Madziarena, jesteś pewna, że chcesz bezdotykowy? Ja im zupełnie nie ufam Widziałam, jak nawet takie naprawdę niby bardzo dobre, droższe pokazywały temperatury od czapy - np. u zdrowiejącego już, chłodnego w dotyku dziecka 38,5, zdrowa mam sprawdziła na sobie i miała 38 Kilka razy byłam tez świadkiem próby, jak mierzona była temperatura w tej samej chwili termometrem zwykłym i bezdotykowym - niestety często się nie pokrywały...
reklama
Landrynka_80
Fanka BB :)
hehehe die, deli ale się usmiałam... macie zabawnie w domach.
Paulinek
Styczniowe mamy'08
U nas sprawdzil sie termometr taki w smoczku. Ale mialam tez zwykly z mieka koncowka i w sumie pozniej jak maly nie chcial smoczka uzywalismy tego.
madziarena
Mamusia Amelki
no ja mam własnie ten zagięty
co do termometru mam ten z miękką końcówką ale mała nie zawsze da sobie włożyć pod paszkę :/ teraz juz lepiej ale jak była malutka to strasznie płakała.
co do termometru mam ten z miękką końcówką ale mała nie zawsze da sobie włożyć pod paszkę :/ teraz juz lepiej ale jak była malutka to strasznie płakała.
Ja kupiłam taki "rogal", nie jest zagięty. Ale przynajmniej jest niedrogi i ma dużo kolorów do wyboru (mam zielony w drobne białe kropeczki) :-)
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL 3w1 z POSZEWKA (3191289862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL 3w1 z POSZEWKA (3191289862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niech Wam dobrze służą te rogale. Ja odkupiłam w stanie idealnym poduchę Motherhood i przyznam, że jest świetna. Ponoć to jedna z najlepszych. Łatwo się modeluje (rogi "nie latają", pozostają w miejscu), jest komfortowo miękka, że miło się wtulić do snu, nie gniecie ciała. Te zagięcia przydają się w ustabilizowaniu pozycji szyi, kręgosłupa i nóg. Potem oczywiście posłużą przy karmieniu.
Ja mam termometr do ucha i na czoło 2w1 i nigdy mnie nie zawiódł. Szybko mierzy temperaturę i dziecko nigdy nie narzekało, a zwykłego nigdy nie chciała.
Podam potem linka do niego, bo nigdy nazwy nie pamiętam. Polecony przez pediatrę.
Perle przeczytałam P twój post i mówię tak powinieneś zareagować, a P: No a powiedz o której godzinie ta twoja die mówiła mężowi? Ja: No jakoś popołudniu P: No właśnie więc zareagował poprawnie, Też bym tak zareagował, ale o 23 gdzie miałem ci kupić rogala?
Laseczki dziś mierzyłam jeszcze taką http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all/dresses/w7053-mlc/ladies-dress długość aż do ziemi na płaskim i się zastanawiam czy nie kupić. Odłożyła i jutro z mam podskoczę. Co o niej myślicie?
Podam potem linka do niego, bo nigdy nazwy nie pamiętam. Polecony przez pediatrę.
Perle przeczytałam P twój post i mówię tak powinieneś zareagować, a P: No a powiedz o której godzinie ta twoja die mówiła mężowi? Ja: No jakoś popołudniu P: No właśnie więc zareagował poprawnie, Też bym tak zareagował, ale o 23 gdzie miałem ci kupić rogala?
Laseczki dziś mierzyłam jeszcze taką http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all/dresses/w7053-mlc/ladies-dress długość aż do ziemi na płaskim i się zastanawiam czy nie kupić. Odłożyła i jutro z mam podskoczę. Co o niej myślicie?
Ostatnia edycja:
reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
hehe, moj eM tez chce mi na uro kupić poduchę Motherhood, co oni sie zgadali, czy jak!!