reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Ale wam zazdroszczę tych zakupów!
Ja mam termin na zakupy wyznaczony od 1 sierpnia(sama sobie go wyznaczyłam parę miesiecy temu)-więc jeszcze muszę poczekać. Jedyne co mam to kombinezon na zimę (3mc),bo był przeceniony z zeszłego roku.
A tak..to nie mam nic!
Na razie tylko 'planuję' co..gdzie i w jakiej ilości..Wszystko potem kupię już w sierpniu aby wrzesień mieć już 'luźny'.

reklama
Tosienka teraz siadajac do kompa bo na tel mam ograniczone niektore czynnosci ;p patrze ze moj sprzedawca to ten rodzyneczek :D

wybralam go bo tak jak wspomnialam ma przede wszystkim przewijak i wanienke a niestety ja po sklepach juz nie polatam bo musze sie bardzo oszczedzac wiec stwierdzilam ze w polowie lipca wezme mala pozyczke i kupie wszystko hurtem zeby juz bylo.

Ostatnia edycja:
heyy dziewczyny
no to dzis pierwsze zakupy za mną :) choć tak oglądając je wszystkie nie wiem czy nie za małe będą z tego co wiem mój Mały będzie drobniejszy bo pępowinę mam 2 naczyniową także hmmm ciężki orzech do zgryzienia. no nic te co będą za małe to poprostu wrzucę na allegro. Również weszłam sobie na tą stronke o której pisałyście i dużo fajnych rzeczy ma wiec tez chyba sie tam zaopatrze juz pod koniec sierpnia

A ja wczoraj przypadkowo wylicytowałam monitor oddechu z angelcare ;)
Rajani to ja właśnie u rodzyneczka kupię butle do karmienia i wanienkę ;)

Ja chce ta wanienke za 20 co jest zielonaa z kaczuszka a jesli chodzi o termometr to zastanawiam sie i chyba kupie elektroniczny z miekka koncowka.

Dziewczyny, zamówiłam kilka dni temu m.in. wanienkę z tej firmy Tega, ale po bardzo niskiej cenie wraz ze stelażem. Wejdźcie sobie na stronę sklepu Sklep dla dzieci i niemowląt, akcesoria dla dzieci • Pati i Maks i tam macie masę rzeczy po niskich cenach. Jak więcej kupuję, to jednak wolę sklep internetowy. :) Są tam też tanio np. pojemniki na zużyte pieluszki Angelcare. Po otrzymaniu przesyłki wszystko jeszcze zademonstruję z linkami. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna153 wielkie dzięki ;) Coś czuję, ze skorzystam z ich oferty, choć nie widzę tej mojej wanienki AQUA.
Dziewczyny czy ta maść na odparzenia z Rossmana jest delikatniejsza niż sudocrem? Można ją stosować zapobiegawczo codziennie? Czy tego typu maści stosuje się zamiast pudru? Jak to jest?

Do góry