzo ładna na potem
Niestety ta trzecia chyba nie zda egzaminu na brzuszek
Ostatnia edycja:
Narazie sie moj kot władował do kojca
Koty wiedzą, co dobre. Trzeba wziąć to za dobry znak, bo do byle czego nie wejdzie. Moja Stella już się wybujała i przespała w nosidełku samochodowym.
die_perle
U nas to samo- jak tylko w sypialni stanął przewijak z wbudowana wanienka..Pipka byla pierwsza- spala we wszytkich mozliwych zakamarkach przewijaka...az strach sie bac co to bedzie jak przytargam tutaj kosz mojzesza z piwnicy
Nie wspominajc o tym co będzie jak juz Groch tutaj zamieszka...albo będzie sie dzilil lózkiem z Pipką albo nie wiem ...
Nie wspominajc o tym co będzie jak juz Groch tutaj zamieszka...albo będzie sie dzilil lózkiem z Pipką albo nie wiem ...
reklama