reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
brakuje mi ewentualnego przypięcia dziecka /szelki
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Dziewczyny a mi się to podoba Leżaczek Tiny Love 3w1 - bujaczek kołyska łóżeczko (3191309083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co myślicie? praktyczne czy nie?
Sukienka z Mango śliczna sama ją na ich stronie ostatnio oglądałam,bo szłam na ślub jednak ostatecznie kupiłam coś innego co starczy na ciąże i po
Ten lezaczek juz zamowilam; Kiedys tez go tu wklejalam i mnie sie bardzo podoba. Szczegolnie ze mozna w nim spac bedzie w sam raz na wyjazdy.
Pieknaszyszunia alez tam jest przypiecie.
Pieknaszyszunia
Pieknaszyszunia alez tam jest przypiecie.
fakt, jako gatki
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
fajny ten kosz
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
No amethyst masz racje,
ale jak dla mnie to taki troche zbyteczny wydatek
ale jak dla mnie to taki troche zbyteczny wydatek
reklama
Pannacota
Bardzo mi się podoba ten leżaczek myślę jednak, że jako kosz do spania to raczej nie. Może bardziej na krótką drzemkę w ciągu dnia, ale nie jako zastępstwo łóżeczka. Jak dla mnie to cena troszkę powala, ale nawet na takiego fisher price trzeba liczyć 250-300zł. Przy wyborze leżaczka warto patrzeć na przedział wagowy, żeby był do 18kg właśnie,bo widziałam takie co są tylko do 9 albo 12kg.
Koreczek na większości for i wśród znajomych jak pytałam to takie leżaczki figurują jako niezbędne. Dzidzia spokojnie sobie siedzi, leży, bawi się, ma Cię na widoku a Ty możesz coś w tym czasie zrobić
Koreczek na większości for i wśród znajomych jak pytałam to takie leżaczki figurują jako niezbędne. Dzidzia spokojnie sobie siedzi, leży, bawi się, ma Cię na widoku a Ty możesz coś w tym czasie zrobić
Ostatnia edycja: