reklama
ewelinkowska
Fanka BB :)
Dziewczyny, zobaczcie co znalazlam...
Dzienniczek dla mam Maluszka Czas - Plan Aktywności dzień po dniu
może to być fajną pamiątką dla Dziecka kiedyś...
Dzienniczek dla mam Maluszka Czas - Plan Aktywności dzień po dniu
może to być fajną pamiątką dla Dziecka kiedyś...
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Bosmanka ja mam taka wanienke-kubel, ale u nas kompletnie sie nie sprawdzila. Kupilam zwykla i bylo ok. Teraz tez sprobuje najpierw z kublem i zobaczymy.
A torby podobaja mi sie z Oilily, jedynie cenowo troche mniej.
np taka
A torby podobaja mi sie z Oilily, jedynie cenowo troche mniej.
np taka
Fajna rzecz kupiłam ją już dawno temu, ale dałam koleżance na prezent Więc czeka mnie powtórny zakup.
Znalazłam jeszcze podobny Dzienniczek Dnia i Nocy Maluszka niebieski - MamaGama: SPRAWDZONE i przydatne akcesoria dla mam i dzieci. jest troszkę większy
Znalazłam jeszcze podobny Dzienniczek Dnia i Nocy Maluszka niebieski - MamaGama: SPRAWDZONE i przydatne akcesoria dla mam i dzieci. jest troszkę większy
agnieszkaala
Die super te bodziaki i podkoszulek.
Ewelinkowska,Bosmanka nie wiedziałam, że są gotowe dzienniczki. Ja takie informacje pisałam w zwykłym zeszycie A4. Super sprawa. Musze przyjaciółke poprosić, żeby mi taki zrobiła.
Ja przewijaka ani komody kąpielowej nie posiadam. Uważam, że to strata kasy. Ja mam zwykłą wanienke,ale tą większą. Nawet stojaka już niemam. Miałam,ale wydawał mi się nie stabilny i wolałam wanienke kłaść na stole lub krzesłach. Torbę miałam w zestawie z wózkiem, czerwona.
Ja jestem na kupnie fotelika dla Filipa. Może dzisiaj uda mi się wygrać aukcje to się pochwale.
Ewelinkowska,Bosmanka nie wiedziałam, że są gotowe dzienniczki. Ja takie informacje pisałam w zwykłym zeszycie A4. Super sprawa. Musze przyjaciółke poprosić, żeby mi taki zrobiła.
Ja przewijaka ani komody kąpielowej nie posiadam. Uważam, że to strata kasy. Ja mam zwykłą wanienke,ale tą większą. Nawet stojaka już niemam. Miałam,ale wydawał mi się nie stabilny i wolałam wanienke kłaść na stole lub krzesłach. Torbę miałam w zestawie z wózkiem, czerwona.
Ja jestem na kupnie fotelika dla Filipa. Może dzisiaj uda mi się wygrać aukcje to się pochwale.
persefona
ewelinkowska, bosmanka fajne te kalendarze/dzienniki. Ja do synka na chrzest dostałam taki -> Album mojego dziecka Chłopiec - Elle Mendenhall : Inne : Albumy : Cud.pl i jest super!
Dżaga torba bardzo ładna J Paulinek, Sony wasze również J
die_perle śliczne te lidlowskie zakupy J
To i ja pochwalę się moimi zakupowymi łupami
Dżaga torba bardzo ładna J Paulinek, Sony wasze również J
die_perle śliczne te lidlowskie zakupy J
To i ja pochwalę się moimi zakupowymi łupami
Załączniki
-
20130725_092603.jpg58,7 KB · Wyświetleń: 83
-
20130725_092630.jpg58,5 KB · Wyświetleń: 59
-
20130725_092833.jpg68,1 KB · Wyświetleń: 69
-
20130725_092917.jpg59,3 KB · Wyświetleń: 85
-
20130725_093025.jpg59,7 KB · Wyświetleń: 60
-
20130725_093656.jpg61 KB · Wyświetleń: 63
-
20130725_093720.jpg66,1 KB · Wyświetleń: 63
-
20130725_093802.jpg60,3 KB · Wyświetleń: 59
-
20130725_093845.jpg62,1 KB · Wyświetleń: 53
-
20130725_093909.jpg65,4 KB · Wyświetleń: 53
persefona
agnieszkaala
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Dziewczyny fajne zakupy.
Persefona mnie to zawsze ogarnia jakas niezrozumiala roztalgia jak ogladam rzeczy dla chlopcow. Mnie jakos nadal dziwnie jak sie kieruje na dzial dla dziewczynek. Przyzwyczajenie druga natura?
Persefona mnie to zawsze ogarnia jakas niezrozumiala roztalgia jak ogladam rzeczy dla chlopcow. Mnie jakos nadal dziwnie jak sie kieruje na dzial dla dziewczynek. Przyzwyczajenie druga natura?
reklama
Persefona śliczne ciuszki.
Agnieszkaala też się nad Cabriofix zastanawiałam, ale że była fajna licytacja na Pebble to mam go Ile dałaś?
Bosmanka już kiedyś oglądałam te dzienniczki, mam nadzieję że taki dostanę Koleżance kupiłam album noworodka, też fajna rzecz. O taki Odcisk Bobasa - Album Pierwszego Roku, produkcja: Odcisk Bobasa - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand
Paulinek fajna torba, tylko mnie do wózka takie kwiatowe by nie pasowały. Jak będzie następna dziewczynka to będę szaleć
Agnieszkaala też się nad Cabriofix zastanawiałam, ale że była fajna licytacja na Pebble to mam go Ile dałaś?
Bosmanka już kiedyś oglądałam te dzienniczki, mam nadzieję że taki dostanę Koleżance kupiłam album noworodka, też fajna rzecz. O taki Odcisk Bobasa - Album Pierwszego Roku, produkcja: Odcisk Bobasa - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand
Paulinek fajna torba, tylko mnie do wózka takie kwiatowe by nie pasowały. Jak będzie następna dziewczynka to będę szaleć