Dokładnie - rewelacja. Cieszę się, że nie wiem co. A tak w ogóle byłam dzisiaj w Wola Parku. Zerknęłam na asortyment w Mothercare. Jest dużo fajnych rzeczy i sprzedawczyni dała mi 3 katalogi - Mothercare, Mini Poradnik Medela o karmieniu piersią z takim miernikiem średnicy brodawki, by móc kupić laktator z odpowiednim lejkiem oraz katalog produktów Avent. Podpowiedziała, że w sierpniu zaczną się u nich wyprzedaże.
reklama
die_perle
Fanka BB :)
właśnie przelecialam amazon.de i znalazlam fajna podusie ale kosztuje 66 euro...hmmmmmmmmm troszku duzo..sama nie wiem?http://www.amazon.de/Motherhood-100...8&qid=1368039127&sr=8-11&keywords=stillkissen
Ta babeczka, od której wzięłam poduchę, zapłaciła za nią z ponad 150 zł - zależy od sklepu (na Allegro czasem można nieco taniej kupić nową). Więc zaoszczędziłam ponad połowę ceny i do tego stan idealny. Tutaj podaję stronkę Motherhood: Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | motherhood.pl
No proszę, proszę, to cenią się Polacy ze swoim Motherhood na Zachodzie. A może też uda się Tobie upolować taką za połowę ceny z jakiegoś ogłoszenia... Ja w sumie przypadkowo weszłam na tablica.pl i od razu mi wyskoczyło to ogłoszenie. Używane na Allegro sprzedawali za min 80 zł, więc mi się poszczęściło...
Kamcia2810
Fanka BB :)
deli sukienka piękna! bardzo mi się podoba a na upały jak znalazł;-) Chyba podkradnę ci ją ;p
z tym, że w lato to nasze brzuszki będą już dość pokaźne i raczej posłuży nam jako bluzka.
z tym, że w lato to nasze brzuszki będą już dość pokaźne i raczej posłuży nam jako bluzka.
Ostatnia edycja:
reklama