reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Podarowali mi go brat z bratową. :) Po bratanku, a kupiła im teściowa brata. Plusem jest bardzo stabilna konstrukcja i dużo przestrzeni w gondoli. Na wiosnę/lato pewnie kupimy nieco lżejszą spacerówkę z obrotowymi kołami, ale na jesień/zimę będzie jak znalazł. :) Trochę się zaoszczędzi.

reklama
Piękne, miałam taki wiklinowy. :) Nie są tanie te w stylu retro, mama bratowej też nie oszczędzała im na wózku, ale przyznam, że jest bardzo solidny, do dzisiaj jest w idealnym stanie!

ewelinkowska super zakupki, ja już do lumpka nie wchodze o nieeee, nic nie kupuje bo co chwile coś dostaje, już mam np. 5 śpiworków
daj koniecznie znać jak wózek bo jest drugi na mojej liscie wózków :D
joanna bardzo oryginalny i fajowy wózek lol :-)

Dziewczyny śliczne wózki :-)

Co do wymiarów wózka to mój Skrzat ma takie
WYMIARY I WAGA WÓZKA

szerokość: 59cm
wysokość: 106cm
długość: 110cm

WAGA WÓZKA
16 kg

FOTELIK
3,5 kg

WYMIARY PO ZŁOŻENIU
szerokość: 57cm-bez kół,59cm-z kołami
długość: 93cm
wysokość: 48cm-bez kół,62cm-z kołami

A dzisiaj kupiłam parę rzeczy :-)
Dla siebie
podkłady poporodowe bella mama
Wkładki laktacyjne
Wielorazowe majki siateczkowe 2 pary (mam jednorazowe ale wolałam dokupić inne bo przy Maciusiu mi było w tamtych niewygodnie)
Osłonki na piersi do karmienia Avent
3447701029.jpg
I dla Kacperka
3455258892.jpgrajstopki22.jpgzawieszkidosmoczka2.jpg
Termometr Termometr do kąpieli wanny DELFIN kaczuszka (3447745050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. delfinek niebieski
Jeszcze pokrowiec na przewijak szt 2 przy Maciusiu nie miałam i kładłam pieluszkę flanelową ale się ślizgała więc teraz zainwestowałam http://allegro.pl/pokrowiec-frotte-na-przewijak-tanio-11-kolorow-i3427370076.htmlP'

No i jeszcze folia na nosidełko
Przy okazji podgrzewacz samochodowy podgrzewacz3.jpg

I tym sposobem z konta ubyło kolejne 170 zł ale już prawie wszystko mam jeszcze chce dokupić body na długi rękaw i kosmetyki i jakieś nowe ubranko na wyjście ze szpitala :-)

Załączniki

• 3447701029.jpg
    3447701029.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 3455258892.jpg
    3455258892.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 35
  • podgrzewacz3.jpg
    podgrzewacz3.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 37
  • rajstopki22.jpg
    rajstopki22.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 34
  • zawieszkidosmoczka2.jpg
    zawieszkidosmoczka2.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Czy ja pisałam coś wczoraj na temat ubrankowego bana jaki sama na siebie nałożyłam?! hehe

Wczoraj na allegro nabyłam trzy śpiochy - takie na sam początek 56, ale w dobrej cenie - 45zł za trzy szt.pies.jpg

No i jeszcze bluzeczkę tunikę, ale to na przyszłe lato już - nie mogłam się oprzeć - strasznie mi się podobałapies2.jpg

Załączniki

• pies.jpg
    pies.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 59
  • pies2.jpg
    pies2.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
hahah bosmanka:p ja wczoraj jedna ręką tez odciągałam paluch wskazujący prawej reki od przycisku "kup teraz" .... wszystko przez tego vertbeudeta :p

paulinek- ja na razie zadnych kompresów ani nakładek nie kupowałam- bo za pierwszym razem kompletnie mi się nie przydaly i to były wyrzucone piniadzary....a jak będzie trzeba teraz to maz pusci się sprintem do apteki :p

Do góry