reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

jeszcze kilka

Załączniki

• DSC02010.jpg
    DSC02010.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02011.jpg
    DSC02011.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC02012.jpg
    DSC02012.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
agnieszkala pokaźna słodka kolekcja :-D faktycznie dużo tych rzeczy, zazdroszczę :), ja dziś wyskoczyłam po sok i ciastka dla gościa no a że sklep z hurtownią i lumpexem połączony to takie malutkie zakupki zrobiłam, 2 pary spiochów po 4 zł, reszta z hurrtowni to 2 pieluszki flanelowe i rajstopki :>
Zdjęcie0787.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0787.jpg
    Zdjęcie0787.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 62
heyy dziewczyny ja to chyba wyrodną matulka będę nie ma nic prócz ostatnio zakupionej butelki bo starsznie mi sie spodobała miałam dzisiaj jechać na zakupy ale ostatnio ze sprzątaniochem przesadziłam i całe podbrzusze mnie pobolewa wiec leże i sie nie przemęczam

Ja tez nie mam tak naprawde wielu rzeczy i to mnie przeraza bo starram sie cos zawsze kupic a ciagle lista sie nie skraca. Wtf?:o chyba bede musiala pieniadze pozyczyc i kupic praktycznie wszystko procz wozka za jednym zwmachem w lipcu.
Wczoraj kupilam jedynie proszek loveli jeden, puder zasypke nivea i oliwke j&j...

Tym bardziej poleacam Wam tego sprzedawcę na allegro, o którym wczoraj pisałyśmy. Przy większych zakupach nie płaci sie za przesyłkę, a ceny ma na prawdę fajne ;)

a my dziś kupiliśmy komode w Ikei :) jestem happy :)
oraz w rossmanie bephanten w sumie mam 130g za 32zł :)) normalnie 100g kosztuje jakies 46zł a 30g 22zł :p
jeszcze płyn do prania musze kupić i po mału można prać i prasować ubranka :D
a za miesiac kupimy pewnie farby aby pomalować pokój dla drugiego szkraba :D

Tosienka tez mam sprzedawce ktory ma wszystko ze 30 stron z rzeczami w tym wanienke i przewijak co mi najbardziej odpowiada. A potem jeszcze jedna posciel kocyk przescieradlo ale to juz od innego niestety no i ciuszki na 56.

reklama
Dziewczyny, a ja się wybrałam do rossmana z tymi moimi bonami i kupiłam tak: bephanten ten w promocji z kosmetyczką i dodatkową mniejszą tubką maści. Chusteczki nawilżające w 3paku, oliwkę, aplikator do noska, krem AA na ciemieniuchę. Był ten do emulsja do kąpieli Oilatum ale byl tak drogi, że nie było sensu kupować 69 zł :szok:. Wolę zamówić na allegro OILATUM BABY (SOFT) EMULSJA DO KĄPIELI 500 ML (3341724532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardziej się opłaca a w zamian dla siebie kupiłam chusteczki do higieny intymnej z rumiankiem i wkładki higieniczne chyba do końca ciąży :D

Do góry