reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Zapomniałam o szczotce do włosów. Musze dopisać.
Ja patyczków nie kupuje,jestem tego samego zdania co Paulinek.
Jeśli chodzi o czyszczenie pepka to jak rodziłam Alę to trzeba było przemywać roztworem ze spirytusu. Teraz jest nowy trend. Myje się szarym mydłem a po osuszeniu psika octeniseptem.

Paulinek ja mam tylko kilka bodziaków z krótkim rękawem, reszta wszystko z długim. Ubranka fajne.
Die ja nie slyszałam o przemywaniu własnym mlekiem, jakoś nie przemawia to do mnie.

reklama
wcześniej czytnełam ze można z grzebyczka zrezygnować, ale przecież nim delikatnie wyczesuje się z włosków te skórki, łuski itp:eek: a sama szczotka to nie poradzi sobie bo jest za miekka

Die ja to narzedzie tortur wrzucilam na liste, wiec zakladam ze ktos mi w nie zainwestuje:-D

Co do swojego mleka to cos mi sie o uszy obilo, ale ja tam wole sol fizjologiczna.

Pieknaszyszunia chodzi ci o ciemieniuche?

szyszunia z ciemienisuzka naoliwkowana swietnie radzi sobie wlasnie szczoteczka- grzebykiem bym maleństwa nie molestowala zwłaszcza na jeszcze niezrosnietej czaszce

ps. a co do naturlanych dodtakow anty ciemieniuszce i suchej skorze- ja polecam wywar zsiemienia lnianego- rewelacyjny- mloda była przenoszona wiec miała trochę sucha skore z która sobie nie radzily żadne komstyki- polecono mi ugotować kisiel z siemienia- i dodwalc lyzczke die do kapieli- jak reka odjal- rewelacja- skora jak aksamit zadnej ciemieniuchy zerow wypryskow i to już po 2 kapieli

DSC_0206.jpgDSC_0207.jpgDSC_0208.jpg To kombinezonik na zime wylicytowany na allegro, dwa przescieradelka i kosmetyki.

Ostatnie zakupki zlece do zrobienia w PRIMARKU :)

Załączniki

• DSC_0117.jpg
    DSC_0117.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0206.jpg
    DSC_0206.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0207.jpg
    DSC_0207.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0208.jpg
    DSC_0208.jpg