reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
dziewczyny ja już mam po synku ten leżaczek (mały do dziś go używa)

Zobacz załącznik 555998

i taką hustawkę:

72755165_1_644x461_bujakbujaczek-dzieciecy-hustawka-mamas-and-papas-radomsko.jpg

ale zastanawiam się jeszcze nad tym bujaczkiem :p ja uwielbiam takie gadżety - mogłabym kupować i kupować :D

Łóżeczko turystyczne mam, ale dokupiłam do niego odpowiedni materacyk,bo te co są w zestawie to materacykami nazwać się nie da :/ U nas łóżeczko normalne jest na piętrze,ale w dzień dzidzia będzie kimać na dole w turystycznym, w gondoli lub w leżaczku :)

Załączniki

• 72755165_1_644x461_bujakbujaczek-dzieciecy-hustawka-mamas-and-papas-radomsko.jpg
    72755165_1_644x461_bujakbujaczek-dzieciecy-hustawka-mamas-and-papas-radomsko.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 31
di ja znowu chce łóżeczko turystyczne ale jak napisalaś sprawdze wszystko na zywo a co do materaca idzie kupic do niego taie jak masz w łóżeczku tradycyjnym niczemu nie przeszkadza

co do lezaczka ja wiem ze to nie koszyk mojżeszowy ale mało kolorowy jak dla mnie a on nie ma być elegancki tylko dla dziecka ciekawy a dla mnie praktyczny

di ja znowu chce łóżeczko turystyczne ale jak napisalaś sprawdze wszystko na zywo a co do materaca idzie kupic do niego taie jak masz w łóżeczku tradycyjnym niczemu nie przeszkadza

co do lezaczka ja wiem ze to nie koszyk mojżeszowy ale mało kolorowy jak dla mnie a on nie ma być elegancki tylko dla dziecka ciekawy a dla mnie praktyczny

najważniejsze aby leżaczek miał pałąk z zabawkami,bo jak dziecko leży często przykryte kocykiem to i tak nie widzi kolorów bujaczka ;)

na pewno kolorowa musi być mata edukacyjna :D my mamy Tini Love,ale podobają mi się jeszcze z FP :)
Koreczku jak dla mnie

Osobiscie wole stylowe niz kolorowe, ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Za to dla dziecka na poczatek najlepiej by bylo jakby wszystko bylo w bialo-czarne duze graficzne wzory.

Co do lozeczka turystycznego nam sie przydalo, ale na wyjazdy, weekedny u tesciowej itd. Na co dzien nie zdecydowalabym sie na takie rozwiazanie.

My jakbysmy nie mieli łóżka drewnianego po Neli to ja byłabym za turystycznym. Świetna sprawa, wystarczy dokupić materac. Koleżanka dla drugiego dziecka też kupiła takie z baby design. Dla mnie to rewelacja, ponieważ nie trzeba na wyjazdy już innego kupować, ma regulację wysokości, dziecko sobie w nim krzywdy nie zrobi, nie wsadzi nogi czy ręki między szczebelki- jak dla mnie same plusy.
Amethyst powiem Ci że strasznie drogi ten leżaczek i nie wygląda praktycznie, te z FP na pierwszy rzut oka o wiele ciekawsze.

a my sie zakupem pochwalimy.
Dzieki żabci... kupiliśmy dziś w promoccji moje ulubione buteli... NUK ze smaczkami.

No Dziewczyny, ubiłam dzisiaj dobry interes. Na tablica.pl znalazłam babeczkę, która miała do sprzedania poduchę ciążową Motherhood w stanie idealnym. Razem 60 zł, wyprana, w oryginalnej torbie. Co więcej, miałam do miejsca odbioru tylko 3 przystanki. :) Mama miała mi taką kupić na imieniny. Już mi kręgosłup siada, przewalam się z boku na bok i może ten rogal pomoże mi zasnąć wygodnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna no to rewelacja!!! ja musze sie tez zacząc rozglądać za taką poduchą bo moj Nałożnik zaczyna sie wnerwiac jak go całą noc roluje sobie międyz nogami:p

Do góry