reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dziewczyny widzię ze u was wyprawki ciąg dalszy i coraz fajniejszze rzeczy
ewelinkowska ta sukienka rozbraja
ewelinkowska ta sukienka rozbraja
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Oskaa to moja kolejna pozycja na liscie
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Udalo mi sie tez dzisiaj zrobic zakupy i zlozyc liste z wyprawka w sklepie dzieciecym. Jutro postaram sie cos wkleic.
Sliczna ta grafitowa sukieneczka, ale mam pytanie, bo widze ze kupujecie duzo z krotkim rekawem. Niby mozna ubrac bodziaka z dlugim pod spod, no ale jednak, nie lepiej z dugim? Kurcze z dziewczynkami nie mam doswiadczenia, ale dla chlopca na pazdziernik z krotkim bym nie kupila nic (moze poza bodziakami).
Sliczna ta grafitowa sukieneczka, ale mam pytanie, bo widze ze kupujecie duzo z krotkim rekawem. Niby mozna ubrac bodziaka z dlugim pod spod, no ale jednak, nie lepiej z dugim? Kurcze z dziewczynkami nie mam doswiadczenia, ale dla chlopca na pazdziernik z krotkim bym nie kupila nic (moze poza bodziakami).
tosienka88
Fajnie, że temat zszedł na pralki, bo przymierzam się do zakupu - tyle tylko, że we wrześniu, bo będą przeceny. Nnatalie i Oska zgłoszę się po dokładne info do Was o tych buble czy jak im tam
die_perle
szyszunia ja mam chyba wszytkie akcesoria :higieny" domu z viledy- i generalnie polecam- faktycznie suszarki sa przemyślniejsze- i dużo trwaldsze niż " no name" deska do prasowania jest bardzo fajna- ja mam taka podłaczana do kontaktu- z taką wajhą która ułatwia składania i rozkładania z regualcja wysokość deski- polecam, miotle z gąbką, zmiotki oraz wiadro z "mopem" tez polecam z viledy.
suszara vileda Wäschetrockner Viva Dry Max - Lidl Deutschland - lidl.deszczotka do zamiatania- bije na łeb wszystkie tradycyjne szczotki imo vileda Superfeger Classic mit Teleskopstiel - Lidl Deutschland - lidl.dedeska vileda Bügeltisch Viva Express Comfort + - Lidl Deutschland - lidl.de
wiadra z mopem do mycia nie mogę znaleźć takiego jak ja mam.
suszara vileda Wäschetrockner Viva Dry Max - Lidl Deutschland - lidl.deszczotka do zamiatania- bije na łeb wszystkie tradycyjne szczotki imo vileda Superfeger Classic mit Teleskopstiel - Lidl Deutschland - lidl.dedeska vileda Bügeltisch Viva Express Comfort + - Lidl Deutschland - lidl.de
wiadra z mopem do mycia nie mogę znaleźć takiego jak ja mam.
Witajcie.
Co do Viledy to mam tą suszarkę co Die wstawiła, no i mam wiadro i mopa tego podłużnego Deskę do prasowania mam najtańszą z Reala i jakoś się sprawuje
Pralka.....mój się uparł na Bosch i już ją użytkuję kilka lat, mam tą z mniejszym wsadem. Fajnie że ma sygnał informujący o zakończeniu pracy, z funkcji opóźniania pranie jeszcze ani razu nie skorzystałam.
Co do Viledy to mam tą suszarkę co Die wstawiła, no i mam wiadro i mopa tego podłużnego Deskę do prasowania mam najtańszą z Reala i jakoś się sprawuje
Pralka.....mój się uparł na Bosch i już ją użytkuję kilka lat, mam tą z mniejszym wsadem. Fajnie że ma sygnał informujący o zakończeniu pracy, z funkcji opóźniania pranie jeszcze ani razu nie skorzystałam.
die_perle
dziewczyny wiem ze dużo z was już ma zakupione środki do pilegnacji i higieny siebie i malucha- ja tylko kosmetyki kupiłam dla dziecka (jeszcze musze dokupić tylko krem na wiatr i mroz) ale dalje nie wiem co jeszcze ;/ wczoraj kupiłam tez w lildu taka lampke z poswiata do kontaktu żeby łatwiej było karmic i mieć oko na gorcha przez pierwszy miesiąc - cobym się niestresowala ze go niedokładnie widze w coy czy oddycha itp.
i tak mysle co tam jeszcze trzeba..jakies waciki? patyczki do uszkow , te odcigarke do noska-aspirator chyba się to zwie...husteczki...jeju co jeszcze??
i tak mysle co tam jeszcze trzeba..jakies waciki? patyczki do uszkow , te odcigarke do noska-aspirator chyba się to zwie...husteczki...jeju co jeszcze??
reklama
Die ja mam cały zestaw do pielęgnacji (nożyczki, obcinacz, mała gruszka, szczotkę i grzebyk, termometr i pilniczki) kupiłam z Fryda ten jak to się tam zwie aspirator do nosa, szczota do mycia butelek, waciki do uszu.
Piszą jeszcze o jałowych gazikach. Za dużo też nie kupuję, bo na cholerę mi jak coś to sklepy są otwarte.
Piszą jeszcze o jałowych gazikach. Za dużo też nie kupuję, bo na cholerę mi jak coś to sklepy są otwarte.