reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Dziewczyny widze ze wiele z was do lidla podaza dzis...napiszcie jak te bodziaki i dresiki...warto jechac po nie???
Ja co do termometru sie moge wypowiedziec...nigdy wiecej. Kupilam jak mlody sie urodzil i szybko zlowalam. Najlepszy jest pod paszke....rteciowy bylby dla mnie cudem ale nie ma juz. Wiec teraz mam pod paszke ale na bateryjki....i jestem zadowolona....tani i dobry.

Ja kupiłam kilka ciuszków w lidlu przy Rafale - nie powiem, chwalę sobie :tak:

Jeśli o termometr chodzi, to zainwestowałam w zwykły, pod paszkę, na bateryjki (choć rtęciowy też w domu znajdę), za to z miękką końcówką - u nas sprawdza się bez zarzutu; na szczęście bardzo rzadko w użyciu...

ja uwielbiam lidlowe piżamki, bluzki, spodniczki, podkoszulki i kombinezony na zime ;] - oczywiscie dla dzieci :) rajstopy maja w dobrej cenie ale raz trafiam na dobra jakosc a raz sie szybko rozciągają...

Ja ubrania z lidla lubie,najbardziej bluzeczki i jeansy.
Co do termometru to ja mam zblizeniowy do czoła z firmy termoflash model LX-26 i jestem zadowolona.
W naturze są pieluchy pampers premium care za 44zl za 78szt(tyle sztuk mają 1) ja kupiłam paczke. A w realu są zolte pampki za 20zl. Ja niestety mam daleko więc mi się nie opłaca,ale cena kusząca.

reklama
Do góry