reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Sony super łóżeczko i komplet też fajny

Ja chciałam kupić koniecznie łóżeczko z szufladą bo mam małe mieszkanie i mało miejsca ale dostaje nowe od siostry mojego D. ( bo jej 3 miesięczna córka w nim nie chce spać), a że nie ma szuflady, to zaopatrzyłam się w pokrowiec na pościel taki pod łóżko, jest od wczoraj w biedronce po 5 zł, są różne rozmiary, także będę tam trzymać zapasową pościel, poduszkę czy jakieś duperela

reklama
Deli fajne ciuszki zwłaszcza ten sweterek.
Tosienka super kolyska, a cena rewelacyjna, tylko pozazdrościć okazji.
Sony, a nie wszyscy dostają becikowe???? Ja byłam przekonana, że wszyscy:szok: Ładne to łóżeczko.
Landryna zgadzam sie z Tobą, że ceny powalają. Nastąpiła znaczna podwyżka przez te 4 lata jak Ale rodziłam.

No niestety Agnieszkaala, zmieniły się zasady przyznawania becikowego od początku tego roku :)
Od 1 stycznia 2013 r. żeby otrzymać becikowe nie wystarczy już wylegitymować się zaświadczeniem od ginekologa. Jeśli się okaże, że dochód w twojej rodzinie wynosi więcej niż 1.922 zł netto w przeliczeniu na osobę, becikowe na dziecko się nie należy!

Dzisiaj korzystając z oferty limango zakupiłam:

termometr bezdotykowy
petit1.jpg

sterylizator mikrofalowy
petit2.jpg
podgrzewacz do butelek :)

petit3.jpg

Załączniki

• petit1.jpg
    petit1.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 24
  • petit2.jpg
    petit2.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 22
  • petit3.jpg
    petit3.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 18
Kamcia ja lozeczko juz mam stoi nie zlozone. Wozek w sierpniu do odebrania ii do doplacenia.
Pieluch mam az dwie paczki i to jedynek. Z ciuszkow musze kupic na 56, pajacy wogole nie mam :/ jeszcze troche sie znajdzie do kupienia ale z tych drozszych to chyba wszystko zalatwione.

reklama
Bosmanko, fajne zakupy. :) Mam podobny termometr. Dotychczas dwa razy zamawiałam w Limango. Jestem jak na razie zadowolona. Można upolować coś porządnego i dobrej marki.

Landrynka, słodkie paputki, mój facet ostatnio mówił, że takie chciałby gdzieś kupić syneczkowi. :)

Do góry