reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Deli kiecka super. Na ciepłe dni sie przyda. Ja bym nie kupiła bo i po co... tu zimnota :))
Ale na klimat polski owszem... się nadaje.

reklama
Deli śliczna sukienka, ale to chyba raczej na po ciąży. No chyba, że do spodni jako tunika, bo jak brzuszek urośnie, to podciągnie do góry i nawet pupy nie zasłoni.

Ja widzę duży plusss, bo w zeszłym roku bardzo podobały mi się kiecki z krótszym przodem i dłuższym tyłem, ale koniec końców takowej nie kupiłam... W tym roku każdą będę miała taką
smiles_419.gif

Załączniki

• smiles_419.gif
    smiles_419.gif
    21,7 KB · Wyświetleń: 20
Deli, super kiecka. Mam w podobnym stylu oraz wiele klasycznych, bo jestem wielką sukienkomaniaczką. :)

Pierwsza noc z poduchą ciążową oraz drzemka za mną. W końcu mam jakieś podparcie kręgosłupa i naprawdę dużo lepiej teraz mi się odpoczywa. No i mogę sobie tak "ustawić" tego rogala pod szyją, bym miała stabilne kręgi szyjne, bo często jak sobie przez sen odgniotę, to całodniowy ból głowy gwarantowany.

ja powiedziałam "kochanie słyszałam że chcesz mi kupic rogala" a on " jakiego rogala??..chociaz niewazne bo i tak napewno pragne Ci go kupic jak Cie znam"...pokazałam on mówi "a to wiem moja siostra miała takiego, bardzo wygodny sam próbowałm sie z nim potarmosic w nocy, ale obiecaj ze mnie tez czasem porolujesz".... no i rogal zamówiony- w brązowy wzorek :)

Deli
- a co do sukienki miałam napisac- ja takich nie moge noscic odcinanych pod biustem bo mam za duze cycki i wygladam w nich jakbym w ciązy byla:p ale sobie w czas przypomniałam ze przeciez jestem w ciąży :D i to bynajmniej nie wina sukienek odcinanych pod biustem:)

Ostatnia edycja:
Perle ja zaczełam z miom tak samo tylko reakcja inna godz o 23
JA: kochanie słyszałam że chcesz mi kupić rogala
ON (duże oczy) jakiego rogala?

Myślał, że ma iść do piekarni po rogala hihihi

reklama
hahah wy to się macie z tymi mężami :) Ja w pierwszej ciązy miałam taką poduchę do karmienia rogal troszkę mniejszą niż Wasze - musze poszukać bo faktycznie fajnie się z nią spało :)

kochane poszukuję DOBREGO termonetru takie szybkiego bezdotykowego, kiedyś kupiłam w biedronce i tragedia. Macie jakieś polecane ??

Ostatnia edycja:
Do góry