reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

amethyst właśnie obejrzałam twoje linki. Ja mam dom w nowoczesnym stylu, ale te nowoczesne łóżeczka właśnie mi się nie podobają..ale to dobrze,bo ceny widzę PIĘKNE:)
Bardzo fajne to pierwsze z szufladką!

reklama
amethyst ja też koniecznie chcę mieć łóżeczko z kołyską. Te nowoczesne bardzo mi się podobają, ale po pierwsze cena powala, a po drugie nie na długo to starczy, bo one jakieś takie krótkie i dziecko z tego wyrośnie. Z łóżeczek to już upatrzyłam sobie:

[FONT=&quot]http://allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym-wyposazeniem40wzorow-i3080985657.html[/FONT]

Bardzo fajne to łóżko dostawne! Ja podobnie jak żabcia maiłam kosz Mojżesza i świetnie mi się sprawdził, Maja spała w nim 9 miesięcy :happy2: Osobiście nie wyobrażam sobie żeby noworodek spał w innym pokoju...

Antiope zainspirowałaś mnie tym łóżeczkiem :)

nad dostawnym też się zastanawiam, bo znajomi mieli- korzystali tylko przez 6 miesięcy, bo potem chcieli żeby dziecko już spało u siebie, ale bardzo zadowoleni z funkcjonalności owego :)

my mamy kołyske i pewnie bedzie przy nas dopoki nie zacznie sie samo dziecko podnosic (corka miała 6miesiecy jak sama siadała) a łózko po córce będzie czekac w pokoju :)
ja osobiscie nie wyobrażam sobie aby na początku maluch spał w innym pokoju -może dlatego ze zawsze wszystko pod kontrolą, kazdy zły oddech każde stękniecie słysze przez sen i zaraz się budze - córka miała czasami bezdech wiec lepiej aby było obok :)

Dżaga ja też nie jestem za tym, żeby noworodek spał w innym pokoju, bo to nie jest zbyt wygodne dla rodziców. Ja myślałam, żeby przenieść dziecko do innego pokoju koło roku.

Antiope, twoje łóżeczko bardzo fajne, ale mnie na początek bardziej przekonują jednak takie małe kołyski (choć zdaję sobie sprawę z konieczności podwójnego zakupu). Wydaje mi się, że jednak jest wygodniej, np. w nocy wyciągać z niej noworodka do karmienia.

A tak w ogóle, co myślicie o adapterach na pasy do samochodu? Macie / będziecie kupować?

Ostatnia edycja:
reklama
amethyst ja to łóżeczko wybrałam ze względów finansowych: ma wszystko czego potrzebuję, a cena jest naprawdę przystępna.
A co to są adaptery na pasy? Po co to?

Do góry