reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

joanna- ja mam tę lampkę z loidla ledowa- jest super! tania i naprawdę faqjną pośiwate daje :) co do termometru...ja bym jednka chyba się niezdecydowała na no name...
rajani- fajne ciuszki:)

reklama
rajani bardzo fajne ciuszki :) A jaki rozmiar stanika kupiłaś? W gazetce są tylko 80B/ 85B/85C dziwne, że staniki do karmienia takie małe wystawiają

Ostatnia edycja:
Joanna też zastanawiałam się nad tym termometrem i poczytałam trochę opinii i są średnie, w miarę dobre opinie ma TECH MED (na allegro to jeden z bardziej rozchwytywanych termometrów) 118zł z przesyłką i chyba go kupię, bo opinie ma dobre...
A ja właśnie sugerowałam się opinią Die w sprawie tych lampek i wzięłam 2, ale myślę, że u nas też zdadzą egzamin :-D

Kamcia kupiulam 85C i jest naprawde duzy szczerze powiem, ja w tym momencie nosze 90D ale z push upem w sumie duzym bo takie staniki lubie i jak zmierzylam do siebie w sklepie to stwierdzilam ze bedzie dobry nawet jak piersi mi napecznieja :p

Rajani czyli 85 pod biustem jest na Ciebie dobre? bo ja też właśnie noszę teraz 90 i się zastanawiam czy te 85 nie małe będzie znaczy ciasne... ja niestety w lidlu będę dopiero wieczorem także w ogóle nie wiadomo czy cokolwiek jeszcze będzie...

Dobre. Tylko Nula ja kupilam ten fioletowy bo on ma te miseczki profilowane nie z samego materialu jak biale ktore sa tez. I maja z tylu nie na 3 lecz 4 stopnie regulacji te haftki :)

Ostatnia edycja:
reklama
o nie wiedziałam, że takie coś jest... ja zacofana jestem :D muszę sobie w takim razie zakupić bo 1 biustonosz mam ciasny właśnie pod biustem a miseczka dobra. Dzięki Asiu :)

Do góry