reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

reklama
Ja chcę spróbować kosmetyki z rossmanna do kąpania, na dwór krem Nivea, do pupy mam już linomag i krem nivea sos. Nela jest smarowana Oilanem, więc młody podepnie się pod jej balsam :)

agnieszkaala najkorzystniej jednak wyjdzie gapa_kids - większość produktów ma taniej i można wynegocjować przesyłkę gratis ;) (porównywałam maciejac, rodzyneczka i hubi_world)

a ja wklejam swoje pierwsze zakupki, tzn. większość to wyprawka od siostry :) dopiero dziś poznałam płeć więc mogę przystąpić do większych zakupków :-D
Zdjęcie0781.jpgZdjęcie0782.jpgZdjęcie0777.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0781.jpg
    Zdjęcie0781.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie0782.jpg
    Zdjęcie0782.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie0777.jpg
    Zdjęcie0777.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 54
joanna_84 mam ten sam kombinezon tylko, że fioletowy(chyba:-p).

agnieszkaala też planuję w lipcu te same zakupy co ty. Po moich ostatnich przebojach ze skurczami postanowiłam wszystko jak najszybciej skompletować bo jak Tomek zacznie robić zakupy...wiadomo jak ciemny chłop idzie robić zakupy to ekspedientki wciskają wszystko najdroższe.

Dzisiaj dostałam ciuszki po mojej chrześnicy, więc jak jutro będę miała czas to się pochwalę :)

Zakupiłam dziś dwie pary spodni w HM i dwa pajace w HM
W wolnym czasie wrzucę fotki

Piękne zakupy robicie. Zaraz wejdę na endo :-)

Joanna 84 śliczne ubranka.
Kamcia widzialam kiedyś faceta z kartką w ręku szukający body, pajacyków itp. Był przerażony, zagubiony i sfrustrowany bo nie znał się.

Ja dzisiaj dostałam pudło z ubrankami na 56. Jest tego mase. A ja myślalam, ze dla Ali miałam dużo, a tego jest ogrom. Kilka ubranek wrzuce.

Załączniki

• DSC02007.jpg
    DSC02007.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02004.jpg
    DSC02004.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC02005.jpg
    DSC02005.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry