reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Dziewczyny super zakupy :-)

die extra ciuszki mam nadzieję że i do mojego lidla dojdzie taka lidlowa kolekcja :-)

Pannacotta ja żadnej komody kąpielowej nie kupuję mam zwykłą wanienkę 102 cm i ona mi była przy Maciusiu wystarczająca nawet stelaża nie miałam :-) Taka komoda kąpielowa to moim zdaniem strata kasy, skoro masz wanienkę i osobno kupiłaś komodę z przewijakiem.

reklama
Pannacotta ja dostałam zwykły stelaż pod dużą (102cm) wanienkę. Taka komoda wygląda ładnie ale chyba jednak to jest mało funkcjonalne. Już widzę jak do tych wszystkich przegródek wlewa się woda, piana... I potem to czyścić... Poza tym te wanienki są krótkie.

Jeszcze jutro jadę po używane wiaderko tummy tub, więc spróbujemy i takiej kąpieli ;)
[video=youtube;4Hnonw1jZDo]https://www.youtube.com/watch?v=4Hnonw1jZDo[/video]

Die fajowe te bodziaki!!!

Jeśli natomiast chodzi o komodę do przewijania to ja kupuję tą zwykłą białą z IKEIMALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA i do niej zrobię sobie po prostu nadstawkę na patencie osoby, która kiedyś coś takiego chciała na gumtree sprzedać.
Zobacz załącznik 573882Zobacz załącznik 573883Zobacz załącznik 573884Zobacz załącznik 573885

W ten sposób będę mieć wyższą niż wszystkie standardowe komody z przewijakami :) Koleżanka ma komodę z VOX Komoda do Pokoju Dziecięcego (Szary / Kremona) - Komody - Typy Mebli - Meble VOX, która ma 102cm i było mi przy niej mega wygodnie :)

Ja tam komody nie kupuje, tylko łóżeczko i przewijak na łóżeczko.
Die ślicznie bodziaki, też mam nadzieję że i u nas zaraz będą.
Wchodzę na ofertę Lidla niemieckiego i śliczne rzeczy mają, nic u nas nie widziałam. Taki śpiworek by mi się przydał i staniki do karmienia.

Ostatnia edycja:
Sony ja bym sie nie ludzila ze i u nas beda niestety :-( ale prawda die sliczne.
Ja juz kupilam przewijak na wyrko takze to tez mam z glowy zreszta miejsca bym nie miala na stojak czy komode.

Ja po prostu wymiękam jak widzę te ceny w niemieckim lidlu. Ile bym dała żeby u nas w Polsce tak było :(

Dżaga ja bym musiała teścia wysłać haha :-D już widzę jego minę jak go proszę o staniki do karmienia :-D die fajne body :)

Długo myślałam nad torbą do wózka, chciałam tą z x-landera ale cena 169 zł mnie przerażała. Znalazłam taką z BabyOno i zamówiłam :) może nawet do szpitala mi posłuży. Taka zwykła, ale i do samolotu ponoć wymiarami pasuje jako bagaż podręczny. Chociaż w samolocie pewnie nie wykorzystam.
torba babyono.jpgTORBA WIELOFUNKCYJNA:

• przydatna jako torba dla mamy do szpitala
  • niezastąpiona na spacerze, wypadach na basen czy na zajęcia z dzieckiem
  • idealna w podróży i podczas dłuższej wizyty u dziadków
  • wymiary zgodne z obowiązującymi wytycznymi bagażu podręcznego linii lotniczych
  • liczne, duże i niezwykle pojemne kieszenie
  • boczne paski umożliwiające zamocowanie torby do wózka
  • wykonana z lekkiej i łatwej w czyszczeniu mikrofibry

Załączniki

• torba babyono.jpg
    torba babyono.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry