reklama
Załączniki
heyy dziewczyny ja to chyba wyrodną matulka będę nie ma nic prócz ostatnio zakupionej butelki bo starsznie mi sie spodobała miałam dzisiaj jechać na zakupy ale ostatnio ze sprzątaniochem przesadziłam i całe podbrzusze mnie pobolewa wiec leże i sie nie przemęczam
Ja tez nie mam tak naprawde wielu rzeczy i to mnie przeraza bo starram sie cos zawsze kupic a ciagle lista sie nie skraca. Wtf? chyba bede musiala pieniadze pozyczyc i kupic praktycznie wszystko procz wozka za jednym zwmachem w lipcu.
Wczoraj kupilam jedynie proszek loveli jeden, puder zasypke nivea i oliwke j&j...
Wczoraj kupilam jedynie proszek loveli jeden, puder zasypke nivea i oliwke j&j...
tosienka88
Fanka BB :)
Tym bardziej poleacam Wam tego sprzedawcę na allegro, o którym wczoraj pisałyśmy. Przy większych zakupach nie płaci sie za przesyłkę, a ceny ma na prawdę fajne
Dżaga
a my dziś kupiliśmy komode w Ikei jestem happy
oraz w rossmanie bephanten w sumie mam 130g za 32zł ) normalnie 100g kosztuje jakies 46zł a 30g 22zł
jeszcze płyn do prania musze kupić i po mału można prać i prasować ubranka
a za miesiac kupimy pewnie farby aby pomalować pokój dla drugiego szkraba
oraz w rossmanie bephanten w sumie mam 130g za 32zł ) normalnie 100g kosztuje jakies 46zł a 30g 22zł
jeszcze płyn do prania musze kupić i po mału można prać i prasować ubranka
a za miesiac kupimy pewnie farby aby pomalować pokój dla drugiego szkraba
Tosienka tez mam sprzedawce ktory ma wszystko ze 30 stron z rzeczami w tym wanienke i przewijak co mi najbardziej odpowiada. A potem jeszcze jedna posciel kocyk przescieradlo ale to juz od innego niestety no i ciuszki na 56.
reklama
ewelinkowska
Dziewczyny, a ja się wybrałam do rossmana z tymi moimi bonami i kupiłam tak: bephanten ten w promocji z kosmetyczką i dodatkową mniejszą tubką maści. Chusteczki nawilżające w 3paku, oliwkę, aplikator do noska, krem AA na ciemieniuchę. Był ten do emulsja do kąpieli Oilatum ale byl tak drogi, że nie było sensu kupować 69 zł . Wolę zamówić na allegro OILATUM BABY (SOFT) EMULSJA DO KĄPIELI 500 ML (3341724532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardziej się opłaca a w zamian dla siebie kupiłam chusteczki do higieny intymnej z rumiankiem i wkładki higieniczne chyba do końca ciąży
bardziej się opłaca a w zamian dla siebie kupiłam chusteczki do higieny intymnej z rumiankiem i wkładki higieniczne chyba do końca ciąży