reklama
Antiope
Fanka BB :)
amethyst ja też koniecznie chcę mieć łóżeczko z kołyską. Te nowoczesne bardzo mi się podobają, ale po pierwsze cena powala, a po drugie nie na długo to starczy, bo one jakieś takie krótkie i dziecko z tego wyrośnie. Z łóżeczek to już upatrzyłam sobie:
[FONT="]http://allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym-wyposazeniem40wzorow-i3080985657.html[/FONT]
[FONT="]http://allegro.pl/2w1-kolyska-lozeczko-z-pelnym-wyposazeniem40wzorow-i3080985657.html[/FONT]
Julianna*
szczęśliwa :)
Bardzo fajne to łóżko dostawne! Ja podobnie jak żabcia maiłam kosz Mojżesza i świetnie mi się sprawdził, Maja spała w nim 9 miesięcy Osobiście nie wyobrażam sobie żeby noworodek spał w innym pokoju...
Antiope zainspirowałaś mnie tym łóżeczkiem
nad dostawnym też się zastanawiam, bo znajomi mieli- korzystali tylko przez 6 miesięcy, bo potem chcieli żeby dziecko już spało u siebie, ale bardzo zadowoleni z funkcjonalności owego
nad dostawnym też się zastanawiam, bo znajomi mieli- korzystali tylko przez 6 miesięcy, bo potem chcieli żeby dziecko już spało u siebie, ale bardzo zadowoleni z funkcjonalności owego
Dżaga
Fanka BB :)
my mamy kołyske i pewnie bedzie przy nas dopoki nie zacznie sie samo dziecko podnosic (corka miała 6miesiecy jak sama siadała) a łózko po córce będzie czekac w pokoju
ja osobiscie nie wyobrażam sobie aby na początku maluch spał w innym pokoju -może dlatego ze zawsze wszystko pod kontrolą, kazdy zły oddech każde stękniecie słysze przez sen i zaraz się budze - córka miała czasami bezdech wiec lepiej aby było obok
ja osobiscie nie wyobrażam sobie aby na początku maluch spał w innym pokoju -może dlatego ze zawsze wszystko pod kontrolą, kazdy zły oddech każde stękniecie słysze przez sen i zaraz się budze - córka miała czasami bezdech wiec lepiej aby było obok
Antiope, twoje łóżeczko bardzo fajne, ale mnie na początek bardziej przekonują jednak takie małe kołyski (choć zdaję sobie sprawę z konieczności podwójnego zakupu). Wydaje mi się, że jednak jest wygodniej, np. w nocy wyciągać z niej noworodka do karmienia.
A tak w ogóle, co myślicie o adapterach na pasy do samochodu? Macie / będziecie kupować?
A tak w ogóle, co myślicie o adapterach na pasy do samochodu? Macie / będziecie kupować?
Ostatnia edycja:
reklama