Podarowali mi go brat z bratową.
Po bratanku, a kupiła im teściowa brata. Plusem jest bardzo stabilna konstrukcja i dużo przestrzeni w gondoli. Na wiosnę/lato pewnie kupimy nieco lżejszą spacerówkę z obrotowymi kołami, ale na jesień/zimę będzie jak znalazł.
Trochę się zaoszczędzi.
reklama
die_perle
Fanka BB :)
ja tez sytrasznie lubie takie retro wózki - specjalizuje się w nich inglesina...zaraz wam zalinkuje- cudaaaaaaaaaa (za cuuuuuuuuuuuudną cene
)
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2013
najpiekniajsza i najdrozsza inglesine jaka widziałam kosztowala bagatela ok 12 tys zł
a tutaj jeszcze linka do retro wózkow robionych ręcznie w Polsce- tez sa piękne Oryginalne, ręcznie robione retrowózki przez firmę Jarfex - Retrowozki
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2013
najpiekniajsza i najdrozsza inglesine jaka widziałam kosztowala bagatela ok 12 tys zł
a tutaj jeszcze linka do retro wózkow robionych ręcznie w Polsce- tez sa piękne Oryginalne, ręcznie robione retrowózki przez firmę Jarfex - Retrowozki
ewelinkowska super zakupki, ja już do lumpka nie wchodze o nieeee, nic nie kupuje bo co chwile coś dostaje, już mam np. 5 śpiworków
daj koniecznie znać jak wózek bo jest drugi na mojej liscie wózków
joanna bardzo oryginalny i fajowy wózek lol :-)
daj koniecznie znać jak wózek bo jest drugi na mojej liscie wózków
joanna bardzo oryginalny i fajowy wózek lol :-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Dziewczyny śliczne wózki :-)
Co do wymiarów wózka to mój Skrzat ma takie
WYMIARY I WAGA WÓZKA
szerokość: 59cm
wysokość: 106cm
długość: 110cm
WAGA WÓZKA
16 kg
FOTELIK
3,5 kg
WYMIARY PO ZŁOŻENIU
szerokość: 57cm-bez kół,59cm-z kołami
długość: 93cm
wysokość: 48cm-bez kół,62cm-z kołami
A dzisiaj kupiłam parę rzeczy :-)
Dla siebie
podkłady poporodowe bella mama
Wkładki laktacyjne
Wielorazowe majki siateczkowe 2 pary (mam jednorazowe ale wolałam dokupić inne bo przy Maciusiu mi było w tamtych niewygodnie)
Osłonki na piersi do karmienia Avent

I dla Kacperka

Termometr Termometr do kąpieli wanny DELFIN kaczuszka (3447745050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. delfinek niebieski
Jeszcze pokrowiec na przewijak szt 2 przy Maciusiu nie miałam i kładłam pieluszkę flanelową ale się ślizgała więc teraz zainwestowałam http://allegro.pl/pokrowiec-frotte-na-przewijak-tanio-11-kolorow-i3427370076.htmlP'
No i jeszcze folia na nosidełko
Przy okazji podgrzewacz samochodowy
I tym sposobem z konta ubyło kolejne 170 zł ale już prawie wszystko mam jeszcze chce dokupić body na długi rękaw i kosmetyki i jakieś nowe ubranko na wyjście ze szpitala :-)
Co do wymiarów wózka to mój Skrzat ma takie
WYMIARY I WAGA WÓZKA
szerokość: 59cm
wysokość: 106cm
długość: 110cm
WAGA WÓZKA
16 kg
FOTELIK
3,5 kg
WYMIARY PO ZŁOŻENIU
szerokość: 57cm-bez kół,59cm-z kołami
długość: 93cm
wysokość: 48cm-bez kół,62cm-z kołami
A dzisiaj kupiłam parę rzeczy :-)
Dla siebie
podkłady poporodowe bella mama
Wkładki laktacyjne
Wielorazowe majki siateczkowe 2 pary (mam jednorazowe ale wolałam dokupić inne bo przy Maciusiu mi było w tamtych niewygodnie)
Osłonki na piersi do karmienia Avent

I dla Kacperka

Termometr Termometr do kąpieli wanny DELFIN kaczuszka (3447745050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. delfinek niebieski
Jeszcze pokrowiec na przewijak szt 2 przy Maciusiu nie miałam i kładłam pieluszkę flanelową ale się ślizgała więc teraz zainwestowałam http://allegro.pl/pokrowiec-frotte-na-przewijak-tanio-11-kolorow-i3427370076.htmlP'
No i jeszcze folia na nosidełko
Przy okazji podgrzewacz samochodowy

I tym sposobem z konta ubyło kolejne 170 zł ale już prawie wszystko mam jeszcze chce dokupić body na długi rękaw i kosmetyki i jakieś nowe ubranko na wyjście ze szpitala :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
tosienka88
joanna już dziś mogę Ci napisać, że wózek jest moim zdaniem bardzo fajny - specjalnie jechałam oglądać go na żywo i wygrał z innymi modelami dostępnymi w sklepie
Ewelinkowska czekam na Twoje wrażenia
Ewelinkowska czekam na Twoje wrażenia

ewelinkowska
Tosienka, już się go niedoczekuje
do 12 mają urlop - ta firma, więc pewnie do środy zdążą mi go przesłać 

Czy ja pisałam coś wczoraj na temat ubrankowego bana jaki sama na siebie nałożyłam?! hehe
Wczoraj na allegro nabyłam trzy śpiochy - takie na sam początek 56, ale w dobrej cenie - 45zł za trzy szt.
No i jeszcze bluzeczkę tunikę, ale to na przyszłe lato już - nie mogłam się oprzeć - strasznie mi się podobała
Wczoraj na allegro nabyłam trzy śpiochy - takie na sam początek 56, ale w dobrej cenie - 45zł za trzy szt.

No i jeszcze bluzeczkę tunikę, ale to na przyszłe lato już - nie mogłam się oprzeć - strasznie mi się podobała

Załączniki
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Tosienka88 ty kupilas ta nowa tapicerke do fotelika maxi cosi? I jak oceniasz?
Czy ktoras z was uzywala takich, badz podobnych silikonowych compresow laktacyjnych?
Czy ktoras z was uzywala takich, badz podobnych silikonowych compresow laktacyjnych?

Ostatnia edycja:
reklama
die_perle
hahah bosmanka
ja wczoraj jedna ręką tez odciągałam paluch wskazujący prawej reki od przycisku "kup teraz" .... wszystko przez tego vertbeudeta 
paulinek- ja na razie zadnych kompresów ani nakładek nie kupowałam- bo za pierwszym razem kompletnie mi się nie przydaly i to były wyrzucone piniadzary....a jak będzie trzeba teraz to maz pusci się sprintem do apteki
paulinek- ja na razie zadnych kompresów ani nakładek nie kupowałam- bo za pierwszym razem kompletnie mi się nie przydaly i to były wyrzucone piniadzary....a jak będzie trzeba teraz to maz pusci się sprintem do apteki