reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

No takie małe szaleństwo. :) Ale w sumie na tym zakończyłam wielkie zakupy - tak sobie rozłożyłam wydatki, by w sierpniu zaoszczędzić na szkołę rodzenia, bo chyba zdecyduję się na wariant prywatny w domu przez moje komplikacje. Tak w spokoju i ciszy wezmę kilka lekcji, bo muszę dużo leżeć. Pozostał jeszcze materacyk i "pierdółki", ale to już pewnie zapewni mama z bratem i jego rodziną. :)

reklama
Też oglądałam wózeczki i teraz znów mętlik... Podobał mi się zawsze Maxi Cosi Mura i na początku ciąży byłam pewna, ze jak chłopczyk będzie to go kupię i teraz mi się przypomniał ten wózeczek ;-).

Ewelinkowska nei znam tego wózka, ale nie jest powiedziane, ze tańszy znaczy gorszy, bo jest wózek za ponad 3000 (nie pamiętam teraz nazwy na szybko) i szczerze powiem opinie ma straszne.

Wczoraj odebrałam kombinezonik od koleżanki zimowy nieużywany jest piękny i akurat rozmiar 68 czyli w sam raz na bąbla.

No właśnie, ja też mam mętlik bo wybraliśmy
SEVILLA CAMARELO 3w1 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY +GRATIS@ (3345059459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

później mąż zaczął trochę szukać i znaleźliśmy bardzo podobny do tego sevilla:
CARERA jak SEVILLA 3w1 CAMARELO+GRATISY NOWOŚĆ (3351819971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w kolorze nr 11 beże i brązy

a poźniej wyszukał ten:
ZAGMA X6 3w1 KOLEKCJA 2013 + PARASOL + 4 x POMPA (3362222717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szukam opinii o nim ale jest ich bardzo mało. Chyba będziemy musieli trochę pojeździć po sklepach, bo w ciemno na pewno nie kupię :)

napiszcie mi które Waszym zdaniem najlepiej się prezentują :) bo ja na pewno już nie puszczę męża na kompa w poszukiwaniu wózków :-D

Joanna153 ale zakupy! Super!! widzę ze wcale nie takie drogie te rzeczy wszystkie ;) hmmm chyba popatrze sobie co maja na tej stronie skoro polecasz:) a na paczkę ile czekałas?

Ewelinkowska ale super ten wózek;) fajne grochy! Firmy niestety nie znam więc nie doradze, ale napewno sa jakieś opinie w internecie na temat tego wózka więc poszukaj:)
Jak mam byc szczera to ten drugi najbardziej mi sie podoba :) no i ten w grochy!

deli mnie zawsze podobały sie bardziej wozki maxi cosi niż mura;) ale to moje zdanie;)

A ja mam dylemat z lozeczkiem... Podobają mi sie białe i coraz bardziej chce kupić białe łóżeczko ale moja mama ciagle powtarza ze będzie szybko brudne, zzolknie od slonca i kazdy bedzie dotykac, no i juz nie wiem bo metlik mi robi:/
A podobają mi sie te modele:

image.jpg

image.jpg
To drugie chyba bardziej mnie przekonuje bo ma szuflade w zestawie;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 98
  • image.jpg
    image.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 108
Ewelinkowska!!!! Ale bombowy ten wózek, mam nadzieję, że nie obrazisz się jakbym też go wybrała ;) Jest cuuuuudny! Normalnie się zakochałam, jak tylko na niego zerknęłam i te groszki zaczęły do mnie krzyczeć "weź nas!!!" mój faworyt - Tutek Grander odszedł w zapomnienie ;D

Joanna ale pokaźne zakupy.
Ewelinkowska mi wizualnie najbardziej podoba się ten wgrochy, co do praktyczności to wydaje mi się, że będzie ok. a firmy nie znam.
Natalie wydaje mi się, że białe łóżeczko powinno być ok. Napewno będzie polakierowane więc nie zżóltkie. A do dzieci się podchodzi zczystymi rękami więc się nie wybrudzi, a jak się wybrudzi to się umyje:p

joanna zaszalałaś z zakupami, ale chociaż masz już z głowy :-)

ewelinkowska szczerze ostatni wózek jest najładniejszy jak dla mnie 2 pierwsze jakoś mi się nie podobają. A cena nie ma znaczenia ja przy Maciusiu miałam wózek głęboko spacerowy z fotelikiem za 660 zł i byłam zadowolona i drugi synek też w nim pojeździ.

nnatali śliczne te białe łóżeczka, żółknąć nie powinno takie łóżeczko bo będzie lakierowane. A każde łóżeczko się brudzi i trzeba przecierać więc nie dopuścisz żeby białe było brudne ja mam ciemne łóżeczko i ciągle ścieram bo kurz osiada.

Hehe, to jednak mąż się do czegoś przydał :D
Jedziemy dziś oglądać go w jakiś sklepach i jak tylko będę wiedziała co o jak to się z Wami podzielę!
Dzięki za opinie, czekam na kolejne :)

Tosienka, nie obrażę się na Ciebie, czemu miałabym? Jeżeli tylko mogłam pomóc, to się cieszę :) jakbyś mieszkała w tym samym bloku to jeszcze może :-D
a tak to, jest ok :D
Idę szukać sklepów z tymi wózkami :D

Natalie, ja mam takie samo łóżeczko (to drugie) i jestem bardzo zadowolona :) a ta szuflada jest bardzo pomocna, póki co trzymam tam wszystkie pieluchy :D i podkłady do łóżeczka. Jak chcesz, to podam Ci linka do firmy u której kupowałam, bo pamiętam, że była bardzo atrakcyjna oferta :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry