reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

koreczek ja uważam że te spodenki sa bardzo fajne. Moja kuzynka stwierdzila że nie sa praktyczne bo drażnią pepek, ale on szybko odpada więc na początek śpiochy a potem te półśpiochy :)

landrynka te zielone spodenki i kaftanik i te fioletowe to pisało dla chłopcka i
S jak zamawiałam mówil ze ale to dla chlopca a ja mowie że no i co z tego, nigdzie nie ma napisane że dla chłopca a nie chce mieć różowych landrynek w domu ;)

reklama
nnatalie fajne zakupy :) ja mam na razie jeden kombinezon, na drugi czekam z allegro a 3ci licytuje w sumie nie wiem czy potrzebnie ale moja cena to 10 zł więc jak wygram to i tak dobrze :D
żabcia dobre zakupy, ja własnie już pomału myślę o butelkach, smoczkach itp i dalej nie wiem czy avent czy tt

A ja wierna Aventowi tylko kształt zmieniłam dla Okruszka :-) Maciuś ma te starsze a niunio będzie miał te nowsze :-)
TT jakoś mnie nie przekonują nie wiem czemu nie mogę się przełamać a są fajne promocje na nie.

żabcia ale zakupy...

Edit:
Natalie oj no... zielone to zielone... a co ty masz do landrynek:pPP
Słodkie i do tego smaczne... do ciuckania:p hehehe

Ostatnia edycja:
Wczoraj przyszła błyskawiczna paczka ze sklepu Pati i Maks. Pudło ogromne, że mogłabym śmiało do niego wskoczyć. :) Wszystko ważyło 10 kg, a za przesyłkę kurierską DPD zapłaciłam tylko 15 zł. Jak wcześniej pisałam, jestem zadowolona ze sklepu, bo kontakt jest bardzo dobry - mail i telefon. Realizacja błyskawiczna. Ceny dużo niższe niż w normalnym sklepie, prawie hurtowe. Przy takich wielkich zakupach jednak wolę skorzystać ze sklepu niż Allegro, bo mam pewność, że się nie pogubię w zamawianiu. :)

Przyszły wczoraj:

- fioletowa wanienka Tega 86 cm (ma od razu termometr paskowy, ale wzięłam dodatkowo normalny) - 19,90
Wanna z termometrem Safari Tega - Wanienki i wiaderka do kąpieli • Pati i Maks

- stojak Tega do wanienki - 39,90
Stojak pod wannę 86/102cm DM-001 Tega - Stojaki pod wanienkę • Pati i Maks

- gąbeczka do kąpieli Mini pod maluszkowe plecki - 9,90
Gąbka - podkład do wanny Badum - Foteliki i maty do kąpieli • Pati i Maks

- suszarka do butelek i smoczków - 26,90
Suszarka do butelek 92400 KidsKit - Butelki dla niemowląt • Pati i Maks

- termometr kąpielowy "Stateczek" Canpol - 5,90
Termometr kąpielowy Statek 2/783 Canpol - Canpol - Termometr kąpielowy • Pati i Maks

- herbatka ziołowa Bocianek (na laktację) Medela - 7,90
Herbatka ziołowa Bocianek express 40g Medela - Herbatki • Pati i Maks

- wielorazowe majtki siateczkowe BabyOno - 7,90
Wielorazowe majtki siateczkowe 503 BabyOno - Majtki poporodowe • Pati i Maks

- krem Linoderm z alantoniną - 8,90
Krem z alantoiną 50ml Linoderm plus - Ziołolek - Kremy • Pati i Maks

- płyn do płukania Dzidziuś - 6,90
Płyn do płukania 750ml Dzidziuś - Pollena Ostrzeszów - Płyny do płukania • Pati i Maks

- wiaderko na tetrowe pieluszki - 16,90
Wiaderko na pieluchy Hippo 1801 OKT - Pojemniki na pieluchy • Pati i Maks

- kosz na zużyte pieluszki Angelcare + wkład - 59,90 + 27,90
Pojemnik na pieluchy Captiva AngelCare - Pojemniki na pieluchy • Pati i Maks

Wkład do pojemnika AngelCare Captiva - Pojemniki na pieluchy • Pati i Maks

- nieprzemakalne prześcieradło z gumką antyalergiczne - 29,90
Prześcieradło z gumką nieprzemakalne Bobas - Prześcieradła • Pati i Maks

- osłonki TT na sutki - 13,90
Osłonki na sutki 42301671 Tommee Tippee - Osłonki na sutki • Pati i Maks

Poniżej zdjęcia zakupów. :) Tata pomógł mi znieść pudło do pokoju w piwnicy, gdzie chłodno. Wolę chronić rzeczy (zwłaszcza kosmetyki) od tych upałów.

100_6311.jpg 100_6312.jpg 100_6313.jpg100_6315.jpg 100_6316.jpg 100_6318.jpg100_6319.jpg 100_6320.jpg

Załączniki

• 100_6311.jpg
    100_6311.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_6312.jpg
    100_6312.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 100_6313.jpg
    100_6313.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_6315.jpg
    100_6315.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 52
  • 100_6316.jpg
    100_6316.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 100_6318.jpg
    100_6318.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_6319.jpg
    100_6319.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 54
  • 100_6320.jpg
    100_6320.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Dziewczyny, pomocy!:-)

Wczoraj mój szanowny mąż wyszukał żonce wózek w groszki:
Wózek dziecięcy 3x3 X6 Zagma + fotel sam.+ pompa (3348884555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A że ja retro babka, to te grochy mnie oczarowały...ale później zaczęłam się zastanawiać...co to za firma? Czy ten wózek będzie odpowiedni? Bo przecież kolory czerni i bieli nie są praktyczne...
Czy w ogóle spotkałyście się z tym oto modelem? i jeszcze ta cena...czy coś tak taniego może być dobre? hmmm...dużo pytań :)

My oczywiście już sobie wybraliśmy wózek, wszystko było ustalone a tu mężuś wyskakuje z czymś takim i mnie zastrzela na wejściu :-D

Do góry