reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

A no zamierzam karmic- ale raczej w domu- nie jestem fanem karmienia w miejscach publicznych, wiec mysle ze pod tym kątem nie musze rozpatrywac funkcjonalnosci kiecek- bo po domu w sukience raczej nie bede popylac:p

reklama
Perle natchnełaś mnie... chyba zakupie taka różowiutka długą na to czerwcowe wesele. I dokupie coś na ramiona...

Co do tej krótszej nie wiem czy się brzuch by zmieścił. A jak tak to napewno podniosła by sie do góry.
Chyba raczej trzeba mierzyć.

Bardzo dobry pomysł dzieki za podpowiedz.

die_perle[FONT=&quot] sukienki piękne, zwłaszcza ta długa, ale nie wiem czy by się nadały. Ta szara może tak, to zależy jaka ona długa i ile się podniesie na brzuchu. Z kolei z długą może być problem z biustem. Jak w późniejszych miesiącach jeszcze zacznie rosnąć, to nie wiem, czy ta sukienka zda egzamin.[/FONT] natomiast ta trzecia to mi się nie wydaje, że da radę na późniejsze miesiące.

Zakupki zrobione :-) kupione dwie kiecki jedną mi mężuś kupił :-) Oliwia dostała buciki, kalosze i dwie nowe lale z którymi poszła spać :-)

Die czerwona kiecka super i zda egzamin. Moja panterka bardzo podobna
Szara bardzo ładna na potem
Niestety ta trzecia chyba nie zda egzaminu na brzuszek

Ostatnia edycja:
tadaaaaaaaaaaaaaam wlasnie przyszła moja kojco poducha :D bsbsb.jpg

Załączniki

• bsbsb.jpg
    bsbsb.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 22
U nas to samo- jak tylko w sypialni stanął przewijak z wbudowana wanienka..Pipka byla pierwsza- spala we wszytkich mozliwych zakamarkach przewijaka...az strach sie bac co to bedzie jak przytargam tutaj kosz mojzesza z piwnicy:p
Nie wspominajc o tym co będzie jak juz Groch tutaj zamieszka...albo będzie sie dzilil lózkiem z Pipką albo nie wiem ...

reklama
Do góry