Ja mam zamiar dziecku sama prowadzić taki album Na kartkach brystolu będę umieszczać zdjęcia, koperty na różności, opisy... Będę robić dziurkaczem dziurki i z czasem złączę sznurkiem wraz z okładką z tekturki Gromadzę sobie już teraz jakieś papiery, naklejki, tekturki Będzie wspaniały prezent na 18 urodziny
reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Sony wyszlo mi z przesyłką 230zł. Ja jestem fanką fotelików maxi cosi i mam nadzieje, że i ten się równie dobrze spisze jak Ali 2 poprzednie z tej firmy.
tosienka88
To ja jeszcze lepiej - zostawiłam sobie welon ślubny. Jak Ktosiek okaże się Dziewczynką będzie jak znalazł za jakieś 20parę lat
A ja na razie wszystkie zdjęcia z USG wklejam do zeszytu i tak teraz mi podsunęłyście, że będę mogła zapisywać te różności. Sama sobie prowadzę księgę małżeńską, łącznie z 5letnim okresem chodzenia ze sobą - opisuję ważniejsze wydarzenia, nasze podróże. Fajna sprawa
A ja na razie wszystkie zdjęcia z USG wklejam do zeszytu i tak teraz mi podsunęłyście, że będę mogła zapisywać te różności. Sama sobie prowadzę księgę małżeńską, łącznie z 5letnim okresem chodzenia ze sobą - opisuję ważniejsze wydarzenia, nasze podróże. Fajna sprawa
Pannacota
Dziewczyny, a ja dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam duużo rzeczy: 3x pościel Feretti (używane, ale stan idealny), 1x pościel nową, prześcieradełko, koc, wanienkę ze stelażem, termometr kąpielowy, materac kokos gryka Danpola ze zdejmowanym pokrowcem, przewijak miękki na ta komodę z przewijakiem, kilka ciuszków w Pepco... 500zł poszłoooo.... wszystko beżowo- brązowe w sumie pościele Feretti niestety z dodatkami niebieskiego, ale to najwyżej poczekają na chłopca, szczególnie ta jedna z ochraniaczem jest typowo chłopięca. Pierwsza to giraffe blue, druga jungle, trzecia rabbit
A zostało mi jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle do kupienia, że szok.... Zrobiłam listę to się przeraziłam, końca nie widać.
A zostało mi jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle do kupienia, że szok.... Zrobiłam listę to się przeraziłam, końca nie widać.
Załączniki
-
P7253533.jpg20,2 KB · Wyświetleń: 53
-
P7253532.jpg16,5 KB · Wyświetleń: 46
-
P7253531.jpg11,6 KB · Wyświetleń: 50
-
P7253530.jpg17,3 KB · Wyświetleń: 49
-
P7253529.jpg24,6 KB · Wyświetleń: 52
-
P7253528.jpg20 KB · Wyświetleń: 49
-
P7253527.jpg23,3 KB · Wyświetleń: 48
-
P7253526.jpg12,9 KB · Wyświetleń: 45
-
P7253525.jpg19,5 KB · Wyświetleń: 48
Pannacota
No i dobrze przecież nie musi wszystko być różowe, mi czapeczka króliczka nie przeszkadza, że jest niebieska czy słoniki na drugiej. No tylko ta jedna jest cała niebieska więc trochę lipa, ale te używane i tak są tylko na czas wyprania nowej więc nie ma problemu. Ja wręcz nie lubię różu i body różowe kupiłam tylko dlatego, że mama ględziła, że coś różowego MUSI BYĆ
Pieknaszyszunia
od jutra w Rossmannie krem sudokrem w promocji ;-)
reklama