reklama
Ja jestem zdecydowana na taki lezaczek:
pink or blue | BABYBJÖRN Leżaczek Balance Air - kolor czarny | Producenci | Baby Björn | Leżaczki | pink or blue
Wyglada bardzo niepozornie, jak za ta cene, ale jest uznawany za jeden z najlepszych na swiecie. Na youtubie jest z nim mnostwo filmikow, widac jak jest stabilny nawet przy zabawie starszych dzieci.
pink or blue | BABYBJÖRN Leżaczek Balance Air - kolor czarny | Producenci | Baby Björn | Leżaczki | pink or blue
Wyglada bardzo niepozornie, jak za ta cene, ale jest uznawany za jeden z najlepszych na swiecie. Na youtubie jest z nim mnostwo filmikow, widac jak jest stabilny nawet przy zabawie starszych dzieci.
dziewczyny ja już mam po synku ten leżaczek (mały do dziś go używa)
Zobacz załącznik 555998
i taką hustawkę:
ale zastanawiam się jeszcze nad tym bujaczkiem ja uwielbiam takie gadżety - mogłabym kupować i kupować
Łóżeczko turystyczne mam, ale dokupiłam do niego odpowiedni materacyk,bo te co są w zestawie to materacykami nazwać się nie da :/ U nas łóżeczko normalne jest na piętrze,ale w dzień dzidzia będzie kimać na dole w turystycznym, w gondoli lub w leżaczku
Zobacz załącznik 555998
i taką hustawkę:
ale zastanawiam się jeszcze nad tym bujaczkiem ja uwielbiam takie gadżety - mogłabym kupować i kupować
Łóżeczko turystyczne mam, ale dokupiłam do niego odpowiedni materacyk,bo te co są w zestawie to materacykami nazwać się nie da :/ U nas łóżeczko normalne jest na piętrze,ale w dzień dzidzia będzie kimać na dole w turystycznym, w gondoli lub w leżaczku
Załączniki
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
di ja znowu chce łóżeczko turystyczne ale jak napisalaś sprawdze wszystko na zywo a co do materaca idzie kupic do niego taie jak masz w łóżeczku tradycyjnym niczemu nie przeszkadza
co do lezaczka ja wiem ze to nie koszyk mojżeszowy ale mało kolorowy jak dla mnie a on nie ma być elegancki tylko dla dziecka ciekawy a dla mnie praktyczny
co do lezaczka ja wiem ze to nie koszyk mojżeszowy ale mało kolorowy jak dla mnie a on nie ma być elegancki tylko dla dziecka ciekawy a dla mnie praktyczny
di ja znowu chce łóżeczko turystyczne ale jak napisalaś sprawdze wszystko na zywo a co do materaca idzie kupic do niego taie jak masz w łóżeczku tradycyjnym niczemu nie przeszkadza
najważniejsze aby leżaczek miał pałąk z zabawkami,bo jak dziecko leży często przykryte kocykiem to i tak nie widzi kolorów bujaczka
na pewno kolorowa musi być mata edukacyjna my mamy Tini Love,ale podobają mi się jeszcze z FP
Koreczku jak dla mnie
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Osobiscie wole stylowe niz kolorowe, ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Za to dla dziecka na poczatek najlepiej by bylo jakby wszystko bylo w bialo-czarne duze graficzne wzory.
Co do lozeczka turystycznego nam sie przydalo, ale na wyjazdy, weekedny u tesciowej itd. Na co dzien nie zdecydowalabym sie na takie rozwiazanie.
Co do lozeczka turystycznego nam sie przydalo, ale na wyjazdy, weekedny u tesciowej itd. Na co dzien nie zdecydowalabym sie na takie rozwiazanie.
Carla.
Fanka BB :)
My jakbysmy nie mieli łóżka drewnianego po Neli to ja byłabym za turystycznym. Świetna sprawa, wystarczy dokupić materac. Koleżanka dla drugiego dziecka też kupiła takie z baby design. Dla mnie to rewelacja, ponieważ nie trzeba na wyjazdy już innego kupować, ma regulację wysokości, dziecko sobie w nim krzywdy nie zrobi, nie wsadzi nogi czy ręki między szczebelki- jak dla mnie same plusy.
Amethyst powiem Ci że strasznie drogi ten leżaczek i nie wygląda praktycznie, te z FP na pierwszy rzut oka o wiele ciekawsze.
Amethyst powiem Ci że strasznie drogi ten leżaczek i nie wygląda praktycznie, te z FP na pierwszy rzut oka o wiele ciekawsze.
Landrynka_80
Fanka BB :)
a my sie zakupem pochwalimy.
Dzieki żabci... kupiliśmy dziś w promoccji moje ulubione buteli... NUK ze smaczkami.
Dzieki żabci... kupiliśmy dziś w promoccji moje ulubione buteli... NUK ze smaczkami.
No Dziewczyny, ubiłam dzisiaj dobry interes. Na tablica.pl znalazłam babeczkę, która miała do sprzedania poduchę ciążową Motherhood w stanie idealnym. Razem 60 zł, wyprana, w oryginalnej torbie. Co więcej, miałam do miejsca odbioru tylko 3 przystanki. Mama miała mi taką kupić na imieniny. Już mi kręgosłup siada, przewalam się z boku na bok i może ten rogal pomoże mi zasnąć wygodnie.
Ostatnia edycja:
reklama