reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Deli- więc przeczytaj P jeszcze raz tego posta- i powiedz ze to byłą 22:08- 5 minut potem rogal był zakupiony i czym predzej pochwalialm sie tym na forum:p :D 22 to nie 23- ale jednak:p
Oczywiscie wężowa kiecka podobuje mi sie przeokrotnie!!! kup! jest cudna!

co do rogala- ja tez obstawiam Motherhooda- to jedna z najlepszych firm jednak- jest specjalnie wyprowfilowany zarowno dla ciezarnej jak i potem do karmienia dziciora wypelnienie ma antyalergiczne, ma atesty...owszem jest stosunkowo drogi- ale nie spotkalam sie z negatywnymi opiniami jesli chodzi o rogale tej firmy...a innych i owszem.
do poczytania- opis producenta- pofatygowalam sie znaleźdź po polsku nawet :p Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | motherhood.pl

co do termometrow
- ja mialam zawsze rteciowy- wiem ze juz ich nie mzoan kupic- ale nigdy mnie nie zawiódl- nawet jak Młoda byla oseskiem..a teraz nie wiem jaki kupie- niech se kupuje Nałoznik moj- on lubi takie gadżety- a ja to moge mierzyć temp. dotykajac dziecka:p i tak bede wiedziala czy ma podwyzszona czy nie.

reklama
942384_171376936361567_1610461263_n.jpg

to sie pochwale... za całe 3 funciaki zakupiłam ksiazeczki:p

Załączniki

• 942384_171376936361567_1610461263_n.jpg
    942384_171376936361567_1610461263_n.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 41
Jutro promocja 20% z magazynem Fresz w Reserved :-) czyli zapłacę za kieckę 22 zł mniej :-) (odjęłam już koszt gazety :-) ). Już się umówiłam z mam i jak potwierdzi, ze ładnie wyglądam to kupię.

Deli, sukienka świetna :-)

Szkoda, że ja nawet nie mogę takich rozważać... Całość została 36, tylko biust mam nagle rozmiar 40, więc raczej nie mam szans się w ten wąski paseczek u góry zmieścić :-D

Z tym paseczkiem jest problem, ale jak na razie moje aż tak nie urosły i się jeszcze mieszczą :-)

Ja też zaopatruję się na tą dużą poduchę z Motherhood- ale zakupy zacznę robić po połówkowym..
Na razie, 2 dni temu, zmuszona byłam zakupić spodenki/rybaczki z gumką.. na bazarku znalazłam za 30 zł sztuka. Są ekstra wygodne i wreszcie nie muszę chodzić z rozpiętym guzikiem..no ale to tyle z zakupów.. z resztą czekam do 4 czerwca..

reklama
die - pierwsza na pewno da radę!:)
Ostatnia też bardzo fajniutka, nie powinno być problemu. Ale już na okres połogu - średnio, bo jak nakarmisz dzieciaka? O ile będziesz karmić cycusieM;)
nie wiem jak właśnie z numerem 2.. hm.. sprawdź wymiary :)
Ale kiecki mi się bardzo podobają :)

Do góry