reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Sony super łóżeczko i komplet też fajny

Ja chciałam kupić koniecznie łóżeczko z szufladą bo mam małe mieszkanie i mało miejsca ale dostaje nowe od siostry mojego D. ( bo jej 3 miesięczna córka w nim nie chce spać), a że nie ma szuflady, to zaopatrzyłam się w pokrowiec na pościel taki pod łóżko, jest od wczoraj w biedronce po 5 zł, są różne rozmiary, także będę tam trzymać zapasową pościel, poduszkę czy jakieś duperela

reklama
Deli fajne ciuszki zwłaszcza ten sweterek.
Tosienka super kolyska, a cena rewelacyjna, tylko pozazdrościć okazji.
Sony, a nie wszyscy dostają becikowe???? Ja byłam przekonana, że wszyscy:szok: Ładne to łóżeczko.
Landryna zgadzam sie z Tobą, że ceny powalają. Nastąpiła znaczna podwyżka przez te 4 lata jak Ale rodziłam.

No niestety Agnieszkaala, zmieniły się zasady przyznawania becikowego od początku tego roku :)
Od 1 stycznia 2013 r. żeby otrzymać becikowe nie wystarczy już wylegitymować się zaświadczeniem od ginekologa. Jeśli się okaże, że dochód w twojej rodzinie wynosi więcej niż 1.922 zł netto w przeliczeniu na osobę, becikowe na dziecko się nie należy!

Dzisiaj korzystając z oferty limango zakupiłam:

termometr bezdotykowy
petit1.jpg

sterylizator mikrofalowy
petit2.jpg
podgrzewacz do butelek :)

petit3.jpg

Załączniki

• petit1.jpg
    petit1.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 22
  • petit2.jpg
    petit2.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 19
  • petit3.jpg
    petit3.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 15
Kamcia ja lozeczko juz mam stoi nie zlozone. Wozek w sierpniu do odebrania ii do doplacenia.
Pieluch mam az dwie paczki i to jedynek. Z ciuszkow musze kupic na 56, pajacy wogole nie mam :/ jeszcze troche sie znajdzie do kupienia ale z tych drozszych to chyba wszystko zalatwione.

reklama
Bosmanko, fajne zakupy. :) Mam podobny termometr. Dotychczas dwa razy zamawiałam w Limango. Jestem jak na razie zadowolona. Można upolować coś porządnego i dobrej marki.

Landrynka, słodkie paputki, mój facet ostatnio mówił, że takie chciałby gdzieś kupić syneczkowi. :)

Do góry