reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Ale wam zazdroszczę tych zakupów!
Ja mam termin na zakupy wyznaczony od 1 sierpnia(sama sobie go wyznaczyłam parę miesiecy temu)-więc jeszcze muszę poczekać. Jedyne co mam to kombinezon na zimę (3mc),bo był przeceniony z zeszłego roku.
A tak..to nie mam nic!
Na razie tylko 'planuję' co..gdzie i w jakiej ilości..Wszystko potem kupię już w sierpniu aby wrzesień mieć już 'luźny'.

reklama
Tosienka teraz siadajac do kompa bo na tel mam ograniczone niektore czynnosci ;p patrze ze moj sprzedawca to ten rodzyneczek :D

wybralam go bo tak jak wspomnialam ma przede wszystkim przewijak i wanienke a niestety ja po sklepach juz nie polatam bo musze sie bardzo oszczedzac wiec stwierdzilam ze w polowie lipca wezme mala pozyczke i kupie wszystko hurtem zeby juz bylo.

Ostatnia edycja:
heyy dziewczyny
no to dzis pierwsze zakupy za mną :) choć tak oglądając je wszystkie nie wiem czy nie za małe będą z tego co wiem mój Mały będzie drobniejszy bo pępowinę mam 2 naczyniową także hmmm ciężki orzech do zgryzienia. no nic te co będą za małe to poprostu wrzucę na allegro. Również weszłam sobie na tą stronke o której pisałyście i dużo fajnych rzeczy ma wiec tez chyba sie tam zaopatrze juz pod koniec sierpnia

A ja wczoraj przypadkowo wylicytowałam monitor oddechu z angelcare ;)
Rajani to ja właśnie u rodzyneczka kupię butle do karmienia i wanienkę ;)

Ja chce ta wanienke za 20 co jest zielonaa z kaczuszka a jesli chodzi o termometr to zastanawiam sie i chyba kupie elektroniczny z miekka koncowka.

Dziewczyny, zamówiłam kilka dni temu m.in. wanienkę z tej firmy Tega, ale po bardzo niskiej cenie wraz ze stelażem. Wejdźcie sobie na stronę sklepu Sklep dla dzieci i niemowląt, akcesoria dla dzieci • Pati i Maks i tam macie masę rzeczy po niskich cenach. Jak więcej kupuję, to jednak wolę sklep internetowy. :) Są tam też tanio np. pojemniki na zużyte pieluszki Angelcare. Po otrzymaniu przesyłki wszystko jeszcze zademonstruję z linkami. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna153 wielkie dzięki ;) Coś czuję, ze skorzystam z ich oferty, choć nie widzę tej mojej wanienki AQUA.
Dziewczyny czy ta maść na odparzenia z Rossmana jest delikatniejsza niż sudocrem? Można ją stosować zapobiegawczo codziennie? Czy tego typu maści stosuje się zamiast pudru? Jak to jest?

Do góry